Monday

Ingen bra blogg dag idag inte. Alldeles för stissig i kroppen. Det jag skulle behöva nu är något avslappnande som te eller vin. Istället ska jag krypa ner i sängen och försöka läsa, men min bok är så seg just nu. Men ska ge den ett försök, ibland tar det ju ett tag att komma in i en bok.



Jag hade inte haft något emot att bli bjuden på en fest där man kunde ha denna klänning.
Tycker den är ascool, sen är ju hon snygg också.



Bag of love






Köpt en ny väska. Letat som en tok efter en väska som var rymlig, bra kvalité och inte svart.
Och sen hängde den där i skyltfönstret. True love.

24 going on 48

Ibland blir jag lite smått mobbad för att jag tycker om att titta på Nyhtetsmorgon och att Halv åtta hos mig är ett av mina favoritprogram. Det är lite pensionärsvarning på mig. Så i två veckor tid har jag inte tittat på något av det (mest för att jag knappt haft tid att titta på tv i huvudtaget) istället har jag gått på två aw på raken bland annat. Allt för att bete mig som dom 23 år jag faktiskt är. Och det gick super bra..tills idag.

Efter träningen idag så åkte jag hem och städade. Och helt plötsligt så stod jag och STRÖK! Vad tusan! Jag stryker aldrig. Det är ju jobbigt. Men nej där stod jag och strök en duk och sen bytte jag gardiner. Herre-min-gud det är verkligen pensionärsvarning på mig, för sen kom jag på att jag skulle köpa lite nya tulpaner också. Så nu är det nystädat, nystrykt och ett par rosa tulpaner står i vasen. Det är ett faktum: jag är inte snart 24 utan snarare 48, och vet ni vad? I like it. Ska inte stå emot nå mer utan embrace (varför passar vissa engelska ord mycket bättre än svenska?!) det faktum att jag är en jäkligt bra bevarad pensionär!
24 going on as 48. Eller så har jag bara börjat bli vuxen...Nu ska jag boka in massa trevligt med vänner helgerna fram över. Afterwork och ett besök till Västerås står högt på listan. Det bästa av två världar


Kvällsgott.
Men tro nu inte att jag varit nyttig idag, tryckte nästan en held marabou hemma hos Madde när vi tittade på Love, eat, pray. Som för övrigt var bra, men tror boken är bättre. Skulle ha läst den först, attans. Önskar att man kunde göra det, bara resa iväg ett tag. Njuta.

Glider ner på stan för att träffa Madde i ...

20110227575 (MMS)

Glider ner på stan för att träffa Madde i en super mysig tröja som jag fått av annaru <3. Mat och lite söndagsshopping.


Inge rast, ingen ro

Idag hade jag tänkt ha sovmorgon, men vaknade klockan åtta och kunde inte somna om. Om man jämför med igår så är det iofs sovmorgon...
Så nu ska jag åka till sats och köra lite Body Balance, bra träning efter ett hårt skidpass igår.
Jag drömde den konstigaste drömmen inatt. Drömde att jag blev vittne till en hemsk olika då en lastbil körde av vägen och voltade (!) över ett stängsel och in på en åker och sen började den ju så klart brinna. Och jag och mina kompisar i bilen tvärnitade och sprang dit för att hjälpa till men vi kunde inte komma över stängslet. Men han som var i lyckades ta sig ur lastbilen och när vi tillslut lyckades hoppa över stängslet då kom vi in på NK där vi shoppade loss på..Gina Tricot. Undrar vad denna dröm betyder..


Kanon bra dag!

Hallooooo. Haft en underbar dag i Romme. Kunde ha varit lite bättre väder (läs: sol) men det var varmare än det varit på länge vilket var härligt.











Känns helt underbart att ha varit ute hela dagen idag.

Mot romme

GOD MORGON!
Mot romme! Wohooo
(inte pigg för fem öre, men blir väl det om inte annat)

Natter

Godnatt! Har varit på AW med jobbet och nu blir det bums i säng för imorgon är det avfärd mot romme 06.30. Ska bli super kul att åka skidor! Och så himla skönt att det inte är minus 15 nå mer.
Sleep tight, don't let the bed bugs bite!

Raderade inkorgen för första gången på myc...

mms_img34126 (MMS)

Raderade inkorgen för första gången på mycket, mycket länge


Prepared

Idag skrev jasg ett inlägg som försvann, snark. Och nu har jag varit på aw och ska snart krypa ner i sängen. Lyckades fynda 3 böcker idag på bokrean.

