Grönt för ledig parkering, rött för upptag...

20100930237 (MMS)

Grönt för ledig parkering, rött för upptaget. Sjukt kul tycker ingenjören :P


GRATTIS!

Grattis älskade mammy dearest!
Jag är så glad för din skull, du förtjänar verkligen det här. Ett nytt jobb och nya möjligheter och inge mera nätter ♥

Blocks

Hallooooo!
Dagen har väl i princip bestått av jobb, kurs, jobb, kurs, lunch, kurs, jobb, kurs jobb, pub med vin, cola och korv, nintendo wii och en tripp till bromma blocks (ny galleria som öppnat i stockholm, visste inte ens att det fanns behov för en till?). Men med andra ord, mycket bra dag.
Imorgon blir det jobb, flytta våran tv till Anna och kanske hinna med en löptur med linus, eller vänta borde inte ens skriva det när jag vet att jag kommer banga haha.

Vet inte om ni minns att jag berätta om grannen som plingade på mitt i natten förut och skrämde livet ur oss. Idag kom hon i alla fall och bad om ursäkt, mycket snällt tyckte jag och lite halvkul så här i efterhand, no hard feelings. Sen hör jag efter ett tag några bankande ute i trapphuset och kikar ut genom nyckelhålet då står våran granne, som nyss bett oss om ursäkt där (granne nr1), och när våran andra granne mitt emot öppnar dörren så ropar granne nr 1 med finsk brytning "Slooota knoolla på vinden". Jag trodde jag skulle smälla av! Och Linus tittade på mig med världens allvarligaste min och sa"Man får inte skratta". Och jag vet att man inte får, för egentligen så är det väldigt sorgligt och hemskt. Stackarn.

Så det händer mycket här i H-åsen. Idag var det visst strömavbrott här söder om söder så att tunnelbanetrafiken stog still och inget fungerade :S hade jag helt missat.

Nu ska jag sova, godnatt

To have or not to have? Om det blir lika m...

20100929235 (MMS)

To have or not to have? Om det blir lika mycket snö och lika kallt som förra året så skulle dessa vara bra! Å så söta.


Let me think about it

Jag blir så glad när jag hör den här låten. Vill släppa alla hämningar och shaka loss i lägenheten ala flashdance style. Haha skulle vara nåt va! Kanske ska dra på mig bodyn imorgon och snurrar runt på golvet.
Nej gossip vägrar fungera så nu tänker jag sova. Är dödstrött, det där spinningpasset tog verkligen ut mig. Plus att passet var som en kurs i livskunskap.

Godnatt

Min blivande hund

Jag har nog sagt det förut och jag säger det igen. Det finns bara en enda hundras som jag kan tänkas mig ha och jag har 17 år och en månad på mig att övertala min bättre hälft. Jag har nämligen önskat mig en sån här i 40 års present. Såg en grand danois igår på stan, en valp, och jag blir så lycklig enda in i själen. Jag och denna hund hör ihop. Jag vet att den är stor, tar mycket plats och att hundar kräver tid. Det är just därför att om jag ens ska ha hund så ska jag ha en sån som jag älskar. Nöjer mig inte med second best.
Hint hint Linus :)

Poncho

Idag har jag glidit fram i den här. Eller nej jag kan inte glida, snarare skuttat, ramlat och snubblat fram. Men den var perfekt en dag som denna. Och över skinnjackan fungerar den också. Är mycket nöjd.
Nu slöglor jag lite på Idol men funderar starkt på att byta till Gossip Girl istället. Även om alla är duktiga så känns det lite trist. Jag tycker att uttagningarna i början är roligast, sen blir det lite uttjatat.

Jag är dödstrött. Två konditionspass på en dag är lite väl. Men imorgon blir det pub med jobbet. Varmkorv och cola eller öl. Kan bli riktigt trevligt.
Jag är less och längtar efter värmen, tur att den inte är långt bort..

Känner inte för att gå utanför dörren!

20100928234 (MMS)

Känner inte för att gå utanför dörren!


Tre små gummor



Kvällens tema vad KUBhalsdukar, bygghjälm och dans dans dans. Mycket lyckad kväll. Alla bilder snodda av Charlotta på facebook. Det var en riktigt rolig kväll.
Nu ska jag lägga mig och dö i sängen och förmodligen sova. Idag var jag lite lite smidigare men fortfarande som ett kylskåp. MEN övning ger färdighet. Imorgon blir det träning med Annaru.
Oooh idag glömde jag mitt passerkort hemma och fick ett lånekort. Sen när jag skulle kila hem så hade jag precis tryckt på hissknappen och kom på att det låg kvar på mitt skrivbord, så jag sprang tillbaka för att hämta det och SCHMACK så blev allt svart. Datorer slogs av och lyset gick...och hissarna stannade. Förstår ni vilken tur jag hade som inte fastnade?! Scaaary. Sen gick jag på stan och köpte mig en dösnygg poncho och fixade nytt pass.

Kolla på solstrålarna! Så himla vackert. N...

20100927229 (MMS)

Kolla på solstrålarna! Så himla vackert. Nu ska jag jobba, ha en bra dag!


Söndag

Nu har Linus precis kommit hem så vi ska göra tacos och titta på film och bara umgås. Haft en toppen helg i Linkan och så mycket tjejsnack. Tack Anna Gru för en kanon helg!! :)

Jag har verkligen ingen lust att blogga. Känner att jag inte orkar skriva. Det enda jag vill skriva om är min bitterhet och vem vill läsa om det? haha så jag signar off och återkommer när jag är obitter!
Ha en bra söndag kära ni.

