flytt flytt..flyt?

Eftersom flytten startar imorgon så kan ni tyvärr inte förvänta er jätte många blogginlägg.
Men däremot kanske några roliga bilder i efterhand ;)
Är det bara jag eller har tiden bara rusat förbi? Tyckte det var nyss vi skrev på alla papper och visste att vi skulle få flytta om 3 månader, och nu är dagen helt plötsligt här.

Vi inser att vi har alldeles för mycket grejer för att bo på 25 kvm, tur att vi har lite mer snart då.
Och säkerligen kommer fylla den lägenheten rätt så fort...


Chris Medina

What are words
If you really don't mean them


liten lägenhet

Jag trodde aldrig att 25 kvm kunde bli mindre, men med alla dessa kartonger så bor vi just nu på ca 10 kvm. Man blir tokig, vill inte vara här. Imorgon blir vi av med lite och sen på onsdag bär det av. Operation: tömning av lilla lägenheten. Ska bli underbart. Men varje gång jag flyttar så tänker jag: aldrig mer. Och ja nästa gång då kanske jag tjänar så mycket så att jag lejar någon. Någon som får packa, bära och städa. Fatta vad underbart det vore. Eller så flyttar jag aldrig mer, kan också vara ett alternativ.

Imorgon ska vi ner på stan efter jobbet och leta skjorta+slips till Linus och skor till mig. Känns som att tiden är optimalt planerad. Men sen blir det några sköna dagar i göteborg.

Dagens +
Vädret! Värmen! Allt med denna dag princip.
Dagens -
Flyttpacka, diska (men snart har vi diskmaskin - en working womans bästa vän)
Måste berätta om en sak från i lördags också; jag och mamma satt på tunnelbanan och vid en station kliver en gammal, gammal farbror på. Vi reagerar på hans blod på jackan och ser hans bandagerade händer. Och blod på hans skor. Åh det gjorde så ont i hjärtat. Han åkte förmodlingen hem från sjukhuset och alldeles själv. Var var hans närmaste? Det gjorde så ont i hjärtat, gamla ensamma människor får mitt hjärta att sprängas i tusen bitar.
Tänk om han var en av dom som blev påkörda av bussen, tänk om han kommer hem och något händer? Tänk om han är helt ensam, om han inte har någon hemma? Nej fy nu börjar jag tjura. Som tanten som hade jätte högt ljud på tv:n här i vårat hus och när hennes personal kom dit på morgonen så hade hon ramlat och inte kunnat resa sig upp. Sånt gör ont i min kropp, jag önskar att ingen människa någonsin behöva vara ensam.

Veckans

Stora planer och ett fullspäckat schema för veckan

Vattenmelon

Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, har tagit ledigt på onsdag för då får vi nycklarna och ska börja flytta.
Lycka!

Vattenmelon eller melon av alla dess slag kan vara bland det godaste som finns, det och mango såklart.
Gäller att ha snabba fingrar när Linus är med, fick inte många bitar jag inte.

Borde sova senast tio så att jag orkar gå upp tidigt imorgon. Hard work work.

Och om ni undrar vad jag köpt för stolpar så är det så klart stolar jag menar, så van att skriva stolpar på jobbet så det gick av bara farten. Eller så kanske jag menar stolp-par haha. Nej det tror jag väl inte.

Zebra-light

Idag är det morsdag och vad passade bättre än att ha mamma här då?
Vi åkte till Mio och hämtade vårat köksbord+stolpar, hann med en sväng på ikea där jag köpte gardiner och sängkläder. Sen åkte vi ner på stan och åt sen lunch/middag med min kusin Madelene. Eller egentligen är det ju mammas kusin. Sen köpte Linus världens snyggaste kostym. Han kommer vara så himla fin på bröllopet.

Nu har vi precis, eller ja en dusch emellan men nästan precis, kommit hem från en löptur. 
Är helt död, men känns bra. 

