mot ön

Nu åker vi snart till ön! ska bli så jäkla skönt. WOOP WOOP

Ner som en pannkaka, upp som en sol!

Idag har jag varit världens bittraste tjej.
Så körde ett riktigt bra cross training pass med Emilia och jäklarns vad det fick mig på bättre humör. Men två pass på en dag är nog lite väl, i alla fall när det är två liknande saker man tränar.

Sen blev jag upphämtad av L som varit borta.
Blev då världens gladaste tjej:


Status just nu: proppmätt efter sushi och kollar på lyxfällan.
Status om tio minuter: Sover som en stock!
Imorgon blir det jobb och sen drar vi till skääääärgården!
FY TUSAN VAD HÄRLIGT, detta behöver jag.

Guten morgen

Uppe med tuppen, VAD har jag gått med på?! Det enda jag vill göra nu är att återigen krypa ner under täcket och drömma vidare i någon timme. Men icke, uppe är jag och nu ska det lagas frukost. Att inte äta innan ett body pump pass finns inte på världskartan. Jag har fått lära mig av en som kan att innan frukost är det okej att promenera för då förbränner du fett, men om du kör hårdare träning och speciellt styrketräning så ska man äta innan annars riskerar man att förbränna muskler istället. Vilket låter dumt eftersom jag vill bygga muskler genom att köra BP. Sen om det är sant eller inte det vet inte jag, men det är en dietist/pt som sagt det så jag väljer att tro på det.

Så i med frukost och iväg för ett morgonpass, jag tror att jag kommer vara pigg hela dagen av att träna på morgonen. Men tror inte att det kommer hända alltför ofta . . .



Passar mig för denna idag! Ser att den har blodad tand efter igår och vill ha mer . .

- packåsna

Jag har sådan lust att visa er mitt finger, men jag ska inte göra det. För jag blir själv illamående när jag tittar på det.
Däremot kan jag förklara hur det ser ut, ett osnyggt jack genom nageln och ett köttigt sår in under. Mysigt värre.
Imorgon blir det morgonträning med Anna, fråga mig inte vad jag gett mig in på. Får verkligen inte snooza imorgon bitti.

Och idag har jag gjort något som inte är så vanligt för mig, jag har packat morgondagens träningsväska (okej, det händer ibland) men jag har också packat helgens väska inför skärgården! Fast att vi inte åker förrän på fredag.
Känner mig duktig.

Nu ser kudden alltför skön ut, godnatt på er!


- jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser


Mat mat mat

Mitt liv består av mat just nu. Åt en supergod matlåda som jag gjort själv!
Och nu en supergod middag som jag också gjort själv,
samtidigt som jag tittar på "klockan åtta hos stjärnorna".



Lax med wokade grönsaker i min favorit matlåda




Kasslersallad med fullkornspasta, avokado och mango.
Mango går att ha till allt, jag äter så mycket mango att jag snart kommer se ut som en mango.

Ååh vill ha rabarbergpaj! Bara jag som tycker att han Edward låter som Daniel Paris?
Hmm har kanske lyssnat för mycket på the voice.

Nytränad och ofräsch..saknar verkligen hon...

20110427992 (MMS)

Nytränad och ofräsch..saknar verkligen hong kongs kylsystem på tunnelbanan!


AJ!

God morgon hoppas allt är bra med er. Själv skar jag mig i fingret imorse när jag skulle göra min mellanmålsmacka och trodde jag skulle förblöda. Skar mig rakt igenom nageln och ner i köttet och ylade som en varg ungefär av smärtan tills Linus kom inspringande och plåstrade om mig.
Det dunkar som tusan i fingret men nu slipper jag i alla fall se blodet och får njuta av min frukost

Härry

Jag är dödstrött. Helt slut som stjärna.
Imorgon ska jag sluta klaga och ta tag i mig själv. Man kan inte bara klaga på allt och inte göra något åt det så imorgon ska jag vara effektiv och få det gjort.
Igår såg jag förresten en helskum räkning som jag fått med en faktura från Medstop i Angered. När vad jag där? Vad gjorde jag där? Varför tog jag mitt läkemedel på faktura?
Tills jag insåg att det var inte jag. Det var någon annan person med nästan samma förnamn som efternamn. Här har jag gått och trott att jag är helt ensam men icke.
Så jag ringde till företaget idag och bad dom lösa det, världens trevligaste dam hjälpte mig, och anledningen till att jag tyckte det var så viktigt var att det stod att om man inte betalade inom åtta dagar så skulle deras juridiska ombud ta över saken. Sånna saker har jag inte tid med nu.
Räcker med alla andra saker som måste fixas i samband med lägenhetsköpet och flytten. Tur att vi är två, men jobbigt att jag har sånt kontrollbehov att jag gärna fixar allt själv eller tjatar tills min andra hälft fixar det. 

