STID

Byxorna som jag visade i bloggen för någon dag sedan är på väg hem till mig, först fanns dom inte men så började ju rean och då fanns de helt plötsligt...på rea! Superglad, löjligt egentligen att det kan kännas som världens kap när dom är nedsatta 50 eller 100:- haha.

Nu har jag städat och läst i tidningen om hur kallt det kommer bli. Körde underställ idag och raggsockor. Imorgon är det 1:a december, gud så mysigt. Inte långt kvar till julafton. Älskar att det är en lång ledighet också så man verkligen hinner träffa sina nära och kära. Oh har jag berättat att Linus beställt en Kinect? Wiiihooo så kan bli så att jag spenderar hela julen här framför teven. 

Nu ska jag krypa ner långt, låååångt under duntäcket.
Godnatt
Shop til I drop

Higher

Jag ska städa nu.

Termometern visar error, vilket bara kan betyda att det är ruskigt kallt ute.

Så jag dansar mig varm till denna låt:

Och massa annat bra, kan man annat än älska spoti?

Emma

Proppmätt efter en härlig sushimiddag med Emma. Kul att träffas en vardag och bara ha lite vardagsmys. Sen kikade vi lite i affärerna men hittade inget. Mest taggad inför att handla julklappar i helgen.
I söndags var zumbaträningen som jag går på med i DN, haha som tur var var jag inte med på någon bild. Det är därför jag kan skriva det här, annars hade jag varit tyst som en mus om det.

På tal om ingenting så har jag hört världens skummaste reklam på radio. Jag har hört den x antal gånger under flera dagar och tänkte att det kan bara inte vara sant det dm gör reklam för. Så idag var jag tvungen att kolla och jodå det är sant.
http://www.victoriamilan.se/
Nu vet jag att det här bli som reklam för denna sida men jag tycker verkligen att detta är helt sinnes. En sida där man kan annonsera om man vill ha en affär! :S

12 freaking minus! Men imorgon börjar dece...

20101130346 (MMS)

12 freaking minus! Men imorgon börjar december <3


Julbord

Idag var jag på julbord: dödsmätt! Men orkade inte ens hälften av så mycket som jag ville, åt alldeles för fort. Men det var riktigt gott. Provade björnköttbullar vilket var gott men speciellt och renstek som var huuur gott som helst. Slog lätt renskav. Nu är jag dödstrött och snorig, inte ens nubben tog död på min förkylning som jag känner komma. Ikväll känner jag mig het som sover i mitt underställ. Godnatt!
ps. imorgon blir det middag med Emma, wohoo ♥

What you do, is what defines you

Jag har ont. I min tumme, för en sån himla löjlig grej. Igår gick min nagel sönder, fick en stor spricka i nagel och allt fastnade där i. Ett under att strumpbyxorna höll. Så i morse var jag tvungen att göra något åt det, så jag drog bort den del som var lös vilket var rätt långt ner på nageln.. h-vete vad ont det gjorde! Huden under följde med och nu har jag världens kortaste nagel som värker. Blä.

Nu sitter jag och väntar på att Linus ska komma hit och äta lite och sen ska vi brumma mot Stockholm. Jag tycker om att komma hem, men jag tycker om att åka hem sen igen. Jag gillar att jag har två hem, inte alla som har sån lyx. Och det positiva med att ha flyttat härifrån är att man uppskattar Fagersta mycket mer när man kommer hem, det negativa är att man inte kan träffa sina släktingar varje dag. Vi hade lite diskussioner igår på krogen. Om att våga/vilja prova något nytt. Jag tycker att alla ska göra det som de blir lyckliga av, vissa vill bo kvar och skaffa familj, andra vill ut och upptäcka. Jag vill vara 50 år gammal och ha gjort misstag med aldrig behöva ångra något som jag inte gjort.

Igår var det inte många som jag kände igen på krogen, hoppas det blir mer bekanta ansikten om det blir utgång på juldagen! :) Nu blir det 3 lugna helger i Stockholm ♥ och sen hem 23:e december.