Köpte en zebra-randig bikini igår..
..med en rosa insida.
Jag fallar lätt för en fin insida. Det bästa som finns är att köpa en väska som är snygg men som har ett underbart fint tyg innuti. Det gör inget att ingen annan ser det, när man ser det själv så blir man lite så där löjligt lycklig i själen.

Twist it

Waaah ont i fötterna och benhinnorna efter allt promenerande på stan idag. Heeelt slut. Men en, två klänningar rikare. Och en grymt snygg bikiniöverdel. Sen gick jag och mamma en sväng på grönan. Åkte twister och drack ett glas vin. Vi tänkte åka insane men det var 50 minuters kötid. Så vi åkte som sagt twister istället, fy i h-vete vad den var läskig. Suget i magen efter första nedförsbacken resulterade i denna bild:
Hahahahaha jag dööör! Det ser verkligen ut som att jag är på väg att börja grina.
Ni måste åka den, suget i magen är underbart..skrämmande men underbart.
Och ni kan ju försöka ta en snyggare bild ;)

maratonlöpare

sitter på tunnelbanan. jag och alla maratonlöpare, är så jäkla imponerad. jag skulle aldrig utsätta mig för en mara. men jag undrar hur laddar man?hur har dom tränat innan?är dom nervösa?sovit bra? och vad äter man till frukost när man ska springa typ 4,5 mil?

Lördag

Guten morgen!
Pigg som en tupp idag, verkar dock vara dåligt väder ute.
Attans, då kommer det vara packat på stan.
Plus att det är Stockholms Maraton idag.
Inte den perfekta dagen att leta efter en klänning alltså...
Men först: ett besök hos frisören

Lite slingor och lite klippning, tänk om hon kunde få håret att ligga ner när man vaknade också!
Då skulle jag vara i himmelriket.
Ha en bra dag!

Lax

Efter att ha jobbat 10 timmar förtjänade jag en god middag.
Vi gick på en jätte mysig restaurang i Gamla stan sen tog vi en promenad till slussen.
Nu är jag helt slut och skulle kunna somna sittandes.

Laxplanka med waaay to much mos.

Dagens +
Att det är fredag, behövs inte så mycket mer.
Dagens -
Att jag vill sova nu

Rajban

Jag älskar mina nya RayBan som min underbara Hottie köpte med sig åt mig från the US. Tack söta rara du för att du orkade springa runt och leta som en tok. Du har en innestående när jag åker ;)


Efter jobbet idag så mötte jag och Karin (min kollega) upp Kajsa (en föredetta kollega) och åt sushi på kungsholmen. Sen tog vi en promenad i Rålambshovsparken. Knäppt namn på en park, rå lamb? Men det var visst en gubbe som hette Åke Rålamb som hade något hus där som ja...ni vet. Historia. Jag tar gärna en park döpt efter mig i framtiden, Angelicaparken..angelianskaparken kanske? Eller ett monument, men då måste jag väl utföra något förträffligt.
Dream big.

Nu ska jag titta klart på mitt avsnitt av Greys, sen sova. Imorgon ska jag jobba, jobba jobba och kanske ev hinna med lite träning? På lördag blir det klippning och sen kommer min underbara mamma ♥.


Idag saknar jag dig, fastän du åkte imorse. Idag var jag inte alls sugen på att behöva sova själv, ogillar skarpt att sova själv. Och hallå Keplers, kan ni ge ut en ny bok tack? Behöver något skrämmande bra att läsa.

I reach for more

Jag blir så glad av denna låt,
perfekt att jobba till.



When I get it all,
I reach for more


På tvären

Idag var sista onsdagen som jag behöver stå där i dörröppningen och trängas med folk som kliver av och alla som vill kliva på. Sista onsdagen, så himla skönt! 
Jag har inget emot tvärbanan annars, den åker en rätt mysig väg och går väl kanske lite väl sakta, men det är ju rätt mysigt på morgonen. Men den där trängseln vid på- och avstigning, fyy.

