En flickfotografs bekännelser

Ni måste läsa denna bok. Bästa självbiografiboken som jag läst. Inte för att jag läst så många, men denna är klockren. Jag och Linus är totalt fast. Riktigt bra födelsedagspresent. Har inte läst klart den än men jag rekommenderar den starkt. Och nytt nagellack har jag också, purple pleasure från ELF.
Godnatt

Your song

Jag grät nyss till välkommen hem. Jisses vad rörd jag blev.
And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but, now that it's done,
I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

Jag borde inte resa på ett tag

Jag måste ha gjort något dumt på för att förtjäna det som hänt mig den senaste veckan. Vart jag än ska resa så händer det något skumt.
  • Torsdags morgon: Skulle till arlanda och med ett tidigt morgonflyg till egypten. Linus var snäll och skulle skjutsa mig. Kliver upp i god tid och vi går iväg till bilen. Då fungerar inte centrallåset av någon anledningen men vi tänker inte så mycket på det utan låser upp ändå och lyfter in väskan. Sen inser L att det inte finns någon ström till bilen och den går inte och starta. FAAAAN! Så efter att ha försökt rulla igång bilen så panikringde jag taxi och dom kom riktigt snabbt och sen körde han i 130 ut till Arlanda. Jag kom i tid och allt var frid och fröjd.

  • Vi fick för oss att åka ut och se shoppinglivet i Hurgada och bestämde oss för att ta en lokalbuss från El Gouna till Hurgada. BIG MISTAKE! Slutade med att vi blev inlurade i någon gränd av busscahuffören och hans kompanjon och som tur var så var mammas kille bra på att säga nej och fick oss alla därifrån. Livrädda tog vi sedan en taxi...alla sju. En taxi. Galet. Men kul nu i efterhand.

  • Åkte taxi tillbaka till El Gouna. Här hände det inget spektakulärt förutom att han körde alldeles för fort, smsade, pratade telefon och var allmänt galen, men rolig.

  • Turbulens på planet precis när jag krånglat mig förbi mamma och Felicia för att gå och kissa. Fick panik hålla mig alldeles för länge.

  • Åkte tidigt igår morse till centralstationen för att ta ett tåg hem och hälsa på släkten och bli firad. Hade dumt nog inte köpt en biljett innan utan åkte i tid så att jag kunde köpa den på stationen (hur tänkte jag?!). Väl där gick det inte att köpa någon biljett utan det stod att man skulle kontakta dom i de bemannade diskarna. 25 personer före, 25 minuter kvar tills tåget skulle gå. Stort fan igen. Som tur var så var det en tjej före mig med dalmå som frågade hur hon skulle göra, och vi fick springa till tåget, hoppa på och skulle sedan betala där. Men konduktören ignorerade oss totalt. Vi som faktiskt tänkte betala för oss.
    Så även där slutet gott allting gott.

    Väntar med spänning hur det kommer gå för mig att ta mig till örebro på torsdag! Haha :)

Facebook

Igår såg vi the Social Network på bio. Den var faktiskt riktigt bra, hade inte så stora förväntningar. En film som handlar om facebook? Kanske inte inger dom största förväntningarna men den var faktiskt riktigt bra och intressant.
Har aldrig ens funderat på vart facebook kom ifrån utan en dag så var det bara där och en rätt så stor del av ens liv?
Är nog fortfarande lite,lite beroende. Äh va tusan, det är bland det första jag kollar när jag slår på datorn haha.
JAG erkänner.
Så se den vetja!
Idag fick jag åka gratis hem med tåget vilket kändes helt rättvist med tanke på hur mycket tid och energi som jag lagt på SJ. Har ätit tacos (haft världens cravings) och fått underbara presenter.
Nu blir det filmmys med mamma dearest ♥

Home sweet home

I'm baaack! :)
Har haft en underbar resa och känner att jag fortfarande går på semester-mode. Och det får jag göra enda tills på måndag morgon när jag börjar jobba igen. Har varit seg hla dagen och gjort absolut ingenting vilket har varit super skönt. Eller jo okej jag tvättade allt som jag haft med mig plus våran andra tvätt. Och det skulle jag inte kalla inget.
Ska försöka bjuda på en bildkavalkad när jag fått alla bilderna från alla andra men en sak är säkert, om ni ska till egypten: åk till El Gouna.
Nu ska vi på The Social Network och äta gooood mat.

here I go

nuuu åker jag till arlanda! Ha det bra här hemma, PUSS!