Telephone

HAHA vi sitter här hemma och dör. Snacka om inlevelse! Så himla söt och roligt :)
Nu har vi dansmovsen färdiga för ikväll, eller i alla fall ansiktsuttrycken. Sjukt söt

Shopping

Idag var vi först och tränade en timmes bodypump, väldigt bra start på dagen. Sen mötte vi upp Annas kompisar, två stycken Lottor :) Vi åt lunch på ett jätte mysigt ställe som hette fräcka frökens frestelser eller nåt sånt. Det var super gott. Sen blev det lite shopping. Köpte bland annat en klänning som jag titta på hur länge som helst och ett linne som jag sett på Lisa när tjejerna var här. Så jag är riktigt nöjd. Kikade också på lite skor och jag får ångest, vad vill jag ha för stövlar? Måste verkligen sätta igång och leta snart..
Nu har jag målat naglar och snart ska vi styra upp oss lite och gå ut och äta. Det blir trerättersmiddag och vin ;)
Hoppas hoppas hoppas att mitt tåg kommer gå som det ska imorgon. Annars kommer jag bli så less.
Nu ska vi dricka lite te och äta en bulle innan vi ska fixa oss. MYS

Linköping

Wohoooo äntligen framme i Linkan! Mitt tåg var bara 50 min försenat.. jag behöver nog inte ens uttala mig om vad jag tycker om SJ. Men resan gick bra och jag satt begravd i min bok hela vägen, jag vågar bara läsa den när det är ljust haha. Okej den är inte riktigt så läskig, men den är lite obehaglig men bra, så BRA!
Nu sitter jag md datorn i knät medan Anna gör hemmagjord pizza, snacka om att jag blir bortskämd! And I like it. Imorgon blir det träning på morgonen och sen stan för lite shopping.
Nu ska jag hjälpa till..hmm..eller bara sitta här och mysa och snacka skit och snart äta :)
Ha en bra heeeelg!

<3

Jag terrar sönder här, varför? För att jag inte kommer in på facebook. Haha måste ju ha något att göra, eller ska jag se det som ett tecken på att jag borde gå och sova?


Idag är det våran dag. Jag älskar att du alltid finns här för mig och att du alltid får mig att skratta ♥
Neeej nu ska jag sova! :)
Godnatt

2

2 mandat ifrån! 2 mandat, snacka om att snubbla på mållinjen. Fan.


Det är en hård värld utanför..


Färdig packad! Oj och forex pengar har jag med mig. Haha märks att jag inte är så bra på att plocka ur mina väskor.
Någonstans undangömt under den skummade mjölken så finns det te, kvällsro, det är mitt godaste te. Eller nej nu överdrev jag, det är rabarber/grädde eller chai eller..åh nej jag kan inte bestämma mig. Och gammaldags gräddat knäckebröd till. Linus var på match i Leksand förra helgen och frågade om han skulle köpa hem lite knäckebröd.
...så nu har vi knäckebröd året ut och förmodligen längre.

Lukten av skummad mjölk påminner om mannagrynsgröt, jag älskar mannagrynsgröt det fick jag jämt när jag sov hos morfar och mormor när jag var liten. Min manna blir aldrig lika god, måste nog sova där snart.
Men imorse åt jag risgrynsgröt och knäckemacka med skinka och tittade på nyhetsmorgon. Det enda som fattades var snö utanför fönstret och att det var julskinka på mackan istället. Gud jag längtar efter snön, fast jag älskar hösten. Att få klä på sig, tända ljus, dricka te och höstmodet! Och julmaten, jag älskar julmat.

Fast mest av allt längtar jag till om exakt 4 veckor då jag befinner mig på en strand långt bort.

Tipsy

En halv flaska vin senare och här kommer erkännandet, jag är nog lite salongs. Lite lagom så där men ändå med en skön behaglig känsla i kroppen. Haha hur tusan kan jag bli det på bara en halv flarra?
Men gott var det, åt sushi på ett av mina favorit ställen. Neko Suhsi & wok i Gallerian. Så himla gott, sushin smälter riktigt i munnen och riset är perfekt. En hyllning till det stället, plus att dom har så söt personal. Om det är något jag är svag för så är det kineser, eller dom flesta asiater faktiskt. Jag vet inte varför men jag blir så glad. Och jag har ju alltid varit intresserad av asien, så varför inte av folket också. Men jag kan inte hjälpa att tycka att dom är sååå söta. Inte alla men dom flesta!!
What do you want from me? Så uttjatad men ändå så bra.
I alla fall så hade jag och Madde en kanon middag och jag fyndade ett par skinnhandskar, behövde ett par som är lite tunnare och perfekta för hösten. Och om man var medlem på Accent så fick man 25% där idag, vilket inte alls var fel!
Nu ska jag packa det sista inför en helg i linköping med mys, träning, shopping och fest.
Förra året i linkan

Vardags lyx!

20100923221 (MMS)

Vardags lyx!


When I can make you understand

VARNING! Läsare som inte känner för emotionellt babbel bör inte läsa VARNING!
Hur förklarar man? Hur förklarar man för någon att det som sker inte är den personens fel utan ibland så är det bara bäst. Att alla i slutändan mår bättre av det. Hur förklarar man utan att förstöra?
Jag har en stor klump i hjärtat och magen, och en isande känsla i hela kroppen.
Jag vet inte hur man förklarar utan att förstöra, känns som att varje ord jag skriver kan vändas emot mig och i sin tur användas mot dig. Gud jag hatar den här känslan, och om jag hatar den så lär ju du känna ännu värre. Jag vill bara att allt ska bli bra och att alla ska må bra.

Jag måste skriva i gåtor, och jag måste skriva av mig. Känslan i kroppen lugnas lite då.
Jag är så glad att jag har den familj jag har och att vi alltid ställer upp för varandra. Jag vet att jag aldrig gör något ensam och det gör heller inte mina nära och kära. Och det finns inget jag inte skulle göra för dom.
Och när detta är över, då..då kan jag äntligen säga precis vad jag tycker. Och jag ska få er att förstå.
När ni väl kan förstå då ska jag berätta, berätta hur den andra sidan av saken är. Kanske inte alltid den rätta eftersom det krävs två, men i alla fall hur den andra sidan är.
Jag skulle ha gett mycket för att få kalla någon som ens är hälften så bra som du det dom får kalla dig.