Bild

Idag fixade vi med lånet på banken, hemförsäkring och sen skulle vi till ica maxi och handla. Då fungerade inte mitt kort, antar att det är ett bankbyte på gång och ska försöka logga in och se vad det är som händer.
Så Linus fick betala allt, woops haha. Det blir mycket tjat nu om att vi ska flytta, jag vet, men jag ska äntligen få ett hem.

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Idag har jag hunnit med att jobba i 9 timmar, träna ett svettigt body combat utan strumpor (jag vet, jag är äcklig. Skorna var så snuskiga efter, hello tvättmaskinen), lagat mat, ätit mat, hjälpt Hottie med Spottie och duschat.

Nu blir det läggdags, är helt slut.
Imorgon blir det som vanligt jobb sen ska vi till banken och fixa klart med lånen.
Jag har svårt att tro att detta är på riktigt, att den lägenheten blev just våran.
Känns underbart.



Idag var jag väl inte direkt den smartaste apan i djungeln som valde kjol. Delvis sol, delvis regn och massvis med blåst.

mmm...marabou!

Jag har nyss varit på ett grymt body pump pass och fått svettas lite.
Sen när jag stod och väntade på Linus såg jag veckas korterbjudande på Ica:

TVÅ 200G MARABOU FÖR 28 KRONOR!
Hur motstår man det?
Nej helt rätt man gör inte det.

Så nu ligger det två marabou i min kyl, lycka till att dom kommer ligga där tills på lördag.
Ibland får man njuta, eller hur min lilla mandelkubb? :D höhöh.
my precious

Barnasinnet kvar

Det blev ingen löpning. Blev en promenad istället, denna kvinnliga värk tar kål på mig idag. Vi hittade i alla fall en rolig sak på våran promenad.

Linus kommer åkande


Jag visar upp mina talanger


Sen snurrade jag några varv i en sån där med tre olika höjder. Gud vad heter det?! Aja i alla fall så kände jag mig oerhört osmidig, inte alls som när man var tolv haha. Kan vara för att jag är nästan dubbelt så gammal.
Nu ska jag rita lite sen sova, godnatt.

Picknick..igen

Så himla härligt väder ute. Började dagen med ett pass på SATS och sen tog vi med oss frukost ut i solen. Blev en väldigt sen frukost, snarare en lunch, men härligt var det. Nu ska jag vila en stund mellan tvättstugepassen.

Sen tänkte vi ut och springa, Linus köpte nya shorts idag på Adidas outlet som måste invigas ;)





Linus undrade vart min axlar tagit vägen i...

201105211101 (MMS)

Linus undrade vart min axlar tagit vägen igår? Klockan är inte ens tio, det är 18 grader i skuggan och inte ett moln. Först ett body balance pass sen ska jag ut och njuta :D ...innan tvättstugan


Snälla

Jag är Veronica Maggio frälst.

I just wanna make you sweat

Att packa är segt.
Även med hög musik på. Men har lyckats packa två kartonger.
Nu ska jag ta tag i min garderob. Ses om ett år eller två.

Bilder från igår, snodde några från Anna också ;)

Morgonstund har guld i mun?

Så härligt med sol!

Igår var vi på sats mingel på Café opera, det var trevligt men inte så storslaget.
Låg i sängen vid klockan två (bra av mig att klara så länge på en fredag!),
och vaknade 7 imorse. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?
Lyckades i alla fall somna om litegrann och tog en frisk morgonpromenad.
Det är inte direkt super fint väder men solen skiner i alla fall och skönt när det blåser lite.

Idag ska jag flyttpacka och fixa här hemma tills Linus kommer hem.
Har jag sagt att jag hatar att packa?!

Dagens +
Min allergi är i princip över! Tar knappt någon medicin längre.
Nässprayen och tabletterna som jag tagit har varit grymma
och nu verkar det som att det kanske är över. JIPPIE!