Nu ska vi titta klart på Harry Potter och fången från Azkaban. Försöker ta mig igenom alla filmerna mest för att det är något man borde ha sett och för att många som jag känner gillar dem så jag måste ju ge de ett försök. Men tyvärr hittills är jag inte fast :/ Förlåt H vet att jag trampar på din utsökta filmsmak men de handlar ju om samma sak allihopa? Meeen än är det inte slut och det kan ju bara bli bättre. Och jag blir ju sugen på att lära mig trolla iallafall...

Pink

Idag premiär invigde jag mina rosa chinos och vet ni vad, jag spillde inte en enda gång på dem! Snart kanske jag törs köpa mig ett par vita brallor. Jag kände mig till och med lite somrig.




Nagellack, IsaDora Doll pink

Efter jobbet blev det en löprunda med Linus och jag trodde att det skulle gå åt skogen att löpa med allergi men det gick hur bra som helst plus att det började småregna efter ett tag vilket nog hjälpte en del. Nu ligger laxen i ugnen och woken puttrar, så huuuungrig. Hann till och med städa undan lite medan jag lagar mat, känner mig som super hemmafrun. Fast ännu bättre eftersom jag har ett heltidsarbete också. Super woman helt enkelt.
Nej skämtåsido det händer inte ofta att jag lagar mat . .

Kvällssnacks :)

20110425970 (MMS)

Kvällssnacks :)


Svettigt värre

Åh det är så härligt ute, har nästan glömt bort hur snön kändes redan nu. Men bara nästan.
Igår hann jag göra väldigt mycket. Började dagen med en promenad till Hembygdsgården med Anna för en fika, blev en två timmar lång fika i solen. Sen åkte jag över till Söderbärke där vi rensade ur bland våra grejer. Fick sortera vad som skulle med till Stockholm vid flytten och vad som ska säljas. Blev lite diskussioner där...men det hela gick bra haha. Sen gick jag, mamma, moster och Hottie på bio på kvällen, såg Water for elephants. Ni måste se den! Tyckte den var kanon bra.



Flashar er med mina vita ben. Har gått i shorts både idag och igår. LOVLEY!
Dagens promenad outfit haha.

SmoothieSaturday...igen :)

Det har satt igång. Det kliar i näsan, i gommen, i ögonen. Allergin är här.
Ska åka och shoppa nu med mamma och passa på att köpa lite medicin.
Men det börjar bli riktigt grönt i gräset och på träden så jag tänker inte låta lite allergi hålla mig inne.

Bjöd mamma på en apelsin, hallon och mango smoothie.

Lång fredagen

Haft en kanon dag i solen och blivit lite härligt rosig om kinderna. Och hunnit med att träffa halva Linus släkt.
Mamma fick härliga påskblommor

Det är vår och nu ska det hoppas, rutinen sitter inte riktigt i ännu..
Linus racar runt med Kevin
Tre i blommigt
Min underbara mammy ♥
Nöjd kille :)
Proppmätt efter en riktigt god påskmiddag. Efter att ha skjutsat hem Pepprans föräldrar och sedan morfar och mormor tog jag och mamma en promenad för att smälta maten och nu är jag dödstrött. 

Imorgon ska jag och mammy och shoppa, woho! KUL!
Det kliar i fingrarna..

Ägg och tjocktv

Solen skiner och jag ligger inne, vad är detta? Men väntar på at L ska komma hem igen så vi kan åka till hans mamma och pappa och sen tills hans farmor och farfar. Blir nog att sitta i solen och njuta där, ute på landet. Sen påskmiddag med morfar och mormor och Pepprans föräldrar. Jag har redan tryckt två ägg till frukost, haha. Så jag bidrar nog rätt så bra till dom där 6 miljoner äggen i timmen.


Vart tog min arm vägen?!




Linus klagar på att jag aldrig kan vara normal när han tar kort med systemkameran,
men detta är ju mitt normala jag, det ser ju alla!