Min mormor

Min mormor kan vara den sötaste och roligaste. Idag skulle hon förklara hur min morbror ska hitta hit till Stockholm när dom kommer:
"ja men du vet han har ju en sån där som säger åt en.."
"en gps menar du?"
Sen skulle jag förklara att jag köpt ett frimärke men mormor hörde helt fel och trodde jag sa fröken mörker? Och avslutade gissandet med: kan man äta eller dricka det?
Hmm ja det var i alla fall roligt då! :)

Träffade Anna på stan idag och hon kom hem en dator rikare. Sen åt vi jätte god middag i form av bakad potatis och efterrätt. Satt baklänges på tunnelbanan hem och har fortfarande inte återhämtat mig, hur kan jag bli så åksjuk av tunnelbanan? Eller var det att jag åt för mycket?
Så när jag kom hem väntade ett berg av disk på mig. Men det var världens projekt att diska eftersom det inte fanns nå varmvatten i kranen! VAD TUSAN! Så arg som ett bi fick jag ställa mig och koka vatten. Och vadå arg som ett bi? Varför heter det så? Bin är väl inte arg? Eller dom kan ju bli om man viftar undan dom men vem kan inte det?
I alla fall så fick koka vatten för att kunna diska, skapligt irriterande.
Och nu skulle jag vilja ta en dusch, blir väl i kallvatten för jag tänker inte koka nå mer vatten. Imorgon ska jag ringa hyresvärden, enough is enough, vi lever på 2010. Och så vitt jag vet så borde det finnas varmvatten varje dag, om dom nu inte har en kallvatten dag för att vara miljövänliga? Ojoj fördommarna haglar, haha.
Nej behöver nog den där kallduschen för att kyla ner mig.
Imorgon ska jag lära min kusin Madde att äta sushi och hon får väl lära mig att dricka fina viner eftersom hon jobbar på systemet och kan allt nu efter sin kurs! haha inga låga förväntningar här inte.
På fredag börjar Skavlan igen!! Jag kommer tvinga Gruttan att vara bänkad i Linköping med mig! :)

Oj inte så smart imorse. Var sen och fick ...

20100922220 (MMS)

Oj inte så smart imorse. Var sen och fick springa i dessa skor, sen ska jag gå på stan med Anna. Sorry feet! Men snygga är dom! :)


Julia

Lose your mind.
Lose it now.
Lose your clothes
In the crowd.
We're delirious.
Tear it down
'Til the sun comes back around.

Jag älskar Julia Roberts. Hon är så naturligt snygg. Fick nya Elle av Linus igår, mycket snällt ♥

Lasagne

Åh jag är så hungrig! Idag är det min tur att laga mat och det blir lasagne.
Är helt slut efter två träningspass, först zumba vid lunch. Det passet var jätte bra, väldigt salsa inspirerat men tror jag behöver gå några fler gånger för att få ut mer av det. Men det var riktigt roligt! :)
Sen körde jag body pump vid ett nytt Sats som jag hittat som ligger 5 min hemifrån.
Då kan jag gå hem, vilken lyx. Hittade en tennisbana på väg hem från träningen så nu fattas bara tennisracket!
Sååå hungrig. Och efter maten ska jag jobba lite. Men imorgon ska jag träffa Anna på stan sen ska jag se på dubbla avsnitt av Gossip Girl eftersom jag inte hunnit titta än.

Monday

Idag har jag varit på pilates för typ andra gången i mitt liv. Och det var så längesen jag var sist så det räknas nog inte ens. Men jisses, jag måste ju vara ett vandrande kylskåp, så stel som jag är.
Men skönt var det, och lyckades trampa på sån där step master i 20 min innan så jag är nöjd :)
Imorgon blir det zumba på lunchen och BP på kvällen.
Men nog om träning, hur i h-vete kunde SD komma in i riksdagen? Inte för att jag är förvånad för på nåt vis så hade vi väl alla det på känn. Men varför? Hur tänker folk när dom röstade? Jag är sjukt nyfiken på hur dom som röstade på SD tänker. Skulle vilja höra argumenten, skulle nog också bli rätt så irriterad men vill ändå veta.
Undrar vem dom skulle tillsätta som utrikesminister? HA detta är ju ett skämt.
Önskar att moderaterna blivit en majoritetsregering men nu är det som det är. Vi lever ju i en demokrati där vi till och med tillåter odemokratiska partier, så det är väl bara att acceptera.
Undrar varför min ena orkidé inte vill leva? Den har noll livslust och det har inget att göra med mina svarta fingrar. Inte då. Såg klart Robin Hood idag och tyvärr, jag gillade den inte. Vissa saker var bra men jag gråter mer till biggest loser. Handligen kändes lite b och den var lite seg då och då. Tacka vetja Prince of Persia och Salt, haha :)


just another manic monday

Protest mot sd på plattan, jisses vad folk!

20100920214 (MMS)

Protest mot sd på plattan, jisses vad folk!


Valvaka?

Godkväll i stugorna! Någon som tittar på valvakan?
Inte jag, utan jag ska bli överraskad. Vi skulle ju ha sprungit.. men ..hmm..orkar inte haha.
Kom hem alldeles försent och skyller på att Linus nyss ätit så då måste vi vänta minst en timme. Och jag vill inte springa själv.. haha. Men jag mätte min och Cassandras morgonpromenad och över 7 km gick vi! :)
Idag bestämde vi att det inte blir någon 3D tv, tyvärr. Även om det hade varit jätte häftigt så var bilden extremt jobbig att titta på. 

Nu ska vi titta på Robin Hood.
Bilder från förra helgen ♥

Snorgröna raybans - check. Kört min del av...

20100919211 (MMS)

Snorgröna raybans - check. Kört min del av sträckan mot stockholm - check


Finders keepers

YIPPIEKAYEEEEJ!