Fiskarn'






Jag fastnar lätt för en frisyr som jag har ofta och nu för tiden är det denna fiskbensfläta.
Och jag fick en fråga förut hur jag gör, och vad är lättare än att visa hur jag lärde mig:


Kolla in denna video i så fall:


Gjorde av en av tjejerna som har denna blogg

When you love someone



Gossip girls fullkompligt griper tag i mitt hjärta ibland.
Tittade på ett avsnitt, väntade på en skypedejt som inte dök upp och bara
slappade efter jobbet. Blev att jobba över lite idag.

Nu skypar jag med L som befinner sig uppe i Sundsvall.

Lite ljusare där än här dock.
Jag vill också åka till norrland, vill se norrsken.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det att gå på ett event som SATS håller
i med Emilia, Anna och Annas kompis Sandra.

Bokbytardagen

Idag var det stora bokbytardagen. Jag fick ingen bok, men gick inte runt med någon heller tyvärr.

Dagens +
Att det verkligen kommer solsken efter regn
Dagens -
Killar i tighta löparbyxor. De är överallt.

Madde bjöd på super god mat idag. Currykyc...

201105181087 (MMS)

Madde bjöd på super god mat idag. Currykyckling gryta med ris ala anders. Fick till och med matlåda. Nu är jag på väg hem, way past my bedtime. Godnatt


2 veckor kvar

Står och väntar på Madelene, helt skakis i armarna. Och jag har egentligen bara en sak att säga....TVÅ VECKOR KVAR!

God morgon

God morgon på er!
Är fortfarande sur på mig själv för att jag lyckats tappa bort min kameraladdare men ny dag - nya tag.
Sovit som ett litet barn i alla fall.
Idag väntar ett hårt boxpass med Emilia och mat med Madelene.
Nu ska jag kila till tunnelbanan.

Bajs

Blev inte halv tio utan snarare tio. Har letat som en dåre efter min kameraladdare.
Nu är jag skit sur och tänker sova.
För jag har så klart inte hittat min laddare.
Blää
Mungiporna går inte direkt upp just nu utan snarare enda ner till golvet.

It's raining..

Igår somnade jag ca halv tio och jag känner på ögonlocken att det kommer bli något liknade idag. Igår fixade jag det sista med byte av bank, vilket kändes riktigt skönt. Äntligen kan jag stryka det på listan. Nu är det bara adressändring och bestämma vilket försäkringsbolag vi ska ha. Och ett sista möte på banken.

Idag hann vi med att köpa flyttkartonger också och Linus packade en kartong på en gång med kläder. Vi har ju inte så mycket saker här som är vårat men några kartonger blir det allt. Imorse när jag stod och väntade på tunnelbanan så tänkte jag "Idag är det näst sista tisdagen som jag står här och väntar på morgonen". Haha sån jäkla nörd, jag vet.

Idag öser verkligen regnet ner i omgångar och jag tycker att det är lite mysigt. Inte så att jag vill ha det oftare, men det är mysigt att sitta inne och höra regnet smattra utanför, åskan dåna och blixtarna lysa upp himlen. Med lite ljus och en skål mango blir det perfekt.

Men imorgon tar jag gärna sol tack!


Lilla fröken duktig

Ibland blir jag så trött på mig själv. Men jag vet inte hur jag ska komma ur denna onda cirkel eller vad man ska kalla det. Hur ändrar man mönstret på sitt liv? Varför har jag så himla höga krav på mig själv? Det räcker inte med att jag ska vara bra på mitt jobb, alltid vara glad och positiv, en bra kompis som alltid ställer upp och alltid orkar hitta på saker, en bra flickvän som alltid uppskattar sin pojkvän och en person som tränar för att må bra, nej utan jag ska vara allt det och lite till.