Geblod.se

Nu är jag färdigpackad, nöjd och belåten. 1:a november ska jag jobba igen, men kommer hem redan om en vecka men tog semester på fredagen eftersom vi kommer så sent på kvällen. Ska bli sinnessjukt skönt.
Idag tränade jag och Emilia Cross Training, har aldrig kört det förut men det var sjukt roligt. Och mådde väldigt dåligt.. Haha, tog i så att jag mådde illa. Kan ha varit den där biten tårta på fikat som gjorde det också.
Men riktigt bra träning där man varvar kondition och styrka. Tränaren som vi hade la upp det på 2x45 sekunders intervaller och sedan körde man två varv. Detta pass ska jag absolut gå på flera gånger!

Igår var jag och gav blod, skulle ha gett förra veckan men dåär jag bortrest och sen måste man vänta en månad innan man får ge. Så tog tag i saken och åkte dit. Jag var så nervös att jag mådde illa på vägen dit (kan ha varit att jag satt baklänges i tunnelbanan också). Kan ha varit lite nervös eftersom sist så stack dom fel och det gjorde helvetiskt ont.
Fick två stick även denna gång, men det gick riktigt bra. Och det innebar att jag fick två presenter! :) Aldrig fel. Vissa är super helgon som ger bort sin present, eller skänker pengar eller vad dom gör. Men jag tycker jag är tillräckligt helgonlik som ens går och ger blod. Haha.
Tror jag lyckades peppa Emilia till att kanske börja ge blod också. Jag hoppas att alla som kan, vill och klarar av ska ge blod. Det behövs. Hon som stack mig berättade att blodet håller i ca 6 veckor men att det normalt används så fort som möjligt, oftast inom en vecka. Så ut och ge blod med er!
Update: Nu är jag för trött för mitt eget bästa, skulle ha gett blod nästa vecka, haha. Jaja shit the same, godnatt på er! :) Sov gott

Hur man packar..

Att packa kan vara svårt. Vad ska man ha med sig? Rulla eller vika? Hur ska man få plats? Efter några resor har jag lärt mig och nu packar jag så här:


Så slipper jag se ut så här nå mer...
Kära gamla hong kong, ca 80-90 kilo hem. Och allt fick plats :D

Waaaazup!

Känner mig på sjukt störigt bra humör. Har varit som en solstråle hela dagen (utom under dödspasset som jag och Emilia körde). Imorgon denna tid kommer jag sippa på en drink i solnedgången (okej kanske redan hunnit bli mörkt...men det låter inte lika fint) och kommera kanske tom ha hunnit spendera lite tid på playan. Guuuuud vad jag längtar. Den här semestern är så välbehövlig, behöver tid att andas. Andas så att jag orkar med allt som väntar när jag kommer hem.
Detta kommer vara min temperatur imorgon, hört att det ska snöa och regna här hemma! Känns rätt så okej att åka bort faktiskt. Tillåt mig att få gnugga in det här lite, skryta lite, jag behöver verkligen det här :)
Nu ska jag packa klart det sista...

Efter ett killerpass så njuter jag och emi...

20101020275 (MMS)

Efter ett killerpass så njuter jag och emilia av välförtjänt mat! :)


Helpless

Jag HATAR den här känslan, känslan av att vara helt hjälplös när någon mår dåligt. Jag önskar att jag kunde ta bort dom dumma människorna i folks liv och bara flytta dom ett steg åt vänster. Så att dom lät mina nära och kära vara ifred. Jag orkar inte vara hjälplös, dags för förändring. Man lever bara ett liv och mitt ska fan inte bestå av att bara stå hjälplös på sidan av. Men det krävs lite kämparglöd.

Heeelt slut efter pilatesen, det är sjukt bra träning ska ni veta (många som kanske redan vet det, bara jag som fått en uppenbarelse). Har redan värk i magen, kan känna magmusklerna komma..not haha. Eller jo kanske, sakta men säkert. Imorgon ska jag zumba, sen växla pengar och packa. Skulle ha packat igår, men så blev detinte. Hämtade upp väskan i alla fall, ett steg i rätt riktning.
Fick världens godaste mat när jag kom hem, tack du ♥

Nu ska vi titta klart på cribs och bli avundsjuka, en pool, jacuzzi och spa skulle jag inte tacka nej till. Borde packa inför imorgon också, brukar inte bli nå bra när man gör det på morgonen..
Ooooh jag har hittat låten som jag letade efter, var inte direkt brain surgery men hittade den i alla fall.
Och om detta är videon så tycker jag att den är lite knäpp. Kanske tom lite förnedrande. Eller snuskig.
Men vad vet jag, låten gillar jag i alla fall.