Jag har hittat min färgglada samling med nagellack! :) Ikväll ska det lackas.
Nu ska vi snart brumma hem mot Stockholm, sen ska vi ut och springa ikväll.
Och ikväll ska vi verkligen göra det också. Inge slappande.

Veckan är redan fullspäckad med träning, Anna mys, Madelene (min mammas kusin men räknas mer som min egen också) kommer på besök till Stockholm, sen bär det av till Linköping för att hälsa på fröken Grufman! Kommer bli en toppen vecka helt enkelt. Ja och så ska det ju jobbas lite där emellan.


Höst

Nu ska vi gå och rösta!












Grown Ups

Nyss sett Grown ups med Linus och Peppran. Den var helt okej men jag trodde att den skulle vara sååå mycket roligare. Den var rolig men det var lite för långt mellan skämten.




Innan filmen kom min morbror och mina två kusiner Alexander och Elina förbi. Det var alldeles för längensen jag såg dom sist. Men snart ska vi planera in att dom ska komma till Stockholm och gå på TomTits. Har aldrig varit på där men jag tror att det kan nog ta fram barnasidan haha.
Idag har jag kört automat för första gången i mitt liv, haha. Det kändes rätt så konstigt att i princip aldrig växla, mer än back och drive.

Nu vill jag bara lägga mig och läsa, men jag ska försöka låta bli och vara social istället. Imorgon blir det morgonpromenad med Cassandra 09.30.
Godnatt

Lax

Määääääääääääääääääääääääääääääääätt!
oh jisses, Peppran kan laga god mat han.



Först var vi och fikade en sväng i Norberg på Elsas, först skulle vi ha fikat på Vallonen men dom stänger alldeles för tidigt på lördagar. Det blev ingen bio heller eftersom det inte fanns något som vi ville se.
Så det blir hemmamys med film och goooodis. Jag har så mycket energi i kroppen just nu, känner för att springa. Har med mig grejer men..ja egentligen vad hindrar mig? Lathet?

Imorgon ska jag träffa Cassandra, rösta, umgås med mamma och sen blirr det tillbaka till Stockkholm.

Puss

Paganinikontraktet

Goooood morgon (eller dag!).
Nu är jag hemma hos mamma och peppran. Var helt slut imorse, behövde nog den där sovmorgonen.
Innan vi åkte hit stannade vi vid Pickabo (?) och köpte lördagsgodis, shit vad mycket godis som har! Hade jag helt missat. Så nu har vi godis till bion ikväll. Om det blir någon bio, måste bara hitta en film värd att se. Och bestämma om vi ska se den i Borlänge eller Vässan. Jag röstar nog på Borlänge.
Började läsa Lars Keplers nya bok igår. Jisses efter 100 sidor kunde jag inte slita mig och läste 100 till. Och nu vet jag inte om jag vågar läsa nå mer. Eller det är klart att jag vågar, men den är så bra och så läskig! Eller obehaglig. Och jag hatar när folk blir jagade. Denna författarpseudonym är så grym, kan inte förstå hur deras beskrivningar kan kännas så verkliga. Äntligen har det kommit några nya bra författare. Jo Nesbö(?) är också en favorit! :)
Jaja nu lär jag ju låta som en riktig boknörd, vilket jag iofs är och stolt över det haha.
Igår hann jag också med att träffa tre av mina kära kusiner. ♥
Ha en bra dag! :)

Nybastad och dricker hemmagjord äppelsaft,...

20100917209 (MMS)

Nybastad och dricker hemmagjord äppelsaft, sjuuukt gott! :) vi såg en jätte stor spindel i bastun, 2cm mellan ögonen..minst!


I wan hoe? Eller iwanhoe? Haha roligaste r...

20100917206 (MMS)

I wan hoe? Eller iwanhoe? Haha roligaste regskylten på länge!


Helg

Har slutat jobba och sitter och väntar på att Linus ska hämta mig. Men han sitter fast på Essingeleden, seeegt.
Men nu kan jag i alla fall ta helg med gott samvete!
Bjuder på en bild från konferensen ;)



Snacka om att ta i från tårna!


Pannkakor

Har blivit bjuden på pannkakor hos underbara Anna. Sjukt gott, var så himla sugen på det! Och ingen promenad blev det heller, jag är så sjukt trött så jag ska stupa i säng när som helst. Måste bara packa ner lite saker inför helgen.
På vägen hem från Anna så satt det en asirriterande tjej brevid mig och klämde på bubbelplats! Ja menar snälla?!
Nu är jag ännu tröttare.
Imorgon är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!
Komiskt: Jag var med Anna och åt pannkisar, Sandra var också med en Anna och åt våfflor, jag tyckte i alla fall att det var lite komiskt.

Snart ska jag få äta pannkakor hos annaru :)

20100916201 (MMS)

Snart ska jag få äta pannkakor hos annaru :)


God morgon! Dags att sätta igåg och jobba....

20100916197 (MMS)

God morgon! Dags att sätta igåg och jobba. Någon mer än jag och linus som vaknat av regn och blåst, tjutande bilalarm och åska? Jisses vilket busväder!


Her love is heaven on earth

Åh varför blir man så varm av att dricka te? Nu sitter jag här och eftersvettas, uäk! Nu är jag lite mindre bitter och rätt glad. Jag har ju världens bästa vänner och familj så vad har jag att vara bitter över egentligen? Det finns dom som har det mycket värre.
Var tvungen att byta kanal för ett tag sen när jag insåg att jag satt och sponsrade Kungar av Tylösand med tittarsiffror, hell no! En gång var en gång för mycket.

