Medium sweet

Haft en helt perfekt helg med mammy dearest även om den varit bra rörig. Först kom mamma på att hon inte skulle hinna till sex and the city 2 så det slutade med att vi hade 4 biljetter till filmen. Sen råkade mamma boka två tågbiljetter till Stockholm på samma tåg fast i olika vagnar, sen har allt jag hittat på stan antingen inte funnits i min storlek, varit trasigt eller så har dom itne hittat den andra skon. Haha men annars har helgen varit kanon.
Boxades med mamma idag vilket var riktigt kul, saknar att inte ha någon att träna med. Någon som är lika motiverad som en själv så att man kan posha varandra. Ska försöka tvinga Anna att börja på sats om jag blir kvar där nästa år. Jag är heeelt slut efter helgen och ska inta mysing-mode framför tvn och fira att hjärtat är hemma igen.

Nytt nagellack från depend, not to recommend tyvärr. Tog mig 5 lager för att få vitt och sen kletade jag till tummen (dock inte nagellackets fel haha). Men vitt är det iallafall and i like it.

Morsdag

Idag är det mammas dag. Och vi ska fira den med att gå och köra ett hårt pass på SATS. Ska bli riktigt härligt, men innan passet tänkte vi slappa lite i Vasaparken. Sen blir det shopping och tacopaj.
Rätt låt vann eurovision tyckte jag :) Gillade azerbadjans låt också, moldaviens låt kommer jag dansa loss till på krogen, serbiens låt var sämst och spaniens framträdande var roligast när en helt udda person sprang in på scenen och blev bortjagad av vakterna! haha, tyvärr fick man lov att höra bidraget igen...
Överlag tyckte jag att det var en rätt så bra eurovision och det gjorde inget att Sverige inte var med.

Mamma-helg

Spenderat dagen på söder och i stan, såg SATC2 - u n d e r b a r. Förstår inte alls kritikerna, men smaken är som baken och jag älskade filmen. Visst att ettan var bättre, men för att vara en tvåa så var den g r y m!
Nu Eurovision med mammy <3
Imorgon står boxning och mer shopping på schemat.
Bilder från kryssningen kommer också! :)

Kryssningsunderhållning på hög nivå!:)

foto0138 (MMS)

Kryssningsunderhållning på hög nivå!:)


Pub-tisdag

Började morgonen med en morgonpromenad innan jobbet, lagom amibitiöst tycker jag. Får se om jag orkar mig på samma presation imorgon bitti också, tveksamt eftersom jag måste släpa på en väska till jobbet sen.
Imorgon ska vi bara jobba till 14, sen drar vi på cruise! Ska bli riktigt skoj och jag planerar på att försöka utöka mitt barskåp, som hittills består av en absolut vodka tropical..dvs väldigt tomt!
Funderar på en vanilj vodka så att jag kan blanda till den där goda drinken som jag drack i London.
På tal om London, jag saknar dig Majk! Kom hem snart. Och Sandra med, grymt mycket.
Koooooom heeeeeem! Föralltid helst! :)
Annars då? Väskan är packad, passet är med, lyckades beställa en sak på nelly (vad är det med mig att inte hitta något när jag har pengar men innan lön då hittar jag massor?), ätit varmkorv och druckit vin och mår allmänt bra. Jag och Anna håller på att styr våra liv och sen kommer jag må ännu bättre, skönt när man har någon som pushar än till förändring och förbättring <3
Nej nu säger Linus att jag luktar tåbira så tar väl det som en hint att jag bör duscha,
later!

Vem har inte haft en crush på en DJ?

Tack Sandra Hotchick för detta klipp! Hahaha jag dör, och det värsta är att låten är okej. Inte bra men inte dålig heller, lite victoria silvstedt över det hela. Någon som minns Hello Hey? haha
Beställde förresten ett par shorts från HM som jag börjat undra vart dom tagit vägen så var in och kollade idag och möttes av detta:
Bara fem veckor kvar! Jiho, Linus har fått alla sina grejer och jag beställde en sak och får vänta 5 veckor till, förutom dom 11 veckor jag redan väntat?!:S Måste vara nå fel. Jaja time flies eller nåt.