I´ve been watching you, I've been hurting too

björnf..?

Tjopp tjopp. Tillbaks från borlänge och inte så mycket fattigare. Hittade nämligen knappt något, köpte en mössa och sen lite saker inför resan. Hittade ett par stövlar som jag ville ha, men inte kunde ha. Jag har alldeles för stora vader jämfört med min fotstorlek, haha det är fan ett stort problem! Plus att dom kostade 2500:-, men det var ett par Gant från Scorett och jag gillade dom sjuuukt mycket. Men kunde som sagt inte ha dom, kanske var lika bra det. Nu ska vi fundera ut något att äta, linus är sugen på O'learys . .





NU är jag redo för kylan!

Lördag

Gooooood morgon! Fast jag har varit vaken i  över 1½ timme, är ju pensionär som sagt. Ätit en dunderstor frukost som avslutades med våfflor. Haha det är sinnessjukt hur mycket jag kan äta till frukost, men det är by far den bästa måltiden.

Nu har jag styrt upp mig med lite smink, dubbla leggings (det är 2 grader ute!!) och en mysig tröja som jag köpte förra helgen på Rut mfl som öppnat i Västerås. Nu är jag redo för Borlänge.

Jag kom på när jag såg Skavlan igår att Leif GW är sjukt rolig, på sitt eget lite torra sätt.

Jag har hakat upp mig på två låtar som jag hört som jag måste hitta.
En låt som jag tror att det är två killar som sjunger å det enda jag kan är "oh baby baby, i want you tonight" eller nåt sånt? Hörde den flera gånger igår på the voice men hann aldrig höra vilka det var. Gillade den då i alla fall. Måste hitta den. Sen tim berg-bromance fast med en tjej som sjunger?
Hjälp!



Glad höst på er!

Åh jag skulle verkligen behöva göra om min blogg. Till en höstig/vintrig blogg. Men när ska jag ha tid med det?
Helgen är fullspäckad med mys, veckan (som består av tre dagar) är FULL av jobb, träning, packning och massa annat. Sen på torsdag bär det av mot varmare breddgrader, l o v l e y!
Om någon känner sig manad och inte har något bättre för sig, så känn er manade.
Snodde en bild av AnnaRu från våran prommis
the return of hoppbilder!

Hallelulja moment

Äääääääntligen hemma!
Nu väntas tacopaj, internetbeställningar och skavlan.
Sååååå skönt att vara hemma.
Imorgon ska jag och mamma åka till Borlänge på en liten shoppingtripp. Sjukt skönt med mamma-kvalitétstid och haft ännu en riktigt härlig dag idag. Sinnesjukt trött men annars mycket bra.
Och igår mådde jag riktigt konstigt efter min och Annas promenad och tacos. Blev helt yr i skallen och det kändes jätte konstigt när jag gick. Men nu är alles gut igen!

Sleepöver

Idag ska jag och Anna ha sleepover hos Anna på gärdet - supermys! Nu ska vi ta en promenad och sen köpa en buffé av allt gott som vi kan komma på. Haha är sjukt sugen på allt i matväg. typ tacos, pizza, hemmagjord hamburgare...kan bli svårt i affären.

NU promenad

Å jag har haft en sjuuuuukt bra jobbdag :D

Figs and apple

Helt slut idag med. Körde ett pass body combat på sats odenplan, mycket trevligt och svettigt.
Sen träffade jag upp Linus vid Liljeholmen och handlade på Ica. Sandra bjöd på världens godaste flingor med fikon och äpple i helgen så var tvungen att köpa samma sort hem hit. Jätte god - köp och prova vetja.
Hahaha tittar på grannfejden, oh my goooood! Det är så pinsamt..att folk ställer upp i detta program. Som treåringar. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och packa saker inför imorgon när jag ska sova hos Annaru och inför helgen. Åker hem på fredag efter jobbet ♥
Shit vad veckan har gått fort, det är redan torsdag...imorgon alltså.
http://www.dn.se/bostad/vindsvaningar-har-blivit-ett-satt-att-leva-1.1185309
Dagens snackis?! Haha jag tycker mest att det är sjukt roligt. Och att folk orkar slösa energi på att bli upprörda, visst det är kass journalistik men låt personerna bo som dom vill. Och sen att redaktören för tidningen går och gör bort sig det är ju en helt annan sak. Men komiskt att det snackats om i princip överallt och även finns som egen sida på facebook.
Ska visst diskuteras i Kvällsöppet idag? Men då sover jag GOTT! :)