Mina nya skor som jag ska glida runt i utomlands. Men herregud, ser ni ådran på min fot? jag sitter här och ger mig själv mun-mot-mun metoden så att jag inte ska svimma. Jag dör, usch kan man göra nåt åt detta? Är det det här som kallas åderbrock eller bara ytliga blodkärl? För åderbrock vet jag att man kan göra nåt åt. Usch nu svimmar jag. Detta är nog by far min största fobi, synliga blodådror. Hjälp.
Andra är rädda för att flyga jag är rädd för synliga blodkärl...
Dessa bor också hemma hos mig numera! I like them. Jag är verkligen victoria silvstedt stöpt i en osilikon form, och förhoppningsvis lite smartare. Men jag är riktigt svengelsk. Vet inte hur man stavar för en gångs skull, för en gång skull, för engångsskull? Så ersatte det tidigare idag med for once, det är enkelt och kort. Haha.
Jag lär ju låta helt IQ befriad :) Skyller på att jag är trött. 

Sen har jag köpt en vinterjacka. Oh jisses im inlove. Jag skulle kunna gå runt i den hela dagarna, men det är för varmt än. Ge mig minusgrader (och slå på värmen inne). Men den tänker jag inte visa här för den är jag för kär i.

Åh herregud 65åriga Hotchick fick mig att titta på VAL på fyran. Förlåt men jag kan verkligen inte med Mona Sahlin. Jag tänker inte skriva något om politik, det diskuteras redan nu alldeles för mycket överallt. Jag vet vad jag ska rösta och inget kan få mig att ändra mig.
På söndag vet vi och blir det inte som jag vill då flyttar jag efter Hotchick! haha

Bitter***** :)

Åh jisses vad jobbigt det var, jag är helt slut! Men kul att få träffa Emilia en snabbis även om vi mest flåsade ikapp och inte kunde prata så mycket. Nu har jag babblat sönder telefonen med min underbara Sandra, tänk att vi känt varandra så kort tid och ändå så vet jag precis vart jag har dig och att två personen som är så lika också kan vara så olika. Det gillas! :)
Sen hag jag slängt ihop en tomatsoppa, så nu sitter jag här. Proppmätt och nöjd. Fast samtidigt otroligt besviken. Jag är bara så less på särbehandling. Och att vissa bara kan glida på bananskal medan andra får kämpa, och det värsta jag vet är om folk glider på mitt bananskal. Om folk tar ära eller får något som jag kämpat för. Det är inte okej. Jag är less. Men jag tänker inte ge upp, motgångar kan vara framgång om man bara vill.

Nu ska jag diska och dammsuga så att det är fint när Linus kommer hem. ♥
Och försöka hitta avsnittet av Gossip Girl som släpptes i USA i måndags eller tisdags? I love it.
Och en sak som stör mig var att på bodycombaten så hörde jag en asbra låt, men jag kan inte hitta den och kommer inte ihåg hur den gick. Men jag har hört den förut för det är ingen ny låt, fan. Hatar sånt. Kommer aldrig komma ihåg vad det var, och den texten beskrev precis alla känslor som far runt i min kropp idag. B a j s.
Åh nej nu har jag missat mitt favoritprogram! Och så glömde jag mitt paraply på tvärbanan idag, snark snark.


Men nu ska jag sluta klaga! :) Jag är egentligen inte så bitter, eller vad säger jag? Det är jag ju! haha.

BodyCombat

Nu ska jag och träna med Emilia på Sats! Wish me luck att jag klarar av ett svettigt bodycombat pass..och att jag inte vaknar imorgon bitti och är sjuk igen! :)


Jag kanske skulle kunna vara din lilla mus?

Åh jag har nyss sett Prinsessa. Lite efter som vanligt men jag grät. Inte för att jag är extra känslig denna vecka, onej, och inte heller för att jag gråter till nästan alla filmer, nejnej. Utan för att denna film var så sorgligt och samtidigt så rolig. Jag blir så glad när svenska filmer är bra. Tycker inte att det händer så ofta, tex bröllopsfotografen som var katastrof. Men ni måste se Prinsessa. Jag tvingar er alla! 



Låten i slutet Carl-Michael Herlöfsson - Blue skies! Den finns på spoti och är såååå grym! Ni måste se filmen och lyssna på låten, detta är inte demokrati där ni får göra som ni vill utan ni måste helt enkelt haha.

Ja just ja jag måste ju lägga upp bilder från helgen! Fast måste få Emmas bilder först och ge henne mina. 
Nu ska jag packa träningskläder till imorgon (vuxenpoäng? men då får jag sova lite längre) och bädda ner mig framför chanal+ igen, älskar't! Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen och städa, laga mat och träna, men det är imorgon. Idag ska jag bara vara. Eller snarare, jag har bara varit. Snart läggdags, gäsp. Aldrig mer vin på en månad... a l d r i g. Börjar bli gammal.

YoooGhurt!

Medan andra tipsar om mode eller annat skoj så tänker jag tipsa om det här:


Världens godaste yoghurt! Ni måste prova. Det är som att få behålla sommaren en dag till Hahah nej gud vad cheesy det där lät. Men ni måste prova den är ruskigt god :)
Imorgon ska jag träna med Emilia så det är nog tur att jag inte åker hem. Och på torsdag ska jag få träffa AnnaBanana ♥

Trött

Åh vad jag har hemlängtan! Vill bara sätta mig på första bästa tåg och åka hem till mamma. Haha känns väldigt vuxet eller hur? Tur att jag inte är vuxen då! Men snart är det helg och då åker jag hem till Fagersta igen.
Konferensen var hur trevlig som helst och det var riktigt kul att träffa dom som sitter i Göteborg. Men är helt slut nu, blev nog lite för mycket vin för en måndag.
Men snacka om att jag lärt mig mycket på en dag. Förutom massa nyttigheter om vad dom på min avdelning gör så har jag lärt mig kasta yxa (kan vara en nödvändig skill), skjuta pilbåge, blåsa pil (?) och kasta hästsko. Riktigt kul med femkamp och sista grenen var tipspromenad. Någon mer än jag som vet vad T-vitamin är? :)
Idag när jag kom hem fick jag en inte alltför trevlig överraskning, frysen har visst varit öppen så allt i den hade visst tinat. INTE kul! Inte för att vi har så stor frys, så jag fick inte kasta en massor, utan för att jag inte vet hur man frostar av frysen. Så jag kastade allt och stängde dörren, haha mycket moget. Linus ska få lära mig när han kommer hem. Men jag tror att jag tyvärr måste stänga av både kyl och frys, och i kylen däremot har jag mycket viktiga saker. Som min marabou chokladkaka.
Idag har jag ingen karaktär. Avbokade min träning och sov istället och nu ska jag äta choklad. Eller först ägg, sen choklad. Men idag orkar jag inte ha någon karaktär.