1:a advent

Nu ska vi ner på julskyltning på "stan". Ska bli mysigt. Moster och kusinerna ska också dit, sen blir det fika hos morfar och mormor och så ska vi äta köttbullar och rödbetsallad till middag. Sen hem mot Stockholm.
Jag vill åka längdskidor, känner ett stort sug för det. Men får bli när jag kommer hem hit igen, orkar inte släpa med dom till Stockholm. Eller? Nej. Eller? Uh, beslutsångest. Drygt att släpa dom och sen inte åka, och då ha släpat dom i onödan. Dom kanske inte ens går in i bilen? Nej dom får stanna hemma. Kan inte valla heller.
Nu ska jag och mamma knalla iväg och umgås! Och gårdagen? Mycket trevligt sällskap, men kass musik. Dregen var nog tyvärr inte min taste of pie, eller cup of tea för den delen heller.

Piffig

Ni vet när man har sånna där dagar när allt känns fel och inget känns rätt? Så känns det ungefär idag. Men jag tror det kommer bli skit kul ändå, tur att man alltid är positiv. Eller nåt.

Snart kommer Moa, då ska vi äta maaat och dricka drinkar. Tror det här är tredje helgen i rad för mig. Men mitt minne är riktigt dåligt just nu och turr är väl det. Men sen blir det lugnt till jul i alla fall. Eller nej julbord på måndag, SEN blir det lugnt.



Två nya finnar som jag lyckats dölja på den här bilden, rödögd och allmänt piffig. HAHA

Svettut

Ikväll är det fest i Fagersta med Moa! :) Tänkte våga oss ut på Bruks.

 

Dom här hade jag velat ha på mig ikväll! Med mitt vita linne från topshop och örhängena jag fick av Elin. Hade varit perfekt. (Mamma såg precis vad jag skrev och skrattade och gjorde en väldigt rolig min och utbrast "SVETTUT", kan vara men I like it).


Moa

En av mina bästa vänner är här på besök från hennes storstadsliv i London. Minns fortfarande när vi blev vänner på Showdansen i Norberg. "Jag stavar med C". Sen valde vi att hamna i samma klass på högstadiet, en tjej från Karbenning och en från Kärrgruvan :) Så sjukt mycket bus vi gjort och varit med om. 

Nu har vi bytt ut buset mot På spåret och Skavlan. Även vi växte upp (men imorgon blir det fest för att visa att SÅ vuxna är vi inte). Men å andra sidan har vi alltid varit lite av pensionärer som haft Så ska det låta som favoritprogram. Undrar när det börjar igen?


Heeeeeeej mitt vinterland!

20101126343 (MMS)

Heeeeeeej mitt vinterland!


Snö

Jag älskar snön! Okej, jag kommer svära mig svart när tunnelbanan inte går. Men innerst inne älskar jag den. Att promenera med mig i snön är visst som att promenera med en treåring, inte 23-åring. Jag vill bara åka upp till Linus stuga och swoscha ner för backarna i mina nya skidor. Längtar såå! Nästa år ska vi åka upp mycket, det är ett måste. Det funderas över en pulkaAW med jobbet, det vore riktigt kul. Men jag måste investera i ett par skidbyxor. Vill ha ett par gore tex annars får det vara, men smakar det så kostar det.

dance

Feel the adrenaline moving under my skin
It’s an addiction such an eruption
Sound is my remedy feeding me energy
Music is all I need

Baby, I just wanna dance
I don’t really care 
I just wanna dance
I don’t really care, care, care

But you'll always be my hero

Nyss ätit suuushi, sjukt gott fast avokadon var inte riktigt mogen vilket var lite av en besvikelse. Nu ska jag släpa med my love ut i snöstormen för en liten promenad.

Drömde världens mardröm inatt :S Den var heeelt sjuk. Drömde att min kompis från tyskland var här och att hon flörtade jätte mycket med Linus. Sen var vi helt plötsligt på en restaurang med 10 andra människor och L ville inte sitta vid mig utan bara bredvid min tyska vän. Sen blev jag sur och gick i förväg när vi gick därifrån och så kom dom aldrig ifatt mig. Så jag ringde. Då hade dom åkt hem till Söderbärke tillsammans, utan mig som var kvar i Stockholm. Ööööh?! Vaknade helt svettig och väckte Linus haha. Och detta var bara i korta drag, måste ha en väldigt livlig fantasi. Och undrar varför jag drömde om Lili? Måste höra av mig och kolla så att allt är bra med henne.
Skumt var det i alla fall.

