3 dagar . . and counting

Idag råkade jag köpa mig en klänning, och råkade är nog rätt ord. För jag hade inte alls bestämnt en shoppingdejt med mitt Kex. Så nu har jag inte råd med någon utgång på fredag men det är helt okej :) ska ju ut både 8:e och 16:e så det räcker nog och blir över.
Igår (eller idag) så är det precis 3 veckor kvar tills jag lämnar Sverige. Det känns overkligt, har nog inte förstått än.
Men ska göra det bästa av dom tre veckorna :)
Imorgon ska vi till playa och åka lite kana och bada. Sen blir det några timmars jobb och hem till Sigge igen, som förövrigt är världssöt. Busig som få, gillar att använda mig som leksak, men rätt rolig :)
Och nu har Emma åkt på rockfestival - kom hem levande förgudsskull! Även om Sigge är söt så har jag inga planer på att ärva honom.. än ;)

Hann med en lunch med Lea och Eilan idag, mycket trevligt. Allt känns mycket bättre efter att träffat er, tur att jag får ha med mig Lea till HK men hur ska jag klara mig utan Eilan?!:S tacka gud för skype.

Dags att lägga sig och läsa illustrerar vetenskap eller kolla på ett avsnitt av melrose? Hmm riktigt svårt val..




its okey thats u made up your mind..
http://www.youtube.com/watch?v=Hr0Wv5DJhuk

Bokat å klart

Nu är extra bagaget bokat och betalt, nu får jag ha med mig 64 kilo hem från HK. Räcker det?!:S hoppas det iaf. Ska räkna på hur mycket ett par skor väger så jag vet hur många jag får köpa...

Förutom det så är jag verkligen dödstrött.
Förmiddagsveckan tar ut mig totalt, jag tycker för mycket om att sova för det här.

Och i helgen ska jag vila ut, sola och jobba lite till. Och oroa mig över att mitt visum inte behagat dyka upp, men sen när går något i rätt riktning utan lite krångel först?:)

Oh, I wanted you, to move.

Dag två på förmiddagsveckan, totalt 8 dagar kvar på ICA, nedräkningen pågår alltså förfullt. Inatt kunde jag i alla fall sova trots katten, men nu låter hon mig inte sitta vid datorn ifred. Riktigt sällskaps sjuk, men rätt mysig ändå. Om hon inte hårade och bajsade så skulle jag lätt skaffa mig en katt. Insett att det nog inte är min grej, hund kanske. Men då ska det nog vara en nakenhund, hår är nog inte min grej heller.



Fikade idag på Kajen med Eilan, blev en sallad och en jumeylicious brownie. Gudomligt gott där. Trist att ingen av dom andra tjejerna kunde vara med, men rätt skönt att ha Elin för mig själv också :D blir förhoppningsvis en fika nästa måndag istället med allihopa. Då bor jag på ett nytt ställe, känner mig lite bostadslös. Våldgästar både här och där, men rätt roligt fast drygt att bo i en resväska. Men snart bor jag i ett annat land :)
Å imorrn ska ajg å Lea boka extra vikt på hemresan, känns som behövligt, mina skor kommer ju väga några kilon..
Oh nu är det bag in da box på reklam på teve, förövrigt det roligaste partylåten, den och ajsing bajsing lille katt

ojoj nu hör jag potatisen koka över...

Trött som en katt

Jahapp efter en jobbig/rolig helg med flytt/fest så var det dags för förmiddagsvecka igen då och med tanke på att jag sov 2 timmar inatt så tyckte jag väl inte att jag var sådär superpigg på jobbet idag.

Flytten i lördags gick riktigt...dåligt. Började med att förråd-fan var för litet, hur hade dom tänkt att 9 kubik skulle rymma alla mina saker? Det var som mamma sa, han kan inte ha tänkt på att jag är tjej....
Efter att ha blivit lagom stressad av han som skulle flytta in i min lägenhet så kastade jag ut lite kartonger från balkongen som Elin skulle kila och slänga. Det var då det kunde ha gått riktigt illa.
Jesper hade nyckeln till lägenheten och slängde iväg den till Elin, och den for rakt ner i en brunn. Visste knappt om jag skulle skratta eller gråta, hade blivit rätt knäckt om jag fått betala 3500 för det där.
Men min superhjälte till mamma kom till undsättning å byggde ett metspö som hon fiskade upp nyckeln med. Det var som tur var inge vatten i brunnen utan bara gyttja.

En olycka kommer sällan ensam och denna vecka har ju inte börjat bra alls så är väl bara krypa under täcket och hoppas att turen vänder snart.

Men nu är det bara 9 dagar kvar i frysboxen :)
Sen två veckor ledig, vilket innerbär rätt mycket fest och kanske lite annat jobb och planering inför resan.


Ajustja, käppen kommer snart pryda Elins vägg i hennes nya lägenhet...hon ska bara skaffa en lägenhet först.
Å själv våldgästar jag just nu Anna å Klas medan dom är och glassar i Italien, inte ett dugg avvis.
Passar på att vara lite kattvakt också, därav den lilla sömnen. Inte riktigt vant mig att någon hoppar upp i sängen mitt inatten och vill bli kliad?!

Å handelsbanken i västerås lär ju vara den bästa handelsbanken.. iaf om Lea själv får bestämma;)

Bara en vanlig kväll...

Elin med den nyinfunna käppen

en helt vanlig kvälle på pluto slutade minst sagt oväntat. efter en härlig middag på macD så gav vi oss hemåt, då träffade vi dock på en trevlig man som Elin lyckades charmas så väl att han gav oss hans käpp...istället för hans kasse med öl.


Hur ska HK kunna toppa detta? blir svårslaget, men det ser jag framemot :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0