Villervalla

God morgon. Oj vad det regnar, inte kul! Igår efter att jag lämnat av tjejerna vid tåget så åkte jag till Linus bror och hjälpte Linus att vara barnvakt. Så mysigt och Vilgot har alltid dom roligaste sakerna för sig. Men var väldigt trött kände jag. Kan ha varit för att vi kom hem klockan 6 på morgonen. Men vi hade så sjuuuuukt roligt på lördagen. Efter shopping på stan så åkte vi till Gröna Lund och såg Eric Saade, gick lustiga huset och drack vin. Sen hem hit för förfest och alias. Det var så himla roligt och hela kvällen var på topp, eller nej hela helgen var på topp!
Det var precis en sån här helg jag behövde och jag har så himla underbara vänner ♥
Vi blev riktigt allmänbildade också tack vare Alias.
Nu ska jag åka iväg på avdelningskonferens. Återkommer på tisdag, och då med lite bilder! :)
Ha en bra måndag, puss

Dance dance like its your last last night

Nu är det fest! :) Nu ska vi snart dra ner och ha en super super super duper kväll. Har kört Alias och tävlingsnerverna var riktigt på g, blev riktigt hetskt en stund ;) Men Sandra HOTchick och ActionJ tog hem segern över EmmaDearest och ÅsaSötnöt! :)
Woho nu ska vi ha en toppen toppen kväll! :)

Mooot förfesten å partyoutfiten med manboy...

20100911190 (MMS)

Mooot förfesten å partyoutfiten med manboy i vårat huvud haha


Bonjour!

20100911186 (MMS)

Bonjour!


Lunch! :)

20100911185 (MMS)

Lunch! :)


Lördag

Goood morgon! Här i hushållet har vi varit vakna i typ 1-2 timmar, snark kommer bli en lång kväll ;)
Vi har legat och väntat på att ica ska öppna, som av någon anledning öppnar 9, så att vi kan köpa färskt frukost bröd.. och kaffe.
Igår hade vi en jätte mysig kväll på Vapiano där det var fullproppat med folk. Åt en jätte god pasta rätt med scampi, drack gott rosé vin (sommaren är inte slut!) och en ännu godare hallonmoijito.

Nu ska vi äta frukost och förbereda oss inför en dag på stan! :) Shoppingen kallar och Sandra är mitt samvete, bra bra! :)

Rasberry mojito på vapiano med bästa sandr...

20100910179 (MMS)

Rasberry mojito på vapiano med bästa sandra, emma och åsa! Toppen kväll och uppladdning för imorgon :)


Torsdag

Ååååh jag är så mätt! Jag och Anna har precis ätit våran standard mat - tacos. Jag älskar tacos. Plus att det går fort. Innan det tog vi en promenad, den vanliga promenaden. Skönt med rutiner! haha.
Sen handlade vi på Sabis i Fältöveresten, som måste vara världens dyraste mataffär. Nej men Sveriges i alla fall.

Nu är det idol som gäller. Oh på tal om tv, såg på kungar av tylösand igår! Oh fy tusan vad äcklad jag blev, det var nog det värsta jag sett. Fruktansvärt. Jag ska göra allt i min makt för att inte titta på det igen. Men om jag känner mig själv så sitter jag väl där igen. Nej tacka vetja kvalités tv som biggest loser, halv åtta hos mig, gossip girl m.m
Nej nu ska jag nog gå och leta efter Anna i tvättstugan, hoho vart är du? :) ♥
NU kom hon!

Regina Spektor - Samson

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first



I loved you first

You are my sweetest downfall. Åååh jag har glömt bort hur underbar denna låt är! Jag älskar denna låt och jag älskar Regina Spektor, tack Idol för att ni påminde mig. Eller snarare tjejen som sjöng låten, som btw var GRYM!
Idag har det hänt mycket. Jobbat. Blivit hånad för min dialekt "varför ska inte du määäää?" , "ursäkta vad sa du?" , "jamen varför ska inte du meeeed (stockholms e)?" , "hahah ja nu förstod jag vad du menade - AOUCH. Klippt mig och styrt frillan. Fått underbart god mat ala chef Limpan. Blivit besviken. Gått på promenad och myst i solnedgången vid vattnet. Sett en rådjursfamilj och sedan en liten liten groda. Funderat på om man går till frisören med otvättat hår, är det lika snuskigt som att gå till tandläkaren utan att borsta tänderna? Tittat på idol. Tittar nu på Skånefruar.
Undviker att titta på disken. Fan jag råkade titta på disken.

Imorgon är det torsdag. Det innebär mys med Annaru. Toppen, kanon, wünderbar! Sen måste jag diska och svepa ett svep med dammsugaren för på fredag kommer dom äntligen! Som jag längtat, kommer bli en toppen helg.
Och jag ska bjuda allihopa på skummad mjölk . . enbart.