Jag är glad. I januari flyttar en av dom bästa hit, ska bli så himla roligt. Och jag tycker att hon är stark, stark som kan gå ifrån. Som klarar att fatta ett svårt beslut. ♥

Jag är gladare än gladast, massa nya låtar har droppat in på spoti. Rihanna Part2 och Whose that chick. Nu ska det poppas...eller först prommis, sen DUNK DUNK

Gossip

Såg nyss senaste gossip, vad hände? Alltså jag sitter här och gapar. Ni som följer måste se det NU!
Anna sa att jag var tvungen att se det så jag förstod att nåt skulle hända, men detta var lite sjukt tycker jag.
Vill ju se nästa avsnitt NU och få veta hur det går. NU NU NU.

wishes

En månad kvar till jul. Så vad passar bättre än en önskelista?
Prenumeration av illustrerad vetenskap eller/och ELLE. Väska från H&M. Nagellack, i alla färger. Fick ett jätte fint av min moster förra julen som är en favorit! :)
Skidbyxor, skidjacka, löparskor och ring. Eller vilka typ av smycken som helst. Allt smått och pilligt är egentligen roligt att få :)
Underställ och sex and the city 2 filmen för att komlettera min box och första film :)
Längtar till jul och jag blir glad för allt. Linus brukar säga att jag blir löjligt glad. Han brukar komma med små överraskningar och det är det bästa. Jag älskar att få presenter haha. Inte ett dugg äldre på det viset.
Men annars skulle jag vilja ha en symaskin, en lägenhet, studielånet återbetalt, världsfred och att alla är lyckliga.

Onsdag

Idag kom jag hem innan 5! Förstår ni hur skönt det är? Annars känns det som att jag aldrig är hemma före 7, vissa gånger får jag ju skylla mig själv eftersom jag tränar. Men det bör man, annars dör man. Enkelt.
Igår hade jag inte siffrorna rätt för fem öre, men det var det visst ingen som märkte. Tur det.
Idag har jag varit ute hela dagen, riktigt skönt. Eller ja, blåsigt och snöigt. Men skönt med friskluft, är lite sugen på att gå en promenad efter maten. Får se om jag hittar någon ork till det.


Nu ska jag fortsätta laga mat, och så där tjusigt ska det se ut när jag är klar.

32 månader

Jag är dödstrött. Måste sova. Imorgon ska vi ut på "studiebesök". Shit. Rädd för hur mycket snö, blåst och kyla det kommer vara. På med underställ! Känner att jag är lite irriterad, men bara lite. Men inte på vädret, utan mest för att jag är stressad. Känner ett smått sting av magkatarr, men jag håller tummarna och hoppas att det inte är det. Sist gick det över fort när jag väl visste vad det var. Men hoppas hoppas inte.
Jag vill ju se mig själv som en stresstålig människa.

Idag har jag och L varit tillsammans länge ♥ Typ över 700...dagar ;)

Imorgon ska jag se Gossip när jag kommer hem från stormen. Äta korvstroganoff och njuta.
Nu ska jag visa lite uppskattning till min bättre hälft. (Fast idag känner jag mig rätt bra som både lagat mat och diskat haha)
Godnatt

Träning

Nu ska jag och köra body combat med Emilia. Hålelr tummar och tår över att tunnelbanan går som den ska och att jag inte blåser bort i stormen!

Helgen i ord

Underbara helg! Ser ni hur lyckliga vi är?
Tack Emma, Åsa, Sandra och Lea för en underbar helg! ♥

SL ¤#5&948!!"39!!!

AAAARGH! Äntligen hemma, det tog 40 min från att jag kom till tunnelbanan tills tåget kom. Jag har börjat lugna ner mig men är fortfarande arg, mest på bristen av information. Och anledningen till att vi inte fick veta något skyller dom på att dom hade personalbrist, öööh?! Visste inte att det gick åt mer personal för att ropa ut att tåget kommer bli jätte sen. Men okej...