Men det jag skrev tidigare i alla fall var att jag idag är världens stoltast flickvän. Jag är så himla stolt över Linus (och hans kumpan in crime Pärra) som lyckats göra något som dom tycker är roligt.
Deras produkt är nu klar, det finns en hemsida och nu har även en sportbutik i Stockholm valt att sälja deras produkt. Dom är så himla grymma!


http://www.lannasport.se/sv/articles/2.2506.99288/skidvinsch-prepared-semi-series

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon väntar ännu en aw efter jobbet. Herre min gud vad jag blivit social. Men det var riktigt, riktigt trevligt idag. Förutom riktigt dålig service, men bra sällskap :)

give a little bit

sitter på tunnelbanan hem efter ett tungt bodypump pass och en man kommer förbi och tigger pengar, alla fipplar vidare på sina iphones och ignorerar. utom en tjej, hon frågar om han vill ha en macka istället och tar upp en inplastad macka från sin väska. den tjejen är från och med nu min idol. jag blir rörd. tänk vad man själv oroar sig över varje dag, som saker man vill shoppa, saker man inte tycker man har råd med. man har självklart rätt att unna sig saker och det har man förtjänat, men ibland kanske man kan vara glad för det man har också. hon tjejen som gav mackan ser jäkligtnöjd och han som fick mackan är nog Också  nöjd. 

Take me awaaaay

Gud jag är en sån som kan spinna på om samma sak huuuur länge som helst och tycka att det är roligt när alla andra redan tröttnat. Jag har hört att det kan vara för att jag har jäkligt dålig humor, själv tror jag att det beror på att jag är lättroad. Nu kör jag hela tiden med "Okej men jag frågade bara, du kan säga nej...eller kissa på mig" Usch det är egentligen inte kul, jag skulle bli tokig om det hända.

Idag skulle jag ha tränat men det blev en fet avbokning eftersom jag har sån träningsvärk från Kettlebells igår och löpning+magträning i söndags. Jag kan knappt gå eller skratta, fast skratta gör jag ju ändå. Och gå också tyvärr. Varför är det så kallt? Inte var det inte så här kallt sist det var -11,8? Eller ja det är klart det var men det är fruktansvärt kallt. Jag är mer än någonsin sugen på att åka utomlands. Skulle vilja ta med Limpan på en vårig weekend i London, åka på en weekendresa med någon tjejkompis i sommar till typ Paris, Venedig, Rom, you name it så länge det inkluderar shopping, goda drinkar och någon lyxig behandling, åka till London/Skottland i sommar med Moa, åka på en romantisk semester på 2-3 veckor till något tropiskt land med Linus. Jaa många resor vill jag göra. 

Men egentligen så skulle en svensk vår duga riktigt bra det med, BARA DEN KOMMER NÅGON GÅNG!

En rolig tisdag

Idag var det väldigt mycket skratt på jobbet vilket aldrig är fel. Först på fikat och sen på rummet. Men då satt jag och skrattade för mig själv. Någon mer som lyssnade på p3 idag? Lyssnade på Brunchrapporten och Christer. Någon som sagt att han alltid var tvungen att spotta i toaletten innan han spolade vilket det blev en riktigt diskussion kring, eller ja så mycket diskussion det kan bli på en radiokanal. Men i alla fall, då var det en annan som mailade in att det gjorde minsann inte han, så att Christer (eller om det nu var Morgon) inte behövde känna sig ensam för att han inte spottade innan han spolade för nu var dom minsann två som gjorde det, däremot hade han en annan grej han jämt behövde göra när han var klara på toaleten. Och det var att nudda handfatet med skinkan.

VA TUSAN? Som om att det skulle vara mer normalt?! 

Men dags roligaste var det här, det slår alla rekord. Och det är tjejen som nämns i brevet som lägger upp detta, hoppas jag. Jag är nog också rätt bossig, men ska sluta med det nu jag lovar. Vill ju inte att Linus ska få inspiration och känna att detta är okej...

Gimme, gimme, gimme

Kettlebells är visst ett ord, och är visst ASDRYGT. Oh my goooood som Jannice i vänner skulle säga. Är helt matt och skakis. Snart dags för mat, gott gott gott. Men sent, och kommer behöva sova snart. Imorgon ska jag försöka orka träna efter jobbet, kommer gå sådär? Träningsvärken kommer sakta smygande. Men det var roligt i alla fall! Kul att prova något nytt.

Sjukt sugen på denna klänning.