Det är inte så att någon annan sätter krav på mig, utan det är bara jag. Mitt eget verk.
Jag inser själv att man inte kan vara bra på allt, finnas där för alla och bära deras smärta och alltid orka.
Men ändå så pressar jag mig själv till det yttersta för att alltid klara mina egna krav.
Ibland känns det som att hur mycket jag än gör så räcker jag inte till. Det finns alltid något jag hade kunnat gjort bättre, någon som känner sig åsidosatt och ett pass som jag hade kunnat träna. Men samtidigt så tycker jag ju om det! Jag tycker om att ha 100 saker att göra, att alltid ha något roligt att se fram emot och att planera planera planera. Jag ogillar starkt att vara ensam..

Men jag börjar lära mig. Jag har ensamma dagar, jag försöker att inte planera in varenda helg (även om det går sådär). Jag försöker lära mig att sänka mina krav på mgi själv, men det är sjujäkla svårt.
When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

Iiiiih

Jag är överlycklig! Jag har bokat boendet på Gotland, och imorgon styr vi boendet på Öland.
Vi har bokat boendet i Göteborg dagen innan bröllopet. Och det bästa av allt jag har bokat min flygbiljett!!
Ska bli så himla roligt och en bättre start på semestern, än att få spendera den i en av världens bästa städer tillsammans med en av mina äldsta bästa vänner, kan jag inte tänka mig. Vi har planerat att jag ska komma och hälsa på i princip sen sist jag var där (vilket är över ett år sedan) och nu är det dags! Nu har jag mycket roligt att se fram emot och betalade min CSN räkning i veckan som inte behöver betalas förrän på nästa lön så nu är det i princip tomt på kontot. Men desto mer pengar över nästa månad och det kan behövas, iom flytt! Längtar så oerhört mycket så jag tror inte att ni förstår.

Laddade för dagens träning idag med en fyraåring i knät.
Sen blev det 5 km löpning med mamma, älskar att springa med bra musik i öronen!
PEPP
Nu blir det mango och jordgubbar och fortsätta kolla hockey (eller jag ska nog titta på Gossip istället)

Ent

I lördags var jag på en lyxbehandling på Skultuna Spa, något jag rekommenderar starkt!
Det var helt underbart, kände mig som en ny (och ren) människa.
En peeling, lerinpackning, ansiktsbehandling och massage senare.

Jag och mamma gick runt eskiln igår och hittade ett träd som vi tyckte såg ut som en gubbe.
Lite som enterna i sagen om ringen.

Sun is up, move your body

Spabehandlingen var helt underbar, så himla skönt att bli ompysslad i 3 timmar.
Sen var vi och firade Cassandra och nu ska jag och mamma laga tacos innan två av mina favorit killar kommer hit. Sen har vi hunnit med en snabb promenad runt Eskiln.
Min mobil vägrar som vanligt samarbeta med datorn här hemma men hoppbilder kommer ;)


lyxkur

God morgon på er!

Nu bär det iväg på en lyxbehandling på spa, ska bli underbart, som jag längtat efter denna helg.
Detta är vad jag kommer njuta av idag:




Fredag den 13.e

Dagen började med att jag sov dåligt inatt, fick springa till tunnelbanan (kunde ju inte ta den som gick 10 min senare), tappade min matlåda och slog i huvudet i mitt skåp..men

..nu är jag äntligen hemma, så himla skönt. Gillar inte att åka tåg hem, gillar inte SJ. Men det gick väldigt bra, bara tio minuter sen. Passade på att jobba lite, lyssna på musik och läsa så tiden gick fort.
Mamma och min kusin Cassandra hämtade upp mig i Avesta och sen övningskörde Cassandra hem, hon är ett proffs!
Minns när jag själv övningskörde, känns som bara något år sen. Och i veckan fyller Cassandra 17, jag tycker att hon fortfarande borde vara 10 år. Och då kommer jag på hur gammal jag själv är när jag inser att hon tar studenten om två år. Vad hände, tog inte jag studenten nyss? Tiden går så himla fort.
Visst jag har uppnåt både en examen, bott utomlands och flyttat till Stockholm samt skaffat mig ett jobb.
Men det känns ändå helt sjukt att det var 5 år sedan, fem år sedan jag stog där på balkongen och inte hade en aning om vad som väntade mig. Undrar om jag vetat då vad jag vet nu, om jag gjort något annorlunda då?
Hade ni?