Nu har L lagat mat och jag är nöjd. Inne i värmen och ska snart få äta, det räcker för att göra mig glad. 

Jag hörde en jätte bra låt idag på radio men jag har glömt vad den hette. Och imorgon släpps Lanvin for HM. Spännande!

Puss

SL borde lära sig klockan, nu har det ståt...

20101122340 (MMS)

SL borde lära sig klockan, nu har det stått 5 min i 25 minuter, jag blir GALEN! Hungrig och suuuuuuur


PARLamentet

Hoppas alla är bänkade! :)

Charlie

Hellluuuu i stugorna. Vi är up and going. Pigga som tusan ( i alla fall jag, hotchickärså trött så hon går in i allt) haha. För övrigt var kvällen igår sjuuukt rolig...bilder kommer ;)



Chaaaarlie bit me!

Fest

Befinner mig i Västerås, min gamla studentstad. Många minnen här,både bra och dåliga. Men idag har jag spenderat tid med dom som inte blivit minnen, några av mina bästa vänner som (tyvärr) valt att bo kvar här och inte följt med till Stockholm. Whats up with that? Men ändå, haft en underbar dag!
Vi började med lunch sen har vi gått affär in, affär ut i jakt på något snyggt. Jag hade som tur var redan bestämt mig vad jag skulle ha på mig så jag aggerade bara smakråd. Nu är jag hemma hos hotchick, har fått mig en bailyes mint och väntar på att vi ska börja traska mot bussen. Ska hämta upp lite mat på spicy hot och sen hem till Lea för förfest och mys. Sen kan jag mycket väl tänka mig att det blir hot and dangerous på dansgolvet!

Är riktigt laddad för en kväll med dom bästa, var ruskigt längesen.

Hoppas ni är taggade för en bra löööördag!

PUSS



Denna kan ni lyssna på för att komma i stämning



Themesong for tonight eftersom vi sjungit på den hela dagen haha

Cookies


Hahahaha jag dööör! Mina utbrott verkar helt plötsligt lugna. Detta är humor på hög nivå. Jag kan inte låta bli att gilla tjejen. "Ja men för att du inte köper nå kläder åt mig" Haha.
Hahahahaha dettta är ett av mina favoritklipp! Haha jag satt och skrattade så att jag dog på jobbet.
Haha Sandra visade detta klipp för mig, jag döööör! Nu ska vi se lilla sjöjungfrun
Mummy I like you shen you give me cookies

Parlamentet

Vi var på inspelning av parlamentet. Fick det av Hotchick i födelsedagspresent, hon bjöd både mig och Linus. Och det var hur roligt som helst, skrattade så att jag grät eller inte riktigt men nästan. Det var riktigt roligt och oväntad födelsedagspresent! :)

Sen var vi och käkade middag och tittade efter bebiskläder men hittade inget kul. Men vi hade roligt på Åhlens i alla fall. 

Nu skulle vi ha spelat till Buzz meeen det funkade inte med våran tv. Snark. Och vad är det med L Bagges hår? :S

Imorgon blir det Västerås! :)

Gissa vart vi är? :)

20101119331 (MMS)

Gissa vart vi är? :)


STID

OOOOOOH JAG ÄR GLAD! Har sett en sak jag vill ha från hm och nu är den beställd eftersom den äntligen kommit in i lager igen. G L A D! Så när den kommit hem ska ni få se vad det är! :)
Dock kommer den v50. Men veckorna går ju rasande fort nuförtiden.
Däremot skulle jag vilja ha det här också
Armband från Åhlens
Shop til I drop

AW ja tack!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8144595.ab

Hahaha Linus skickade det här till mig på facebook, en pik eller vad?! :D

Obsession

Sitter och halvgråter efter bara 5 min in i byggfällan. Usch att folk kan utnyttja andra så mycket. På dom bara! Det värsta är att det är så många som fuskar och luras inom byggbranschen, men bättre att dom tar en än ingen i alla fall. 

Imorgon blir det hard work och sen träffa Hotchick och Linus, ska bli hur kul som helst. 

Jag kan inte släppa det, hur faaan kan man missa eller strunta i att sätta in en pelare? Och lägga om hela golvvärmen? Shit! 