Just NU!

Tony Irving på kanal 5 - djävuls rallyt...missa inte!
Uppdatering:
Ni som hann missa Tony, nu är det Carl-Jan, kan det blir bättre?! min kväll är på topp.

I got a plan I'm sticking to

ANNA, detta är vad du missar ikväll. Tänk du hade kunnat vara hemma hos mig nu och precis varit proppmätt på en hemmagjord fransk potatissallad och lax. Men istället har du tvättstugan ;)
Usch jag är verkligen proppmätt, men det förtjänar jag efter 9 timmar på jobbet. Idag hade vi tårta igen på jobbet, tackade av Anders som slutade. Åt den godaste blåbärs-princess-tårtan, jisses! Och jag som inte ens är överförtjust i tårta!
Nej nu ska jag packa och lyssna på dom sjuhundramiljarder låtar som anna skickat på spotify..
BTW Linus tvingade mig prova feta ost idag (jag har provat det förut men bara för att prove a point..) och jag åt, jag svalde, jag överlevde. Dock ingen njutning, mest bara salt. Not my cup of tea, men jag dog inte.

Veckans planering

  • Måndag: Jobba (fråga är hur länge?), packa.
  • Tisdag: Jobba igen. Pub på jobbet med jobbet.
  • Onsdag: Konferens med jobbet. Ser himla mycket fram emot det och hoppas på fint väder.
  • Torsdag: Konferens med jobbet
  • Fredag: Kommer hem, jobbar, sen kommer Mammy Dearest och det blir Sex and the city 2.
Och hela helgen spenderas med underbara mammy, det blir bio och shopping och myyyyys. Saknat mamma så mycket plus att hon inte varit i den nya lägenheten än.
NU ska jag diska och försöka hindra bf från att bygga om denna lägenhet till ett enda biorum. Ge honom en trea någon, gärna bostadsrätt med walk-in och stort kök (okej det var mina önskemål)

Babysitter

I lördags var jag och Linus barnvakt till Linus brors barn från 8 på morgonen. Gissa hur pigg jag var? Kom hem halv två och sen åkte vi 7. Men jag fick sova någon timme när vi kom dit och sen var jag fit for fight. Efter en schabrak frukost premiär använde jag bikinin. Jag vill också ha ett stort fint hus vid vattnet med en stor trädgård.
Jag och Vilgot premiär badade också i hans nya pool, jeeezez vad kallt det var. Det finns filmbevis på det men det kommer inte hamna här. Jag hatar att vara med på film, tycker inte att jag har så farlig dialekt förrän jag hör mig själv..då inser jag och tänker "fy vem är det som pratar?" tills jag inser att det är jag.
Efter barnvaktningen (ja det heter så) åkte vi hem och slocknade i sängen. Denna allergi tar död på mig, fick receptbelags medicin av Linus bror som jag hoppas ska hjälpa. Det kliar sönder i mun och näsa, inte en skön känsla.
Speciellt inte när man inte kan klia tillbaka.
På kvällen såg vi på film, en som jag verkligen inte rekommenderar. "The road", den var sjukt seg. Vi såg halva filmen sen snabbspolade vi igenom resten till slutet.
Får se om filmen vi ska se snart är bättre "the man who stares at goats", att dömma av namnet kanske den inte är så bra. Men på trailern så verkar den bra, men det gjorde ju också the road.
Idag var jag och Linus till Kista galleria, jisses vad jag vill shoppa. Såg så mycket fint som bara måste bli mitt. Ska tvinga mamma på en ordentlig shoppingrunda på lördag. Nu har jag precis ätit världens godaste chiliburgare ala Limpan och ska snart diska och gå ner i tvättstugan.
Jag hatar att tvätta i tvättstugan, det är så sunkigt. Även om vi har en ren och fin så gillar jag inte det hela, speciellt inte när folk inte gör rent efter sig. Idag såg det ut som att någon tvättat en fågel i tvättmaskinen, men det var visst en dunkudde (vi hittade resterna av den). Alla får väl tvätta en dunkudde om dom vill, så länge man gör rent efter sig. Jag har full förståelse för tvättstugebråk haha. Och som att inte det var nog så låg det ett par trosor kvar (!) som nu ligger i papperskorgen.
Idag fick jag den bästa komplimangen av L, "om man var riktigt stark skulle man kunna lyfta dig i din fasta rumpa" hahahahahhaha. En mycket bra komplimang :D