Nu blir det vänner och mat.


Oh en fråga, hur kan Brittan bli stämd av Bellamybrothers om Max Martin har skrivit låten? Borde inte han bli stämd då? Educate me!

Jag bedrar sats för att få följa med anna ...

20110221544 (MMS)

Jag bedrar sats för att få följa med anna och klara på balance för att prova kettle bells


Lite trött imorse, men nu har jag slutat. ...

20110221542 (MMS)

Lite trött imorse, men nu har jag slutat. Så himla skönt att sluta när solen fortfarande är uppe. Måste komma igång att börja sju fler gånger..


Ballong-Britt



Nu ska jag njuta av bra sällskap som marabou och hjärtat. 
Film och mys. Imorgon ska jag vara super tidigt på jobbet.
Men NU, solsidan!

Lördagens

Haft en bra dag i solen idag? Det har vi. Fast inte njutit av solen så mycket. Men idag lyckades vi få dit hos en frisör åt Gabriel och shoppa lite. Dock inget åt mig själv. Längtar till lön. Det kliar till fingrarna. Och överst på listan står ett besök hos frisören. Att spara mycket pengar i månaden är svårt. Men snart är det över.

Igår kikade vi på melodifestivalen och åt god mat samt god efterrätt. 



Dock världens sämsta bild, vet inte vad det var med min mobil. Det tar ju annars grymt bra bilder. Dags för mat och sen åka ner mot stan.

Good morning beautiful, how was you night?

God morgon. Vilket härligt väder, helt underbart. Men är säkert griskallt ute. Igår efter att ha hängt på tågstationen i över en timme så skyndade vi oss hem och hann iväg till bion i tid. Hade varit förutseende nog att reservera biljetter ifall vi inte skulle hinna, men vi hann! Och filmen var bra, i alla fall enligt mig och Gabriel. Linus var nog inget större fan. Men så imponerad är jag nog inte av 3D i en otecknad film. Det var ju inte så stor skillnad.

Idag då? Vi ska börja morgonen på gymmet. Eftersom man inte behöver vara över 15 för att träna här så ska Gabriel hänga med mig och få en liten försmak. Ska lära honom allt jag kan...vilket inte är mycket när det kommer till gym. Men ska bli riktigt kul. 
Sen ner på stan för en hårklippning och lite shopping. Härlig lördag med andra ord.



Mina fina vita tulpaner och kortet på mig och Linus. Okej, tulpanerna har börjat hänga lite. Ingen kan då anklaga mig för att ha gröna fingrar!

Narnia i 3D, vi hann! Trots försenat tåg, ...

20110218527 (MMS)

Narnia i 3D, vi hann! Trots försenat tåg, hämtade ut biljetterna 30 sek innan tiden gick ut. Det kallar jag timing! :)


Befinner mig på tågstationen. Precis vart ...

20110218526 (MMS)

Befinner mig på tågstationen. Precis vart man vill vara en fredag. Väntar på min kusin, dock är tåget 45 min sent. Har en liten present till linus också :)


Spännande

På väg hem..som vanligt. Byter till buss, som vanligt. Bussen börjar brinna lite i taket....INTE som vanligt. Verkar gå så där för Liljeholmens station, igår var det också brandvarning. Dagens mest använda ord? Spännande. Nu ska jag hem och diska, vilket är allt annat än spännande...

Spännande

På väg hem..som vanligt. Byter till buss, som vanligt. Bussen börjar brinna lite i taket....INTE som vanligt. Verkar gå så där för Liljeholmens station, igår var det också brandvarning. Dagens mest använda ord? Spännande. Nu ska jag hem och diska, vilket är allt annat än spännande...

Bara massa BS

I söndags så tittade jag på tre avsnitt av greys anatomy och grät 2/3 det borde vara ett bra betyg till manusskrivarna. Idag kom jag hem till lagad middag, vita tulpaner och en ny vattenflaska. Jag blir alldeles för bortskämd för mitt eget bästa. Men jag kan skämma bort rätt bra jag med.

Idag fick vi alla (eller okej inte alla, men många) en stor chock på jobbet. Men det blir nog spännande. Men orkar inte skriva om jobb, och det är väl egentligen inte så kul att läsa om heller? 

Jag behöver inspiration. Vill göra något som jag mår bra av. Vill börja dansa, eller gå med i en kör. Göra något roligt. Inte bara jobba, träna, sova. Ja och umgås då. Men får ta tag i det till hösten. Fast kören är nog mest för att alla sjöng så fint igår, jag vill också kunna sjunga fint. Kan ni förstå att jag faktiskt sjungit på dop? Herre min gud. Och tom varit med i en kör när jag var liten. Kommer aldrig glömma minnemannemånne.