Jag vill gå på konsert på måndag.

Nalen kl 20.00. Give me give me give me :)

Haha kolla min arm efter boxningen igår! :)

20101118328 (MMS)

Haha kolla min arm efter boxningen igår! :)


Gooood morgon, det snöar! Bara lie men änd...

20101118326 (MMS)

Gooood morgon, det snöar! Bara lie men ändå...det snöar! :)


Helgens bak



Kan detta vara förklaringen till att det tog 4 timmar att baka bullar?


American pancakes

Hajpa! Vill ni se vad jag kom hem till? Klart ni vill. En underbar pojkvän hade varit och fyndat..
Ny matta, som egentligen är brun (tror vi i alla fall), en adventsljusstake och en stjärna (om ni frågar mig så var inte det där min favorit och jag kommer kanske tappa bort den i flytten... haha). Men han är söt som anstränger sig så jag låter nog den följa med ändå.
Sen hade han gjort världens godaste pannkakor, shit jag har aldrig ätit sånna goda pannkakor. Alla pannkakor är goda men dessa var super super goda. Nu har jag så ont i armarna efter boxen att jag inte kan skriva nå mer. Emilia är galet stark...men jag var nog inte så klen heller..hoppas jag.
Åkte med världens roligaste tunnelbanechaufför idag igen! Underbart med sånna positiva människor.
Ska.Försöka.Hålla.Mig.Vaken. Men sjukt trött...godnatt

TisDag

Nu kokar jag potatis, så att ni vet. Jag är pumpskakis i armarna men lycklig, precis vad jag behövde. Och idag var zumbatränaren frisk så det blev dubbelpass :) im back. Dumma är att imorgon ska jag boxas mot Emilia, jag kommer dö. Hur tänkte jag där?
Linus sitter och sjunger på någon låt om en skadeskjuten kråka? Jag tycker att han ska lyssna på mamma mu och kråkan, det var min favorit när jag var liten.
Märks att jag är trött i huvudet, Linus skulle ha mammas nummer så att han kunde skicka sitt personnummer till henne.
Linus: "Vad har hon för nummer då?"
Me: "07333..."
L: "Men hörru det där är ju ditt nummer!"
Snark.
På torsdag ska vi kanske på hockey. Färjestad vs dif. Sen på fredag ska jag, Hotchick och L på min födelsedagspresent! Ska bli jätte kul. Sen blir det Västerås på lördagen. Toppen helg alltså!
Oj det är bara tisdag och jag längtar redan till helgen? Men dagarna går ju så snabbt.
It feels like I'm caught in a storm..

Jag är så sjuuuukt trött. Jobbat, tränat x...

20101116323 (MMS)

Jag är så sjuuuukt trött. Jobbat, tränat x 2. Nu ska det lagas fisk :)


Ghost

Jag vaknade upp imorse, avbokade min träning och somnade om. Min disciplin är bedrövlig. Men får ta tag i det i veckan. Jag ska nog gå ut och gå med bara bra musik i öronen. Eller ligga i sängen hela dagen och titta ifatt på greys anatomy? Hmm svårt val..

Vaknade upp imorse med en stark längtan efter snö. Vill prova mina ny skidor, åka pulka och dricka glögg, åka längdskidor med mamma (utan att behöva träna för tjejvasan) och massa mer. Måste vara lussebullsbakandet och julmusten som triggat i gång detta.
Årets bild 2009.
Ooh ni måste se unstoppable förresten, den bygger visst på en sann händelse också vilket gjorde den ännu bättre. Så gå och se den vetja! Jag hade ont i käkarna efteråt för att jag spänt mig så mycket under filmen, vi satt och sa "neeej" "faaan" under hela filmen ungefär. Riktigt spännande, och lagom med kärlek runt omkring.
Nej lite brunch kanske?
And I try to hide, but I just can't hide no more. 

Lussebullar

Mmmmmm lussebullar! Shit vad goda dom blev, men det var lussebullar överallt. På stolar, bord, i köket and so on. Nu ska vi kila ner på stan och äta sen blir det bio. Vi ska se Unstoppable med Annas kusin.
Anna har hela väskan med lussebullar så det kommer lukta gott på bion.