Varför har vi världens dammigaste lägenhet? Våran lägenhet blir dammig på en gång, måste dammsuga flera gånger i veckan. Why oh why? Linus tror att det är för att vi inte har någon matta. Kan det vara så?
Svårt men så här blev det! Det hon gjorde var att varva blondering på utväxten med mörkare slingor från mörk gyllenblond till guld. Jag känner mig så himla nöjd med färgen. Och som sagt så är jag nöjd med luggen också, bara inte i valet jag gjorde. Eller jag kommer vänja mig. Jag tycker ju om att ha lugg, det blir lite roligare. Speciellt i höst. Klippte mig på Hår3000 av en tjej som heter Malin - GRYM! :)
Nu borde jag jobba lite men jag orkar verkligen inte, är för trött för att kunna koncentrera mig.
måste. sova. nu

Försmak



Nu ska jag och Linus ut och gå sen ska jag försöka slänga upp nån bättre bild på min frilla, är riktigt riktigt nöjd med färgen! Men lugg? Whyy oh why, fast hon gjorde ett jätte bra jobb men det är bara jag som är så velig. Men ge mig några dagar!

Just another manic . . tuesday

Hej hopp gummisnopp.
Är dödstrött idag, har orkat göra precis . . . ingenting! Eller vi åkte en sväng till IKEA efter jobbet och köpte stolar så nu har jag sittplatser till alla mina vänner. Mycket bra.
Sen har jag bara legat död i sängen och kollat på tv. Nu tittar vi på lägenheter och drömmer om en egen.
En stor trea för 2000-4000 kronor i månaden, med öppen spis, stor balkong i söderläge i precis det området vi vill bo. Kan du snälla finnas kvar när vi kommer köpa lägenhet? Att kila runt på IKEA och lite andra inredningsbutiker idag gav verkligen mersmak, även om denna lägenhet är billig och mysig så är det ju inte så stor och viktigast av allt . . den är inte våran. Jag vill ha en egen, ett hem.
Men den som väntar på något gott . . . haha
Imorgon är det dags för the cut! Ska bli kul, men har inte hittat någon bild än hur jag vill ha det färgmässigt. Får väl vara helt i frisörens händer. Linus ska komma ner och möta mig efter och vara ett moraliskt stöd på hemvägen.
Snart fredag, som jag längtat! Det kommer bli super kul :)
Godnatt på er!

Wanted

Efterlyses:

Min rosa necessär med alla mina nagellack som fått fötter och knallat till ett bättre ställe. Om någon sett det så hojta till. Jag saknar mina nagellack.
Eller har jag glömt dom hemma i Fagersta? Åh jag hatar att vara glömsk!



Biggest Looser

Passar på att blogga i pausen av Biggest Looser. Gissa hur gott detta var?
Vi ska köpa på oss lite mer olika te sorter, och chai te står högst på min lista.
Mårten Nylén kan du bli min tränare tack?
Och jag hejar redan på alla, min singelkillen Mattias - vilken kille, ett hjärta av guld.
Det mina kompisar tänker när vi går in på en resturang är
" undrar vad jag ska äta?"
Det jag tänker är
"Kommer stolarna hålla?"

Åh mitt hjärta gick sönder. Jag kommer nog grina till denna säsong haha. Och jag är en given tittare.
Riktigt imponerad över dom personerna som ställer upp i det här programmet och utmanar sig själva efter så många år av att inte göra något. Det krävs styrka!

Dirty dancers

Idag har jag bokat klipp tid. Kl 15 på onsdag smäller det, hjälp nu kommer jag vela i två dagar om hur jag vill göra med min hårfärg och med klippning. Plus att jag säkert kommer gå grinande därifrån, eller nej jag kommer inte grina när jag går därifrån men när jag kommit runt hörnet och dom inte ser mig nå mer. När jag tänker efter så har jag nog bara blivit riktigt nöjd ett få antal gånger. Min luggklippning i Hong Kong var jag riktigt nöjd över och när Benita Höijer klippte mig. Hon kan hon!
Men nu ska jag lägga mitt hår i Stockholmarnas händer. Det blir nog bra..

Nyss knallat på en 5km's promenad. Gud vad jag älskar att bo i Stockholm. Promenera längst vattnet vid vinterviken, se hundarna leka lösa i parken och lukten av lite för mogna äpplen. Jag älskar Stockholm.

Nu är det dags för halv åtta hos mig (överlycklig, och ja kanske lite pensionär) sen blir det biggest looser.
Och till dessa premiärer blir det vitt te med äppelsmak och skummad mjölk. Jag fick nämligen en mjölkskummare idag av Linus, och ett par hörlurar till min nokia! Ojoj vet inte vad jag gjort för att förtjäna det! ♥


Bjuder på en låt så här på kvällskvisten, så fram med er nu alla dirty dancers ;)



Anasthelle

Grattis underbara söta 2 åringen! ♥


Idag är det ingen vanlig dag för det Stellans födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

God morgon!:) lyckades börja kl 7 idag! :)...

20100906177 (MMS)

God morgon!:) lyckades börja kl 7 idag! :) är super pigg och har träningsvärk i rumpmusklerna. Är nog på väg att bli frisk också! :) ha en bra dag!


Tjejmilen 2010 - avklarad

Helt slut men det var riktigt kul. Som alltid på sånna här saker så är det så himla bra stämning. Det brukar vara bra musik och folk är så himla glada. Det gick jätte bra att gå runt även om första backen var lite jobbig, men inget emot Lidingöloppet! Men nu blir jag ännu mer taggad att springa nästa år, är lite sugen på topploppet. Så om det går nästa år så kanske det är ett alternativ. Vi gick runt på 97 minuter och fick då en snitthastighet på 6,19 km/h vilket jag tycker är rätt bra! :) Kändes bra i alla fall och jag hostade knappt någonting! Min förkylning börjar bli bättre :)


Taggade och matchande såklart
Snabbare än blixten . . .
Mammy dearest <3
Hon som vann sprang på 33 minuter! Det är ju heeelt galet, så snabb kommer jag aldrig bli haha.
Men nu ska jag slappa och njuta av söndagen, shit även denna helg har gått alldeles för fort.

Nu har vi startat!

20100905176 (MMS)

Nu har vi startat!


Tjejmilen!