Ja nog med djupa tankar. Imorgon ska jag och mamma på en underbar sak som jag längtat efter och som min kropp behöver.


 


dumstrut

Bänkad framför euro ännu en gång, väntar på Sveriges bidrag sen kommer jag somna som en stock. Måste bara hinna packa lite först, åker hem till min älskade mamma, min älskade släkt och familj.
Jag och mamma ska på en jätte rolig grej på lördag.

Det är lite, lite fight över tv-kontrollen här hemma. Så fort Linus tittar bort från hockeyn så byter jag till euro och tvärtom. Men nu gjorde Canada mål i alla fall, woop woop jag kanske får rätt ändå.

Längtar efter min kompis som befinner sig i Usa och min kompis i NZ.
Och mina två som bor i London och Norge.
Vilka beresta vänner jag har. 





Haha älskar båda bilderna på mig och mina sandror.



Sitter på sveriges ingenjörers event med l...

201105121048 (MMS)

Sitter på sveriges ingenjörers event med lite vin, treeevligt.


Fighter

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Idag är jag på superkanonunderbartfantastisk humör!
Jobbat, lunchat i solen, jobbat ännu mer och sen in mot stan för att möta upp Emilia för ett av mina favoritpass. Hade sån jäkla energi på träningen idag så jag tror nog att det kanske, kanske kan ha varit träning för Emilia att ta emot mina slag också haha. Sjukt peppad var jag och när jag kom hem visade jag Linus alla mina boxmoves.

Jag hoppade med sån fart att munnen inte riktigt hängde med haha!

Snart ska jag googla allt vad maxpuls heter. Har på de senaste passen använt min pulsklocka och sen slog det mig idag att jag kanske ska ta reda på vad det är jag mäter.

Förresten; att man kan bli så påverkad av någon annan person?
Just nu andas och lever jag hockey (blandat med en liten sväng av eurovision igår, vill inte ens tänka på den blodiga fight som hade kunnat uppstå OM det varit match igår) men i alla fall jag är lite besatt av hockey och tror att jag blivit proffs. Jag tippar till exempel på att Sverige vinner idag. Mellan Norge och Finland så Finland så klart!
Canada och Ryssland så tror jag Canada. 

Så om jag har rätt då möter Tjeckien Sverige i nästa match och Finland Canada. Dessa matcher kommer Sverige resp Finland att vinna och sen tar Finland hem allt (det är mitt finneblod som talar, morfar är nog stolt just nu).

Haha förstår ni hur impad L skulle bli om jag hade rätt på allt detta?
Kanske värt att betta om det, typ ett års städning. Fast nej ändå inte värt.
Jag har hockey-hybris. Wish me luck att jag har rätt.
Då kommer Linus för alltid vara imponerad av mig.

Nu ska jag diska (jag tittar nämligen knappt på matcherna) jag bara vet.

Euro...euro...euro

Alltså bidragen i Eurovision hittills? Riktigt dåligt.
Inte ett bidrag som varit bra, Norge som skulle vara någorlunda favorittippad tyckte jag inte kunde sjunga någor vidare värst, men låten kan säkert bli en sommarplåga men nej ge mig en bra låt (eller en eurovision-bra låt hehe)


Okej Schweiz var lite söta som hade såpbubblor.

Står och väntar på Elisabeth utanfö kören....

201105101042 (MMS)

Står och väntar på Elisabeth utanfö kören. Det är så härligt väder!


I need a doctor

Jag skrev ett inlägg igår (faktiskt) men det har varit nå driftfel på blogg.se så vi får väl se om/när det behagar dyka upp. Hur som, idag åkte jag till Maddes atelje (hur fint låter inte det?!) för att ge henne lite råd om hennes smycken och fick ett par örhängen med mig hem. Så snällt! Plus att jag bestämt ett armband som jag vill ha, hon gör så snygga grejer! Önskar att jag själv var lika kreativ.