Gissa vad vi gör? ;)

20101113319 (MMS)

Gissa vad vi gör? ;)


Trött

Hade verkligen en toppen kväll med jobbet igår. Slutade med att jag somnade halv fem (lite på grund av att det tar ett tag att åka hem) men mest för att vi var kvar till klockan 2 och dansade och hade grymt roligt! :)

Idag har jag tvättstugan, Annaru är på väg och vi ska gå på promenad och sen blir det bio ikväll, ska bli riktigt mysigt.
Poppar musik på högsta volym och fixar lite. Black eyed peas nya är så sjukt bra! Yeah yeah.

Hattfest med jobbet!

20101112314 (MMS)

Hattfest med jobbet!


Dirty bit

God kväll. Har varit på kurs mer än halva dagen, gud vad jag saknar att prata engelska. Det är underbart och jag älskar att höra olika engelska dialekter, eller amerikanska för den delen. Imorgon blir det kurs igen och sen hattfest.

Läste om denna kille, som jag bloggat om förut, i metro imorse. Kan man annat än gilla?!

Jag längtar tills Black eyed peas - the time (dirty bit) kommer på spotify. Måste kolla nu på en gång om den kommit under dagen.
Godnatt..Sovmorgon imorgon! :D

Mad woman, bad woman

Tjoho i stugorna. Idag har jag jobbat och sen mötte jag upp Emilia för lite onsdagsträning på Sats. Det blev dödspasset. Antingen så är jag sjukt otränad eller så är det passet det värsta jag varit med om. Jag tror att jag ska spy efter halva passet. Men nu ska det bli rutin att gå på det här, för det är sjukt kul och en bra blandning av kondition och styrka. Och en bra tränare. Alright!

Dagens låttips:


Jag älskar hans röst. Texten är faktiskt också bra, i alla fall vissa delar (fast egentligen är den rätt töntig, haha) . Och jag har nötit den på jobbet till max så nu är jag fast. Att sitta och rita och lyssna på musik är bland det roligaste som finns på jobbet.
Men jag tror i huvudtaget att allt blir roligt med musik.
Imorgon och på fredag blir det kurs sen helg, l o v l e y. Blir hattparty med jobbet, träning, lugn och ro, mys med Annaru och bara ha en lugn helg utan att flänga och fara överallt.

hej mitt vinterland

Är hemma hos Anna och myser. Ätit jätte god mat och mörk choklad till efterrätt.
Det är underbart med snö, säger jag idag, kanske inte imorgon. Eller nej inte ens idag. Är inte redo för snön än. Hoppas att det inte blir trafikkaos, i så fall är jag nog redo för snön ändå.

Nu ska jag vara social igen ♥

Snöat in mig på hattar

Jag köpte en hatt idag, inte bara för att jag ska på hattparty på fredag utan för att jag älskade den. Jag gillar hattar. Har velat ha en från Helen Berman men det fick bli en från lindex, lite lite mer ekonomiskt. I alla fall för en hatt.
Jag borde sitta och förbereda mig nu, men jag är så trött. 8 minuter tills jag ska sova. Jag får förbereda mig imorgon. Jag orkar inte, jag är helt slut. Jag behöver köpa något som piggar upp för så här kan det inte vara hela vintern.
Imorgon ska det snöa? Hoppas men ändå inte. Jag har 45 min enkel resa till jobbet nu, fatta den resan med förseningar, griniga människor och värst av allt en grinig jag? Huuva, stackars dom som måste resa med mig i vinter.
Om det snöar imorgon då inviger jag björnmössan, lätt.
Imorgon ska jag träffa älskade Anna, ska bli kul. Inte kunnat träffa henne på mycket länge.

Förutom att du är bland det bästa som hänt mig, att du är min bästa vän och min största kärlek så är jag också så sjukt stolt över dig just nu så att jag håller på att sprängas. Jag vet inte hur jag skulle ta mig igenom vissa dagar utan dig vid min sida. När jag inte orkar vara stark så är du stark åt mig. Jag önskar att alla hade någon som dig, men är glad att just du är min. Nog med moshimoshisweetsweet love men ni fattar poängen.
Godnatt

Even angels have their wicked schemes

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it

Jag dör litegrann på insidan när jag hör denna låt. Hennes röst är så sårbar och det värsta av allt är att
detta är så mångas vardag. Scary.