Kärt barn har många namn

Clementin? Satsumas? Mandarin? Var det än heter så finns det nu över ett kilo här hemma och jag älskar det.
Det är bland den godaste frukten jag vet och nu ska jag försöka äta bara en och läsa elle och sen sova.
Godnatt

Seasons come and go, but I will never change

Sitter och ylar till denna låt på datorn, hörlurar på och kör lite snygga dance moves i sängen.
Varför får jag ingen uppmärksamhet?
För att TV:n är visst större...snark

I'm alive

Jag lever! Jag överlevde helgen och nu lever vårat internet också. Lagom frustrerande att inte ha något kan jag tala om. Men back on track och nu kan jag vara social igen..och för att vara helt ärlig så har det faktiskt inte varit så jobbigt. Mest saknat spotify, måste skaffa det till min mobil.
Sen har vi ju fått våran värsting tv så har nog inte hunnit sakna datorn alltför mycket. Vi såg wall street igår (den gamla) eftersom jag inte sett den förut. Eller insåg efter halva att jag sett från halva och till slutet någon gång men det måste ha varit väldigt längesen.

Helgen var hur bra som helst med en sväng på stan och hemmagjord sushi i lördags och sällskapsspel som slutade i en spontanutgång. Vi visade att oldisarna kan. Och sushin då? Mjaa man kan ju inte vara proffs på en gång.
Idag var DN på vårat zumbapass på lunchen, höll mig långt låååångt bak i bakgrunden. Sen var vi barnvakt en sväng och nu ska Linus titta på hockey och mutade mig med nya ELLE för att få titta (jag är inget fotbolls-fan men om jag får en ny tidning varje gång det är match, så mer match åt folket!)

Home made sushi, vin å party alias. Upplag...

20101009263 (MMS)

Home made sushi, vin å party alias. Upplagt för en kanon kväll! :)


P-varning

Gooood morgon!
Jag är verkligen en pensionär, trots att vi somnade vid ett igår så var jag superpigg när klockan ringde kl nio, fast det var ju 8 timmars sömn precis så kan vara därför. Nu sitter jag och tittar på mutad nyhetsmorgon (ännu mer p-varning) och har upptäckt att jag ändå hör vad dom säger eftersom grannarna ovanför har samma kanal på, haha undrar hur högt dom har? Måste vara några i min ålder.
Snart ska Sandra gå upp (kan ju inte tvinga upp stackarn bara för att jag är pensionärspigg) och då ska jag försöka ha frukosten klar hihi.

Sen ska vi hem till Emma och kika in hennes nya hall och sen blir det stan. Och ikväll blir det hemmagjord sushi, kommer bli en riktigt bra dag! :)




Gristrött

Hur kan man vara så här trött? Jag förstår inte. Min plan var att ligga nerbäddad i sängen innan tio. HAHA det gick ju bra, kommer vara gristrött imorgon på jobbet igen. Men vad ska man göra, mer än att skylla på vädret?
Efter jobbet åkte jag hem till Emilia och fick se hennes nya och alldeles egna lägenhet! Mycket bra köp, längtar tills det är jag som äger en lägenhet och jag är superglad för hennes skull som hittat en till vettigt pris som hon gillar!

Sen körde vi 100 m löpning till bussen och jag trodde jag skulle dö, gud kondisen är inte i form. Sen blev det lite step på det, ännu mer slut. Sen kom jag hem till det bästa
  • Städad lägenhet
  • Lagad mat i form av lax och ris
Sen har jag packat för en västerås helg också. Allt utom löständerna och den blåa mascaran men jag är laddad för oldie/tjejkväll! Kommer bli toppen.
Trevlig helg!