Blommor och bin

I fredags var det fest med jobbet som var planen. Det var Idrottsföreningen som styrde fest och vi började med lekar, bla brännboll. Brännboll är såååå underskattat, det säger i alla fall den träningsvärk som jag har idag. Och så sjukt kul också, sist jag körde brännboll kommer jag inte ihåg. Men någongång på gymnasiet måste det ha varit.

Sen blev det cider och bastu, och sen lite mer cider. Sen massa god mat, roliga lekar där man skulle gissa artist/låt och ännu mer cider. Sedan röjde vi dansgolvet, och jag skrek ut vid varje låt "åååh det här är min favorit låt" vilket betyder att det var en grym DJ, fem av fem toasters, lätt!
Bland annat så dansade vi loss till denna underbara somriga låt. Haha och jag tycker att videon är rätt rolig, det är som en kvinnlig variant av Disco-Kjell.
Behöver jag säga att det lag som jag var med i vann? Och priset? En leksaksspade och frön, haha synd att jag inte har något att så fröna i. Kanske ska gå ut inatt och plantera dom utanför lägenheten.
Kvällens tema var blommor och bin, Helena borde ha vunnit i sin outfit som bi. Tyvärr inge bildbevis men hon var den enda som körde på och matchade bådem topp och mössa.
Come baby turn the lights off

Torsdags

Mötte upp Annaru i torsdags vid hötorget och handlade massa färsk frukt och lite grönsaker. Så himla härligt, solen gassade, fruktförsäljarna gormade och det var bara himla härligt.

Några jordgubbar, meloner, avokado och vindruvor senare så åkte vi hem till mig och L, lagade lite kycklingwok och åt tills vi storknade. Sen en lång, hopping promenad och massa frukt till efterrätt.
Kanon bras torsdag helt enkelt
Stockholm i mitt hjäääärta

Bodycompat, boxercise...eller hur var det nu igen?

Idag är en mycket bättre dag. Köpte Sex and the city 2 biljetter till mig och mamma den 28/5, skulle gärna ha gått på onsdagen men då är vi på konferens med jobbet. Längtar så efter att mamma ska komma, bara en heeeeel helg tillsammans.
Idag mellan biljettköpet och träningen råkade jag impulsshoppa. Man mår alltid bättre när man shoppar, och när man hittar något som man letat efter till ett extremt bra pris, ja då är det dubbel-lycka!
Någon som kan gissa?
HÄR SKA DET VARA ETT ENTERSLAG (okej jag måste sluta störa mig på det eller fixa det..imorgon)
Sen körde jag ett boxercise pass som tur var ett body pump pass. Så himla förvirrad hela tiden. Killen som hade det tog passet tog död på mig, men imorgon blir det VILA och umgås med underbara rara anna :)
Helt död, och det var ännu värre på tunnelbanan. Jisses! Röd som en tomat och vit på överläppen, lagom sääxy.
Mästerkocken bjöd på skinksallad med rädisor. Jag älskar att det är vår/snart sommar och att man kan äta rädisor. För jag älskar rädisor och färsk potatis. Och grilla. Gud vad jag längtar.
Nu, the hills och the city (förhoppningsvis om det fortfarande fungerar)
Light up, light up