Sugen på nya nagellack.


love, love, love

Känner mig full av kärlek idag. Min alla hjärtans dag present till mitt hjärta blev ett mms. Påhittigt eller hur? Men ett mms som visade en diskad matlåda. Han blev riktigt glad. Och jag börjar lära mig haha. Längtar tills han kommer hem imorgon.

Följde med min fina vän och kusin på en alla hjärtans dag konsert. Det här var världsklass på hjärtans firandet. Hade inte kunnat bli en bättre dag. Satt i kyrkan i Gustavsberg och lyssnade på tjejer och killar som sjöng om kärlek. Det var så otroligt vackert och alla var så himla duktiga. Lite som bröllopsscenen i Love Actually. På tal om bröllop, idag har vi fått våran officiella inbjudan. YEY!

Idag bokade jag och mamma våran spaweekend, tyvärr blev den väldigt långt fram. Men då har jag något att se fram emot.

Hoppas att ni fått massa kärlek idag. Av vänner, familj, den där speciella eller kanske av någon helt obekant. Madelene tackade busschauffören när vi gick av vilket nog gjorde hans dag. Själv frågade jag en liten tant om hon ville sitta när vi åkte tunnelbana (detta är dock något man borde göra varje dag).


Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten
inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande,
inte självisk,
den brusar inte upp,
den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.

Min söta alla hjärtans dag dejt.

20110214524 (MMS)

Min söta alla hjärtans dag dejt.


Fyra ikeakassar, en svart sopsäck och 2 an...

20110213516 (MMS)

Fyra ikeakassar, en svart sopsäck och 2 andra kassar senare. Nu står vi och väntar på taxi..insåg våra egna begränsningar...


Dagens goda gärning

God morgon sunshines. Igår kom Anna över och hjälpte mig rensa min garderob. Jag tror inte att hon riktigt visste vad hon gav sig in på men bra blev det. Tre kassar fattigare och en garderob med plats. Underbart.


En av gardoberna.


Tre kassar senare.

Så idag ska vi förbi Anna och rensa hennes garderob och sen skänka till hemlösa i Stockholm via en förening inne i stan. Sen ska vi förbi gymmet också.
Igår såg vi melodifestivalen som bara var bra seg och sen tittade vi på Precious och grät lite grann. Usch hade ont i hjärtat. Sen såg vi Buried men den var så himla dålig. Herre min gud. Jag var nästan irriterad efter för att den var så dålig. Eller vadå nästan, jag var! Haha. Men super mysig kväll.

Ooooh inte att förglömma jag introducerade Anna till den underbara Kinect-världen! ;)

Gaga





Vinter is back

Det var att skotta bilen som var dagens träning. Men det gick fortare än vi trodde.



Före




Efter

Dagens träningspass kräver denna klädsel.....

20110212510 (MMS)

Dagens träningspass kräver denna klädsel...gissa vad jag ska "träna"?


Torsdag

Det är sjukt svårt att scrolla på en bärbar dator när man har handkräm på händerna har jag märkt. Kanske inte så bra för datorn heller? Idag är jag helt slut. 90 min spinning, hur FAN tänkte jag där? Jag är helt slut. Plus att jag har träningsvärk i hela kroppen från bodycombaten igår. Men skyll mig själv! 

Nu väntar jag på att min bättre hälft ska komma hem. Han har kört hem från Tänndalen idag. I det här vädret. Shit jag vill inte ens prata om vädret för jag blir bara arg. Gick hem i storm, snöstorm för er som har tittat ut genom fönstret, var riktigt sugen på att ta taxi hem från träningen.


Alltså vad är det här egentligen? Sen när började man skryta om att man precis haft sex. Typiskt killar haha. Och när man sjunger om att man har haft det då var det säkert så att det var väääldigt längesen man egentligen hade det..eller så lär det ta lång tid innan dom får ha det igen efter dom här låtarna?