Grill

Hellooooo godbitar!
Idag blev det inte mycket bloggande. Direkt efter jobbet mötte jag upp Anna och gick på dejt. Var hur trevligt som helst, synd att Linus var sjuk och inte kunde följa med.
Maten var fenomenal! Och inredningen var över förväntan. Vi åt på ett ställe som heter Grill på drottninggatan som jag och Linus gått förbi många gånger och varit sugna på (mest för att när man kikar in genom fönstrerna så ser det så underbart mysigt och hembonat ut), men det var ännu bättre inne än utifrån gatan.
Servicen var kanon och maten var riktigt god, så jag rekommenderar er alla att gå dit! :)
Nu ska jag sova
http://grill.se/



Springan

OJ!
Jag höll ju på att gå och lägga mig utan att berätta det roligaste (nu är jag elak) som hänt idag.
Eller nej fy nu får jag dåligt samvete, det var inte roligt utan mest synd om personen och jag var mest elak.
I alla fall så var det smockfullt med folk på BP:n och precis efter uppvärmningen så var det dags för benlåten och alla laddar på med vikt och precis när jag slängt upp min stång på axlarna så ser jag 6 pers framför mig hur en man visar springan när han står upp! Han visade minst 3-4 cm (jag har kasst ögonmått kan ha varit mer). Och var tusan ska man titta då? Precis innan massa benböj?! Jag trodde jag skulle dö, och jag kunde inte direkt gå fram och säga "ursäkta men du visar cracken så för alla 6 personer bakom dig". Även om jag hade velat veta om det varit jag. Men känner man inte sånt själv?
I alla fall så var det bara en sak som jag kunde stirra på under hela passet, och benböjen gjorde bara springan ännu djupare. HAHAHA jag trodde verkligen att jag skulle dö. Ni vet hur det är när man verkligen inte vill titta på nåt men gör det ändå? Som att om när man möter någon med gylfen nere, jo då ser man ju att gylfen är nere det första man gör.

Så jag vill be om ursäkt till dig,man. Jag skulle ha gått fram och hintat lite fint, fast att jag aldrig vågat. Men då hade du sluppit visa springan för alla, förlåt för att jag är för feg.

Bilder säger mer än ord

JÄTTE scones! Överdrev lite tror jag, men en fick åka in i frysen.



Potatissoppa...blev något tjockare

Två datanördar utan TV!
Idag fyller min kusin Elina åt! GRATTIS underbara söta du. ♥

Hemmafru

Tjohoooo!
Idag har jag ruskigt mycket energi i kroppen. Hur är det med er?
Jag kanske har fått Linus energi också eftersom han är sjuk och hur trött som helst. Själv är jag som en speed ball.
Just nu kokar jag potatis- och purjolöksoppa och gräddar skånes i ugnen, hur gott låter inte det?
Diskade rent allt samtidigt som allt får koka/grädda klart och känner mig som en riktigt hemmafru.
Är ni också hemmafru eller hemmasingel idag? Och jag vet att man inte borde skriva frågor, för folk svarar ändå inte. Och det gör inget för jag kommenterar själv aldrig heller, men jag vet att ni finns där ändå! ;)
Idag blev det bara ett pass. Brukar ju köra zumba på lunchen och sen körda nåt på eftermiddagen men var tvungen att hoppa zumban idag för ett viktigt möte. Så blev body pump på Odenplan istället, jag älskar odenplan.

Nej nu får brödet vara klart, jag hungrar ihjäl.

Breaking dishes

Fick en så fin present av Linus mamma idag när dom kom hem från Finland, en ny parfym! Är helt överlycklig. Jag som verkligen behövde en, hade tom fått lägga in lite önskemål på vad jag ville ha och var beredd på att betala för det också men istället så fick jag den! Så himla söt.
Nu ska jag och mina canada snow masa oss in i köket och diska, straffet för att man inte lagar mat.. men jag ska ringa H under tiden så då blir det roligare.
Sen ska jag lägga mig och bläddra i taxfree katalogen, kanske finns något? Annars finns det alltid nåt på Arlanda. Älskar taxfree, ska bunkra upp med smink. Behöver en ny foundation. Vill ha en från Mary Kay men jag får aldrig tummen ur arslet så får väl köpa en i affären istället. 