Sen åt vi middag och tog en promenad från medborgarplatsen till t-centralen. Kanon dag med andra ord.

Eller ja den började med ett besök på vårdcentralen. Skulle skaffa starkare allergimedicin och blev totalt dumförklarad, men fick i alla fall medicin och nu kan jag andas och se lite bättre. Jag hatar att gå till doktorn, det är bland det värsta jag vet, och inte för att jag har doktorskräck (dock tandläkarskräck) utan för att jag jämt ångrar att jag gick dit efter mitt besök. Som tur var går jag inte allt för ofta..


what about my dreams

Jag är som (kanske) bekant svag för melodifestivalen och eurovision.
Det är inte så att jag sitter bänkad och planerar mitt liv efter det men ja jag gillar det i alla fall. Igår på förfest hemma hos Emilia så spelade Lea denna låt för mig. Jag gillar den, kan tänka mig stå på ett dansgolv och dansa loss till denna ungefär som vi gjorde igår till LMFAO.




Vi hade en toppen kväll igår, eller hela dagen var toppen.
Och idag var jag och Lea på stan, jag har hängt undan en möjlig klänning till bröllopet.
Imorgon ska Linus med mig ner på stan och hjälpa mig bestämma.

Dags för disk sen sova, galet trött.

Underbart

Idag har jag haft en sån himla underbar dag i solen med Lea och Emilia. Vi åt picknick lunch och drack rosé i solen. Nu har vi alla lite småröda näsor men det får man tåla. Det var till och med så varmt att vi satt i shorts och bikiniöverdel. Men det första som hände var att en mås bajsade rakt ner i våran picknick korg, haha så jäkla typiskt!
Detta birdrog till lite fågelrädsla och vi sa "schaaaaas" väldigt många gånger.

Sen helt plötsligt utbrister Emilia att hon tror att hon såg kronprinsessan, och japps hon hade rätt! Där kom Vickan glidande och sedan Daniel (..plus lite vakter), vi var lite starstruck.











Nu är det dags att svida om till en lite glammigare outfit.

Picknick

Nu är det dags för picknick, 'korgen' är packad och vi är sommarklädda.
Eller ja, shortsen ligger i väskan, ifall att det skulle bli varmare.
Men redan nu är det varmt och klockan är bara halv elva.

Baguett, potatissallad, rostbiff, vindruvor, gobitar, tidningar och rosé.

Moooot fjäderholmarna!

Lea is coming to town

Idag får jag besök av denna böna:








Lea kommer om någon timme och då ska vi äta god mat och bara ta det lugnt.
Imorgon ska vi till Fjäderholmarna med Emilia och ha picknick.
Älskar att det är helg!

Boomerang

God morgon på er.
Har lite sovmorgon idag eftersom dagen börjar med ett möte hos kunden.
Så skönt att sova ut lite. Men nu ska jag strax kila till tunnelbanan.

En söt låt:




Jag fastnar lätt för sånna här cheesy texter
"You pull me in close , You throw me away. I keep coming back like a boomerang"
Solen skiner, ha en bra dag! :)

Skratta tills jag gråter

Haha när jag redan gjort er glada med förra inlägget och förhoppningvis fått er att dra på smilbanden så drar jag en chansning att ni gillar min dåliga humor:

Detta har jag mailat ut till mina kompisar idag
"Bin Laden är nu död men hans bröder Marme Laden, och den något mörkare
Choko Laden och vegetarianen Sal Laden är fortfarande på fri fot. Förutom dessa
eftersöks även hans alkoholist till kusin Pinaco Laden och hans senila farbror Varfanvadejag Laden."

HAHAHA så jäkla rolig/dålig. Precis min humor med andra ord.



Detta är också humor, jag och mamma i Thailand i vågorna.