Wait til you see my smile

På kursen så fick vi göra ett test för att se vilken RONS-profil man hade. R=resultatjägaren, O=Organisatören, N=Nytänkaren, S=Samordnaren.
Jag blev den resultatinriktade samordnaren.
  • Du är aktiv och sannolikt hårt arbetande med höga krav på dig själv att räcka till för de mål som du föresatt dig. Du inte bara arbetar hårt och mycket. Du har också tid över för andra och att lyssna av vad andra har för önskemål och synpunkter är en stark sida hos dig, som uppskattas i en arbetsgrupp.
  • Du har stora krav på dig själv och strävar efter att uppnå mål och möta alla de krav som finns, så väl i jobbet som på fritiden.
  • Som den lagspelande coach du är, är du bra på att kavla upp ärmarna och jobba. Du kräver mycket av andra men kräver ännu mer av dig själv.
  • Eftersom du är lyhörd även för andras krav och önskemål, kan du riskera att hamna i en spiral av åtaganden. Träna dig att då och då bara låta saker bero och se vad som händer. Du kan inte alltid ta på dig ansvaret för allt och alla!
  • Du ställer upp för andra på jobbet och på fritden och kan till slut riskera att ta på dig mer än vad som i längden är bra för dig. Träna dig i att ibland ta hand om dig själv lika mycket som du för det mesta tänker på att räcka till för andra.
  • Kanske skall du lära dig att sätta gränser och säga nej ibland?
Jag tycker sånna här tester är så himla roliga. Det är kul att se (även om man ofta vet) vilken typ av person man är. Fast jag lyssnar inte alltid på vad andra har att säga, utan kan själv tycka att jag vet bäst. Men att jag har höga krav på mig själv är ju inte direkt något nytt..eller att jag tar på mig för mycket ibland. Jag är en tänkare och ältare och det gör lätt att jag tar på mig andras problem plus mina egna och tror att jag kan fixa allas, gärna världen och världsfred uppstår. Haha. Så nu vet ni lite mer om mig. 

Nu har jag fått allt gjort som jag skulle göra idag och är redo för sängen och min bok. Läser Jo NesbØ - Huvudjägarna. Den har inte blivit så spännande än, men hoppas det kommer. Sen ska ni få veta exakt vad jag tyckte, plus att det visst ska bli film av den. Spännande.



Jag längtar nå ruskigt mycket till helgen. Aw med jobbet på fredag och sen tjejkväll på lördag. Men först väntar möte, jobb och 90 minuters spinning imorgon.
Some people they call me crazy.

Everyday's a roller coaster but I'm a bump you'll never get over

Hóla guapas...eller guapos för den delen också. Jag lever. Har bara varit iväg på kurs. En kurs som var rolig och givande. Och igår när jag kom hem var jag helt slut och blev bara serverad mat och slappade. Tills ungefär klockan nio då Linus fick ett ryck och var tvungen att gå på promenad..med mig. Så det var bara på med kläderna och joggingpjuksen och masa sig ut. Förresten, varför lyssnar inte vädergudarna på min blogg? När jag ber plusgraderna att stanna då blir det precis tvärtom..

I alla fall så blev det en promenad på en halvtimme och det var tur att jag följde med ut. Precis innan vi kom in så får Linus för sig att prova om isen på en vattenpöl är tillräckligt hård...vilket den såklart inte var och han ramlade i med hela foten. Haha skrattade tills jag dog. Stackars Limpan :)
Nu har jag precis gjort en tomatsoppa som blev ruskigt god. Utan konservtomater eller recept. Okej nu kanske inte tomatsoppa är det mest avancerade men jag är inte den mest fulländade kock heller så får vara nöjd att det blev gott.



Jag har tyvärr snott en bild på google men min soppa ser i alla fall ut så där. Minus kvisten.

Vita tulpaner

Vet ni vad? I juni ska vi på bröllop, längtar redan. Och har redan bestämt med mamma att hon sak komma hit och leta klänning med mig. När jag sa till Linus "ååh då kan jag ha den där klänningen" då sa han "Eller så köper du dig något nåt". Så jag köper mig nog något nytt. Inte så svårövertalad.

Såg ni melodifestivalen igår? Kommer lätt dansa loss till Dhanys, Swingflys och eventuellt Dilbas låt. Jag är en tönt jag vet, men jag gillar melodifestivalen. Jag, Lea och Charlotte Perelli, mer behövs inte sägas! Vilka minnen.


Idag gick vi på en två timmarspromenad och njöt av solen, men jisses vad det blåste.



Jag har fått dille på vita tulpaner och det är det enda jag vill ha i alla hjärtansdag present. Eller bara inte då utan komma hem till en lägenhet med dessa blommor på bordet bara för att. Det vore inte fel. 

Imorgon blir det kurs tills på tisdag. Nice!

Demonstration mot vargjakten...folk bärand...