Då var det dags, starten går kl 12 men vi som går startar 13.20, yeeey! :)
Aja att gå är också motion men hade mycket hellre sprungit..

Mammy dearest

Goooood morgon!
Har varit vaken sen 7 och haft tvättstugan. Fast vi somnade om mellan passen.
Igår kväll såg vi the back-up plan med Jennifer Lopez. Den var inte så bra tyvärr, och jag som gillar romantiska komedier som bara kan sluta på ett sätt.
Kvällssnacks! :)
Styrde frukost medan Linus var nere i tvättstugan. Och så diskade jag! Extra flickvän poäng till mig eftersom det egentligen var han som skulle diska hihi.
Fruuuuuuuuuukost!
Nu ska jag möta mamma, yeeeeeey! ♥
Ha en bra dag!

Lyxfällan?

Jag hatar fotboll och jag är för smart för mitt eget bästa. Eller okej jag hatar väl inte fotboll, men var inte vad jag tänkt titta på. Vi måste ha en varsin tv snart tror jag. För om det inte är tv, då är det hockey och hockey håller som bekant på i typ 3 månader konstant med match på alla dagar och tider då det finns något vettigt att se.
Nej två tvapparater får det bli!

Här ligger jag och klagar för att jag tror att jag hostat sönder ett revben (fast det har jag inte) och Linus tycker inte ens synd om mig för det är fotboll! Haaallå? Hahaha.
Så jag kom på en värsting bra idé! Om jag gör något som jag blir glad av så slutar jag gnälla (vilket är skönt för linus öron) och jag har något att göra medan han tittar.
Så jag gled in på HM's hemsida och det var då snilleblixten kom! Om jag beställer något nu så får jag ju månadsfaktura och då har jag ju teknisktsätt inte handlat den här månaden!
Så sagt och gjort, 2 par skor är på väg till mig!

Gud jag är så smart och så glad. Ett fall för lyxfällan kanske??

Neeeej nu får jag faktiskt stå mitt kast och titta på fotboll. Hade hellre tittat live i alla fall om jag ändå var tvungen att titta, men men. Kan ju inte få allt ;)

Wish me luck

Ooooh förresten, jag behöver väl inte säga att jag inte lyckades vara på jobbet kl 7 imorse?
Det var väl ingen som trodde det ändå?
Ingen som satsas pengar och förlorat?
Men på måndag, då ni! Då smäller det, då ska jag vara frisk, pigg och uppe med tuppen!

Alien

Helloooooo babes! Trevligt med fredag eller hur. Nu har jag nyss ätit världens godaste köttfärssås av chef Limpan och tittar på Masterchefs Australia, mitt nya favoritprogram! Och på tal om matprogram, någon mer än jag som sett vad som börjar på måndag? Till Linus förtret och till min glädje så börjar halv åtta hos mig! Älskade, älskade Helge Skoog. 

Detta är vad jag gör när ni pratar telefon med mig
Myser i Linus nya tröja. Synd att den är lite förstor annars hade jag låtit den försvinna i min. Mysig och varm som tusan. Det gillar jag i denna kyla. 



Stockholmare

Det går riktigt fort att städa när man är två...eller när man bor på 25 kvm?
Imorse när jag vaknade så var det 7 grader ute, 7 grader! Varför har dom inte slagit på värmen inomhus än? När gör dom det egentligen? Jag sov med underställsbyxor inatt, okej jag är en riktig fryslort men ärligt talat. Give me some heat.
Mitt första brev hit har kommit! Så snart är jag officiellt stockholmare. Och nya lyktan är uppsatt, försökte skapa mysstämning genom att dra för persiennerna (kul att jag behövde googla för att stava detta ord, och blev säkert inte rätt ändå) men det ser mer tattigt än mysigt ut.
Nu ska jag njuta av mitt te och titta på Karate Kid!
Imorgon är det fredag! :) ...och jag ska försöka ta mig iväg till jobbet till 7. Önska mig lycka till, det lär behövas. Min morgondisciplin har försvunnit totalt!Stockholmare

18.34

Åh snark nu ska jag städa.
Gud så tråkigt och fy så opepp! Meeen det måste göras.
Ser sjukt mycket fram emot nästa helg när mina hjärtan kommer hit! ♥


Fast ser fram emot lördag också får då kommer mammy dearest! ♥
Nu SKA jag städa.

Just the way you are

Idag har jag haft en sån där underbar IKEA dag med Anna och Linus. Vi åkte ut till Ikea direkt efter jobbet och vissa av oss shoppade sönder haha. Eftersom vi snart fyllt våran lägenhet på bredden så får vi tyvärr vara lite mer sparsamma med vad vi köper även om Linus hemskt gärna vill ha en fotölj.. i hörnet haha. Vi får förresten bo kvar här till januari! Super bra och nu är kontrakt skrivet och . . jag är skriven i stockholm! Nu kommer jag få all min post hit, vilket ska bli rätt skönt.

Efter Ikea blev det elgiganten, jula (någon mer som fick mysig dusch) och sen ICA! :) Bästa affären. På väg ut genom ica tog det oss ungefär tio minuter och antal åkande mellan hissarna innan vi hittade på vilket plan vi ställt bilen haha så sjukt dåliga. 

Annars har jag väl i princip hostat mig genom denna dag också. 
Men nu är jag en ordkidé och vita fina gardiner rikare :)
Nu ska pensionären på denna sidan skärmen sova, godnatt på er!
Henke på jobbet påpekade idag, när jag berättade att jag somnat innan tio hela veckan i princip, att hans dygn är fyra timmar längre än mitt haha.
Kvällens låttips som kommer få vagga mig till sömns: Bruno Mars - Just the way you are

Påminn mig att sluta använda dessa skor, j...

20100901173 (MMS)

Påminn mig att sluta använda dessa skor, jag har totalt snubblat typ 10 gånger den senaste månaden på grund av skorna. Snart kommer det sluta illa haha..


RSS 2.0