Ojoj nu har Linus duschat klart, faaan måste hinna in i köket innan han kommer ut haha.
Puss

Forever and a day

Linus lagar köttbullar, jag sitter här och är allmänt ofräsch och idag känns livet lite bättre.
Mycket tack vare ett underbart pass SatsEnergy, grymt bra! Sen ett nice snack med Emma aka korvgömman och nu får jag mat på bordet. Jag är så tacksam för alla underbara människor runt omkring mig. Ni är bäst!
Och i helgen får jag spendera mer tid er i Västerås, först tjejkväll på fredagen och utgång med Hotchicken och sen ännu mer tjejmys på lördaen. Home made sushi står på schemat, GÖTT!
Nu ska jag äta köttbullar och lyssna mer på denna låt.



Wishes

Jag älskar färgen på dom här skorna! Cravings delux, meeeen jag får leta efter en billigare variant tror jag! 1260:- kanske är att ta i för ett par pumps? Eller? Nej jag ska inte försöka övertala mig själv. 

Och om jag skulle ha något par så skulle det bli dessa. Älskar klacken och platån, något billigare också...enbart 1190 :-.

Minispa

Nu är jag tillbaka i Stockholm. Blev tågresa hem eftersom Linus behövde stanna kvar en dag extra visade det sig, men han var världens bästa som körde mig till Västerås. Tåget ar bara lite sent vilket var riktigt skönt.
Nu sitter jag inbäddad i sängen med bästa tofflorna på. Ska kolla om det finns nå bra på datorn, som greys eftersom jag kommer missa premiären på onsdag. Och vi har ju ingen tv just nu så kan inte slöglo på den heller haha.

Har haft lite minispa nu när jag kom hem. Tog en sån fruktansvärt ful bild på mig själv med Linus webcam, haha jag älskar dom där förvrängningarna som man kan göra, men i alla fall den bilden var så ful så att jag inte törs lägga upp den. Det är en sån bild som skulle kunna användas på en tårta när man fyller jämt, så jag lägger upp en lite mindre ful.
Bredaxlar tjej!

Idag önskar jag att jag bodde i samma stad som alla mina vänner. Då skulle jag tvinga hit alla på sleep-over. Men istället ska jag bänka mig framför datorn och sedan sova om en stund. Är helt slut efter helgen, vilket man inte borde vara. Man borde vara utvilad. Men helgens bästa var ändå kvalités tid och nyinköpta skidor!
Imorgon är det måndag... för er som inte visste det.

God morgon

Var helt slut efter gårdagen så vi bbestämde oss för att inte ställa någon klockan utan vakna när vi vaknade. Vilket blev nu. Är vrålhungrig så måste gå och titta om det finns någon frukost.

Sen känner jag för en promenad i höstsolen och sen ska vi nog fika hos Linus farmor och farfar. Jag känner inte för att åka tillbaka till Stockholm idag, vill stanna här i vart jag behövs just nu. Men with job comes responsibility och så får vi våran nya tv på onsdag plus att vi ska på dubbeldejt på onsdag, så nu vill jag nog åka tillbaka ändå!
Hoppas det går bra för dig hun.

Inatt drömde jag att Emma kom körande i sin nya sportbil till min och Linus nya våning i Vasastan, penthouse på 127 (varför just denna siffra?) kvm, undrar om jag är synsk? Måste ju vara en framtidssyn haha.

Nej frukosten kallar.

Speechless

Jag är tom. Det gör ont i magen.

Kan vara hunger?


Nya skidor

Var uppe med tuppen imorse och åkte till Runes i Skinnsberg för deras årliga skidrea. Blev väldigt mycket fattigare men det var det värt! Fick ändå över 2000:- billigare än vad det skulle ha kostat egentligen.

Så nu är jag redo för vintern och snön!



Skidor från Atomic, pjäxor från Nordica och stavar från K2.

Nu ska jag äta sallad och sen åka till min morbror och träffa resten av släkten. Jag älskar min släkt ♥, alla ställer jämt upp för alla och det gillar jag!

Ha en bra dag!

Ikväll blir det middag ute för att fira mammas nya jobb :)

Efter en lyckad aw så fick jag den bästa p...

20101002240 (MMS)

Efter en lyckad aw så fick jag den bästa presenten av linus, ett par canada snow tofflor som jag blivit kär i. Nu mot fagersta å möjligtvis pensionärsvarning på mig som åkte hem innan tolv.


1 år

Idag blir jag ett åring på jobbet! Det firas med tårta tillsammans med Henke och Karin som också firar ett år :)

Ikväll blir det AW!

RSS 2.0