WOHOOOOO

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD SÅ ATT JAG SPRÄNGS AV LYCKA! DET HÄR ÄR BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!!!!!

Indestructible

Nu är jag back on track i Stockholm. Linus mötte upp mig på stan och så hittade jag två par vinterskor. Nu slipper jag frysa om fötterna. Nu har vi legat i sängen sen vi kom hem och jag har nötit två låtar. Stackars, stackars Linus

Idag skämde jag förresten ut mig totalt. Gick på toaletten på Åhlens när jag ändå lämnade in min väska där. Bara det att jag glömde låsa. Hur fan kunde jag glömma att låsa? Jisses vad jag skämdes när dörren öppnades och det stod en typisk östermalmstant utanför och där satt jag och kissade. Guuud jag ville bara sjunka genom golvet.
Förövrigt? bra dag.

PartyPisse och ActionJ







Fest med en av mina äldsta och bästa vänner. Minns fortfarande när vi frågade vänskaps-chans på varandra i ett träd på skolgården. Och sen dess, total love! PUSS

nu kommer snart resten av festen..ha så skoj ikväll!

We r who we r

Ikväll blir det fest! :) Är riktigt taggad. Jag och Elin började dagen med en timmes morgonpromenad sen åkte vi ut till Marieberg och shoppade lite och åt lunch. Nu är vi hemma igen, poppar musik och gör oss partiga. Det kommer bli riktigt kul ikväll, det känner jag på mig.



Hot and dangerous!

Can i borrow you for a minute?

Nu har jag tagit världens varmaste dusch, ätit god frukost och titta på nyhetsmorgon och poppat lite musik. Med andra ord, jag är redo för stan. Tänkte åka ner lite tidigare och gå i affärer tills Elin slutat jobba. Då blir det lunch. Ska försöka hitta ett par vinterskor den här helgen, wish me luck! Jag är förbannat kräsen när det gäller vinterskor detta år känner jag. Blir förbannad på mig själv. Och måste ha ett par, converse funkar inte i minusgrader.

Ha en bra dag! :-)


Nyss varit på morgonprommis i örebro, kall...

20101105290 (MMS)

Nyss varit på morgonprommis i örebro, kallt som tusan! Men solen skiner :) underbart med fredag.


Idag: tolv timmars arbetsdag. Imorgon: mot Örebro

Imorgon åker jag till bästa Elin i Öret. Ska bli riktigt kul, även om min packning kommer vara katastrof för jag är så trött just nu så att jag ser i kors, benen darrar och jag mår illa. Men ska ta en snabb dusch nu och kasta mig i sängen. Blev ingen träning idag heller, blä. Men ibland får man offra sig, och plus på flexen är tammetusan aldrig fel! ;-)

Nej blir inte mycket skrivit idag inte. Förutom att jag fått världens roligaste sms som fick mig att ligga dubbelvikt över skrivbordet (ingen nämnd, ingen hånad..Hells!hahahahah).
Inte orkar jag se gossip heller, eller titta ifatt på greys och dh. Jag har blivit riktigt dålig på att följa serier, buhu. Nästa vecka kanske.. Eller på söndag. Gud vad jag bara skriver skit.
Tack hej

Muuu

Linus har hittat våra semesterbilder, äntligen. Shit vad jag är glad! Nu ska jag sova, godnatt

Ghost in a machine

Jag är dödstrött. Har träffat mammas kusin Madde hela dagen och det är så himla kul att träffa henne. Framtiden får utvisa om hon kommer flytta hit, jag hoppas verkligen det. Älskar att det är så lätt att prata med henne om allt. Vi åt sushi på Rice och drack te på Muggen. Jag älskar stockholm, kontrasterna mellan Östermalm och Södermalm är så härliga. Först skinny bitches som snackar om hur det är okej att utnyttja en kille för en resa när man är i deras ålder sedan folk med sjukt alternativa klädstilar. En kille med någon slags poncho och höga ridstövlar, jag älskar stockholm! Älskar att man alltid kan sitta och titta på folk och bli både förfärad och imponerad.

