Min hatt den har tre kanter



Fick en fix idé att jag var tvungen att ha en hatt att bära i Grekland så beställde hem denna skönhet, haha sitter som ett smäck. Min hatt den har tre kanter, tre kanter har min hatt å har den ej tre kanter så är det ej min hatt!

9 lives

I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Ska jag eller ska jag inte? Äsch jag kör. Hemma i Fagersta igen efter ca 11 veckor i Västerås. Känns helt okej, men har höst ångest. What to do?
Helgens schema ser ungefär ut så här - packa ur, tvätta, packa i. Sen blir det några timmars, närmare tre, träning emellan alldeles strax. Arobic kompaniet har prova på dag, men jag råkade sova lite länge imorse så vi kör nu efter lunch istället. Bra på det viset att jag faktiskt lyckades packa upp alla mina väskor. Dåligt på det viset att mitt rum ser ut som det brukar göra, k a o s. Önskar att jag vore en ordningssam människa med allt sorterat på bra ställen, visst jag har bättrat mig, men det kommer inte naturligt. Jag trivs väl med lite skit i hörnen antar jag eller så har jag ett så viktigt och upptaget liv att jag inte hinner städa. Jag låtsas att det är det sista.

Igår var sista dagen på jobbet, det kändes skönt och konstigt. Jag har verkligen gillat människorna som jag jobbat med i år, eller alla år. Men kändes lite sorgligt att sluta, en trygghet försvann. Men samtidigt behöver min kropp vila, och det ska den i Grekland.

Det har varit en konstig sommar faktiskt, sommaren 2009 var udda. Och jag tror att  jag växt lite i mina skor, kanske mognat lite. Jag har insett att det finns saker värt att kämpa för och vissa saker blir bättre om man släpper det. Jag har slutat älta även om vissa saker fortfarande svider. Its like I've been awakened..

Hajpa

RSS 2.0