20110206497 (MMS)

Demonstration mot vargjakten...folk bärandes på kistor som gör vargläten.


Anna Ru

Idag avbokade jag glatt min träning för en promenad med Annaru. Hon kom hem från Egypten i torsdags efter att ha varit där i två veckor. Scary, men allt gick bra och nu är hon hemma igen. Och brun, det är nog det värsta. Jag är mitt blekaste någonsin så kommer se genomskinlig ut bredvid henne. Men det gööör inget, för jag får ju träffa henne.
Blir en promenad runt djurgården för att uppdateras och uppdatera. 


Igår blev det lunch med inte bara mamma och pepp utan också hela släkten Lindström, eller i alla fall den del som var här i Stockholm. Sen åkte vi ut och spenderade resten av kvällen i Häggeby med Kinect, Melodifestivalen och innebandy. Hur mysigt som helst.

Linus fyndade en sjukt snygg jacka som han...

20110205496 (MMS)

Linus fyndade en sjukt snygg jacka som han spanat in ett tag. Nedsatt med 1300..taaackar! Jag fick prova, och god damn vad skön den är. Ser ni vad lite snö det är? :D


Hatt och röd jacka idag. Nu lunch på stan.

20110205495 (MMS)

Hatt och röd jacka idag. Nu lunch på stan.


Shoppingbegär

Gooood morgon sunshines! Lite halvtrökigt väder idag också. Men så länge det inte börjar snöa igen så är jag nöjd. Idag vaknade jag halv åtta (!) why oh why, men efter ett tag lyckades jag somna om..i typ tio minuter. Så nu är det dags för frukost och sen ner på stan och möta upp mammy och pepp. 

Törs nästan inte gå ner på stan för jag är så himla shoppingsugen, det kliar i fingrarna. Sett så mycket fint som jag vill ha. Bara massa snygga vårkläder. Men det är fullt, garderoben är full. Det får helt seriöst inte plats något mer där i. Vilket i-lands problem. Tror jag måste kalla hit någon som kan rensa åt mig. Själv är jag för dålig. Vill behålla allt. Vissa saker har ju minnen.

Oh I wanted words but all I heard was nothing

What's cooking, good looking?
Idag skulle jag ha gått på 90 minuters spinning (vet inte vad jag tänkte när jag bokade det...) men missade tyvärr passet eftersom jag var på mitt första fackliga möte någonsin. Får man vuxen poäng för det? I alla fall så var det mycket intressant. Men svängde förbi sats odenplan på vägen hem och älskade gamla Odis hade så klart plats på body pumpen så masade mig in och svettades järnet. La till och med på extra kilon på stången. Förstår inte vad det är med mig, vart har jag fått min energi ifrån? Plus att jag lyckades vara på jobbet tio över 7 imorse, my old self is back. Förut var jag nästan alltid tidig. 



Jag och min älskade kusin.
Helgen då? Hoppas ni ska göra något roligt.
Själv har jag och Limpan en dejt med tvättstugan imorgon. Enda lediga tiden som vi kunde. Sen blir det lite lunch med mamma och pepp som befinner sig i stan för att gå på golden hits (!) och ett besök till Linus bror och Ville. Kanon helg med andra ord.
Kan inte förstå att det redan är fredag. Igår var det ju måndag. Nästan i alla fall.
Men tackar och tar emot. Och plusgrader, snälla stanna.

Lofsdalen i bilder

God morning sunshine
Sötnöten i diket
Pärra kommer glidande
Thumbs up för lofsdalen
Jag och sandra bytte en stund..

Det gick SÅDÄR
Underbart
Berg, sjö och bara vackert va.
Sandras första plankstek ever
Ferdinand
Styrkeprov mellan Pärra och munsspelsmannen

Dancing in the rain


Decorate me

Haft en riktig slappis dag idag, eller körde zumba på lunchen. Men blir inge mer lunchpass nu, eller i alla fall inte zumba. Kände verkligen att jag inte tyckte det var roligt. Ska prova sats zumba istället. 

Vad tycks om detta kök? Taget?
Skapligt renoveringsobjekt, men lägenheten har potential.


Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen med L och titta på vänner ♥

Energy

Efter mindre än en vecka tycker jag mig redan känna skillnad. Vilket nog inte stämmer, kanske bara inbillning. Men huvudsaken är ju att jag känner mig piggare, inbillning eller inte.
Nu ska jag styra mat. Min tur. Är sugen på att baka bröd i helgen. Så trött på allt bröd som finns i affären.


RSS 2.0