Men sen är jag också arg idag, så förbannat arg. Jag känner hat, och det gör jag inte ofta. Jag ogillar starkt väldigt ofta, men nu känner jag innerligt och bittert hat. Och jag är långsint, så sjukt långsint.

Bjuder på världens bästa låt mitt i all denna bitterhet.

ELF

Jag fick tips för längesen av AnnaGru om http://www.eyeslipsface.co.uk/ så nu har jag och mamma äntligen tagit tag i det och beställt hem smink. Jag är sjukt nöjd. Sminket sitter kvar hela dagen och är billigt som tusan. Frakten ligger runt 50 :- så det är inte heller dyrt. Prova vetja! :-)
1. Mineral eyeshadow Earthy 2.Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara 3. Mineral Lipstick Nicely Nude 4. Mineral eyeshadow Royal
1. Mineral eyeshadow Temptress 2. Eyeshadow primer 3. Nail polish Purple Pleasure 4. Smashobox Photo Finish Primer (från taxfree, ej från elf)

El Gouna, Egypten

Tänkte att eftersom jag gillade El Gouna i Egypten så mycket så ska jag tipsa er om att åka dit också.
El Gouna ligger vid Röda Havet i Egypten och för dom som känner till Hurgada så ligger det ca 30 min bilfärd därifrån.
Staden är uppbyggd av en rik egyptier och består mest av hotell. Men det är riktigt lugn och skön stämning där, riktig semesterstämmning. Kanske inget för dom som vill festa järnet, men något för dom som vill njuta av sol och bad.

Vi snorklade i röda havet som är riktigt underbart. Hur mycket oika färggranna fiskar som helst och det sägs vara ett jätte bra dykvatten. Vi såg delfiner på vägen ut till snorklingen och en jätte sköldpadda. Plus massa coola fiskar i vattnet, jag var mer än nöjd! :)
Shoppingen? Mjaa shoppingen var väl kanske inget att hurra för. Det fanns vattenpipor, smycken, kryddor, fejkade väskor, t-shirt m.m Vilket kanske låter som rätt mycket men det var det inte. Men man kan åka till Hurgada också för shopping, men det var rätt så jobbigt. För att gå där ska man orka stå emot dryga araber vars mål i livet är att luras. MEN om man har orken då kan man nog fynda rejält, men vi hade en dryg resa dit så var inte på toppen-shopping-humör.
Men nog sagt om detta, bjuder på lite bilder istället
Poolen
Karnaktemplet
Sängkonst
Morgonprommis
kanalerna in i staden
playan
humor! :)
fischy fiiiischy
Bye Paradise
Ps. Man kan även surfa och kite surfa (?) vilket jag var för feg för att prova, haha.

Allt och inget

MAAAT! Består idag av chili con carne, jumey! Jag har verkligen blivit mindre kräsen, för ett år sen hade jag petat ur bönorna, men nu äter jag dom. Good for me! Körde ett pass sats energy idag efter jobbet, älskar det passet. Och första dagen tillbaka på jobbet gick också bra, kastades rakt in i det igen, vilket är rätt härligt faktiskt. Tillbaka till vardagen (men missförstå mig rätt, jag skulle älska att vara hemmafru haha).
Sen på tal om något helt annat. De som våldtog en kvinna i Fagersta i helgen på Bruks, jag hoppas verkligen att ni får det straff det förtjänar. Jag hoppas att ni åker i fängelse och att det fängelset är mer som ett amerikanskt än som våra svenska pensinärshem. Och att ni där skulle få utstå det ni gjort mot henne. Vilken människa bestämmer att HAN har rätt att göra så? Förstöra någon annas liv? Dessa människor är så vidriga och jag önskar att det faktiskt vore dödsstraff för vissa saker som tex våldtäkt och barnmisshandel/äckel. Jag är så arg så att jag kokar. Vidriga människor som vågar göra så mot någon annan. Mina tankar finns med dig och jag hoppas att dom tar dom jävlarna och som sagt att dom får vad dom förtjänar. Jag har ingen som helst respekt för människor som inte har någon respekt för andra. Hur kommer man över en sån sak?

RSS 2.0