Helvete

Dagen började bra. Kom till jobbet ikläd converse, jeans, linne å en liten jacka + en jackajacka. Då tänker ni, varför så mycket kläder? Jo, två anledningar. 1: vi har ingen termometer. 2:det var molnigt och grått ute.
Slutresultat, höll på att svettas ihjäl på jobbet. Vart är aircon? Saknar Hong Kong och minusgrader inomhus.
I HK fick vi klä på oss från shorts och linne utomhus till mjukisar och tjockaste tjocktröjan inne, kändes lite fel men annars förfrös vi både fingrar och tår.
Så...svettig som en gris kom jag i alla fall till träningen. Dance Arobic räddade mitt liv. Ställde mig nämligen på vågen när jag kom till sats, och det skulle jag aldrig ha gjort. Världens dödsångest, jag vet att man inte ska titta på vågen utan mer känna efter hur det känns ev mäta sig. Men det är just det, jag känner ju att jag gått upp. Jag är ju inte dum, spräckte ett par byxor förrförra helgen så det är ju ett bevis.
Å just nu hatar jag den här jäkla bloggen för att det inte blir enterslag emellan min text fastän jag skriver 7000 enterslag! Tur att man får ha en dålig dag.
Däremot kom jag hem till lagad mat, städad lägenhet och en underbar kille som är bäst. Det höjde upp den här dagen till + igen.
Nu drog Linus ner ett glas på golvet som jag bara väntat på att han skulle ha ner, attans jag borde ha tagit bort det när jag tänkte det.
Godnatt

Hollywood fruar

Jag älskar Holloywood fruar, speciellt Maria. Hon är grym, hon gör hela showen, norska hollywood fruar kan aldrig vara lika bra. Eller?

"Att hitta en riktigt gul ostbåge, det är lycka"
I nästa program av Djävuls rallyt ska Tony Irving vara med, kommer vara bänkad. Ännu en tvprofil som jag gillar haha.
Nej nu är det mys framför teven och som Anna Anka säger "Don't fuck up".

Helgen i korthet

Fredag: Körde hem mot Fagersta, åkte till stugan och plockade upp morfar och mormor, sedan fest med gm-folket. Underbart roligt! Det blev goda (starka) drinkar, grymma dancemoves med mycket space, sedan en sväng till bruks för att fortsätta svänga våra lurviga. Det var så himla roligt, sen fick jag nattsällskap av Sandra Hotchick.

Outfit: Shorts HM, Skjorta HM, strumpbyxor HM.. dvs all HM.


Bästa Jenny å Sandra


Ankorna

Lördag: Vaknade alldeles för sent av ett underbart soligt mms från Anna vilket fick mig att hoppa upp ur sängen. På med bikini och shorts och ut på tomten och steka ett tag. Sen var jag och mamma chaufför till mammas kille och hans kompisar. De hade herrmiddag! Sån himla bra idé, dom är ca 10 killar (män,gubbar?) som träffas varje år och hittar på något tillsammans. Iår åkte dom svävare och hade middag på Wanbo herrgård sen utgång på bruks. Sånt vill jag också ha, någon som ställer upp på dammiddag?! Dom har hållit på länge och firar 20 år nästa år. Så ungefär sen de var 18 så har dom träffas, och man får helt enkelt inte inte delta.
Mellan chaufföromgångarna så kollade jag och mamma på världens sämsta film, vi ville hyra "remember me" men den fanns inte så blev "veronika bestämde sig för att dö", betyg? 0 av 5 toasters. Vi kollade inte ens klart, men boken är säkert bättre.
Söndag: Löparrunda med mammy dearest, flåsade oss runt 2 varv i Nordansjö så blev 5 km. Och jädrans vad jag flåsade, men runt kom jag. Tog ca 30 min vilket är en försämring från förra året men jag kommer igen...om ett tag.
Efter flåsandet gjorde vi en jätte god wok och jag och Linus hoppade in i bilen för att bege oss mot El Stockholmo. Strax efter Västerås började bilkön mot Stockholm och vi sniglade fram i 11 km/h. Hann till och med byta chaufför så Linus fick köra sista biten hem haha.
Slutbetyg på helgen: grym!