Homunculus

Hahaha jag sitter här och asgarvar för mig själv!
Emma skickade världens roligaste länk till mig,
och snäll som jag är delar jag med mig:
http://damnyouautocorrect.com/


HAHAHAHAHAHHA nu ligger jag ner och skrattar ännu mer, check it out!

Vem hade kunnat tro..

Idag har jag så mycket att säga känner mig men ingen tid. Ska dra några svep med dammsugaren och sedan lägga mig ner i sängen och dö. Men jag måste dela med mig av denna artikel, detta kan vi kalla journalistisk kvalité. Inte nog med att man kan få cancer av chips och småkakor nu gör även dina leggings dig fet!
Det är absolut inte maten som gör det eller bristen på träningen. Nope all blame on the leggings!


Till artikeln

Det finns en särskild plats i helvetet..

Jag har gått med i en grupp eller förening eller vad man ska kalla det genom jobbet.
Idag var första lunchen jag kunde vara med på och det var så kul.
Sen fick jag låna en bok av en kollega på jobbet som jag började läsa på tuben hem.
Jag gick in med inställningen att det nog är en bra bok men inte i den stil som jag brukar läsa
och räknade med att jag inte skulle fastna som jag gör i deckare.
Men efter bara ett fåtal kapitel så är jag fast. 
Återkommer när jag läst klart med betyg.
Nu ner i nybäddad säng, en av de bästa känslorna!



"There's a special place in hell for women who don't help each other" - Madeleine Albright

Ps. my dear friend, så skönt med folk med huvudet på rätt ställe och 
med lika vettiga (och korrekta) åsikter som en själv ♥

Effektiviteten själv

Idag känns det bättre än igår och det känns jäkligt skönt.
Jag har hunnit med att vara effektiv på jobbet, nu tvättas tvätten, jag äter middag som blev över från igår och ska sen städa hela lägenheten. Det hamnade på min lott att både städa och tvätta idag, och det gör jag faktiskt så gärna (eller hade så klart hellre låtit en städerska göra det) men inte min stackars kille som lagar mat till mig varje dag när jag kommer hem. Förstår ni vad lyckligt lottad jag är? Det är som att ha en Linas matkasse som faktiskt lagar maten också. Okej, ska inte jämföra Linus med Linas matkasse, men ni förstår poängen, he's amazing!

Jahapp sen efter all effektivitet ska jag kila iväg till MQ på ett medlemsevent ikväll med Anna. 
Ska bli riktigt roligt och jag hoppas kanske kunna fynda något. Vilket jag egentligen inte borde,
har plockat upp sommarkläderna från källaren och ja när vädret är så här så är det svårt att bestämma
om man ska lägga ner vinterkläderna eller inte. Så just nu är det kläder överallt, skulle def behöva en sån garderob som Sofia har. Men inte långt kvar till flytt och space, mer än 40 kvm mer än vi har idag. Jag tackar.


Nu till något jätte positivt, helgens väder:


Vädret i Stockholm till helgen, yr.no

Så jäkla dålig bild, men det SNÖAR ute! Ja...

201105031008 (MMS)

Så jäkla dålig bild, men det SNÖAR ute! Jahappp, var det vinterjacka på igen då...


Tom

Ibland känner man bara att denna morgon borde jag inte ha vaknat,
borde ha sovit bort hela dagen. Inte rest mig upp, bara legat kvar . .



Valborgshelgen

Hemma efter en kanon helg i skärgården. En riktigt lugn och skön helg.



Började fredagskvällen med grillad korv och alkoholhaltiga drycker
Underbart med solnedgång till middagen

Hoppbilderna började...
Skålade lite i skumpa med mjukiskläder som vi levde i hela helgen
Efter mycket om och men fick jag dricka mitt älskade vin

Jag och Anna gick ut och hoppade lite i solnedgången

Körde en lek med snygga kepsar, här "Ove Sundberg"

Emilia och jag

Anna hoppade också.

Som sagt haft en toppen helg med promenader, roliga lekar, vin och trevligt sällskap.



RSS 2.0