Skansen premiär

Dagen startade med sovmorgon, jisses vad skönt det var att för en gångs skull inte ställa någon klockan utan att helt få vakna av sig själv. Sen tog jag och Limpan en timmes morgonpromenad.
Jag älskar att bo i Stockholm.
blek, slitna mjukisar - and i like it.
Sen blev det skansen-premiär med Anna dearest. Blev lite hoppbilder, upptäcksfärd, nordiska vilda djur, akvariet och sjukt lång väntetid på maten.
Sen en sväng på stan som stängde klockan fem?! varför kan inte Sverige vara som Hong Kong och ha affärerna öppna på kvällarna, det vore ju toppen!
Nu: bildkavalkad
JAg och Linus hann med att gå på bio idag också, jag älskar att vara ledig. Vi såg Iron Man 2, asbra! Speciellt för att vara en uppföljare. Gud vad jag önskar att jag var en actionhjälte, helst lika fit som Scarlett Johansson. Om jag fick ändra mig i val av yrke så skulle jag välja actionhjälte, eller skådespelerska som fick spela actionhjälte skulle också duga.
Vi överdrev en aning och för första gången någonsin åt jag inte upp mitt biogodis innan filmen börjat, lyckades inte ens äta upp i huvudtaget. Måste vara nå fel på mig haha.
Nej nu borde jag packa inför hemfärd imorgon bitti, lääääängtar efter lite party med Hotchicken, mys med mammy dearest och att få träffa nära och kära <3
Dagens fundering: varför har tunnelbanan vänstertrafik?
It's times like these you learn to live again



Misery Business

Tolvtimmars arbetsdag på jobbet idag, känner mig lagom trött och sliten nu. Därför borde jag sova och inte ligga i sängen och skriva på facebook och blogga.. kommer få ångra det här bittert imorgon när klockan ringer.
Men bara 2 arbetsdagar kvar, bara 2.
Kom hem till en lägenhet som var så städad så att jag knappt vågade gå in. Jag är Hollywoodfru delux fast tvärtom. Han har inte bara städat hela lägenheten och plockat in all tvätt utan också organiserat om i köket. Jag är frälst. Sen sa han "kan vi försöka hålla det så här nu?" Haha var det en pik till mig?! Jag som är den mest pedanta själen i världen.. eller?
Nej fy han har så rätt, när jag har dragit fram igenom lägenheten har hurricane Angie varit på framfart. Men jag borde få lite pluspoäng för jag var så mycket värre förr, i mina unga år. Mamma fick hota med att dra fram svarta sopsäcken, haha och då var det allt dags att städa.
..Får se hur lång tid det tar innan Linus börjar hota med svarta sopsäcken också..
Godnatt
Second chances they don't ever matter, people never change

1a

I'm back, i alla fall för ett tag. Får se hur länge det håller i sig denna gång. Det är inte det att jag tycker att det är tråkigt, men jag har aldrig något att skriva om. För händelselöst liv kanske? Men är man en 9-5 arbetare så kan man väl inte begära så mycket mer.
Men nu är det skärpning, men glam tack. Behöver "Maria Montazami-uppa" mig. Bli lite mer Hollywood fru kanske.
Linus kom hem i veckan och hade köpt en Popcorn hour. Jag hoppades på att det var en maskin som gjorde popcorn, men nej tyvärr. Det är någon typ av teknisk sak som surrar och låter. Han är helt extast och jag är inte alls fascinerad. Men med argumentet att om ett tag när jag förstår hur den fungerar så kommer jag tycka att den är kanon så är jag övertygad.
Idag gymmade jag på morgonen med Emilia och Anna. Sen var Linus på NK och köpte nya löparskor, typiskt oss att börja ladda för beach 2010 i maj? Och igår lyftade jag möbler med kära Sandra Hotchick så nog är träning för beach 2010 på topp. För all rörelse räknas, även den jag gör just nu med armen ner i chipsskålen. Åh hallå, dålig disciplin.
Imorgon är det måndag och på schemat står övertid på la work, behövs eftersom den här arbetsveckan bara består av 3 dagar.
Nej åter till chipsskålen.
I stand up and I'm searching, for the better part of me

RSS 2.0