Bakom mig står en tjocktv från början på 2000-talet. Den är gristung, har lyft den själv en gång och höll på att dö. Lea och hennes pappa vet också hur tung den är eftersom den fick bo där ett tag under min och Leas vistelse i HK. Men nu är det ett problem, bänken som den står på ska säljas. Måste göra mig av med sånt som L inte tycker passar i vårat nya hem (får väl erkänna att den inte passa, men den är så fin). I alla fall ska den säljas, men vem orkar lyfta av tv:n? Funderar på att lägga ut den på blocket under namnet "Bänk med TV säljes". Så att jag blir av med tv:n också...frågan är bara om någon vill köpa den när tv:n ingår. När man slår på tv:n hör man hur alla ljusrör hoppar igång haha.

Good morning sunshines!

Vilken sovmorgon! Vaknade för tio minuter sen - klarvaken. 
Efter att ha legat och tittat på Linus tills han vaknade och vände på sig så satte jag mig istället här.
Måste låta honom sova..han är så söt när han sover.
Jag har köpt en ny pyjamas. Den är så jäkla söt, fast det är ju mer linne och shorts. Jag längtar till i sommar då man kan springa ut barfota på gräset när man vaknar i bara pyjamas i morfar och mormors sommarstuga. Den finns i mörkblått också så jag kommer nog beställa hem en sådan också.
H&M, pyjamas i ekologisk bomull, 179:-

Nu hoppas jag på en strålande dag med påskmat och grillat! Och eftersom jag fick mitt påskägg igår så är jag och Linus nu ägare av ett par supersöta koppar.

Helt slut

Uääääh helt död efter ett boxpass på Arenan, Jossan levererade som vanligt och jag saknar faktiskt att gå på hennes boxpass. Den människan har sån energi, och att boxas med mamma är lika roligt som alltid även om det var ruskigt längesen sist. Mamma var så glad att jag kunde komma hem på en torsdag och gå på ett pass med henne.

Nu har jag ätit, skrubbat, inpackat, plockat ögonbrynen och nu ska dom färgas litegrann. En riktig pyssla-om-mig-själv kväll innan det blir film med mamma och peppran. Det känns sååååå skönt att vara hemma och bara umgås. 
Imorgon blir det sovmorgon och påskmiddag. 

På lördag (om en vecka) åker min vän till Usa och jag jag är så klart inte alls nå avundsjuk. Nope, inte alls...........feel the bitterness

På väg hem...

På väg hem mot Fagersta för lite lång ledigt, så himla skönt!



Firar påsk med påskgula naglar, nice!


God morgon

Idag känns det som att det kommer bli riktigt varmt.
Själv ska jag avverka några timmar på jobbet, sen bär det av hem till Fagersta.

Så här såg jag ut igår när jag jobbade:



På grund av detta:



Och byggarna är där ute även idag så jag drar på mig lurarna så fort jag kommer till jobbet och befinner mig inne i musiken. Inte ett ljud släpps in och jag tackar min kollega för lånet!

Ha en bra dag! :)


For all we know we might not get tomorrow

Så förra veckan då var min favoritlåt Coconut tree (den gillas fortfarande väldigt mycket) men nu har jag en ny låt som jag nöter sönder totalt enda sedan igår förmiddag.

Och så klart så delar jag ju med er av min utsökta musiksmak till er:



Älskar även den innehållsrika texten, den säger allt en bra låt behöver säga:
"Grab somebody sexy tell 'em hey"
eller
"Excause me, excause me
But I might drink  a little more than I should tonight"

Hoppas ni också gillar denna låt! ;)


Skål på er

Blev en spontan aw nu med jobbet, trevligt trevligt. Lite rosé ute i grönskan är inte fel.


Årets första myggbett

Av ren skär lycka ropade jag till L "jag duschar rött, jag duschar rött!". Med andra ord, värmen är tillbaka på sparbanksvägen. Jippie. Tre sekunder senare upptäcker jag att det kliar nå sinnes i knävecket.
Väl ute ur duschen upptäcker jag dom två små jävlarna. Två röda ögon stirrar tillbaka emot mig, eller okej ögon är väl att ta i. Men två illröda myggbett. Jahapp då var det sommar med andra ord.

Bjuder på en närbild, gud vad futtiga dom såg ut nu! Men ont gör som, så in i bomben. Får inte klia...får inte klia..får inte klia...KLIAR!
Eller hur ser det ut som att jag har lyckats få till ett lyft med ena ögonbrynet? Vette tusan hur jag lyckades!
Godnatt

Lady in yellow

Hello, har ni haft en härlig måndag? Själv har min varit som en bergodalbana. Den började bra med strålande solsken och bra musik i öronen på väg till jobbet, sen gjorde den en hel omvändning och störtade rakt nerför men sen fick jag ett super trevligt besked från en vän. Kan inte berätta om det tyvärr, men är glad enda in i benmärgen. Sen lite träning på det så nu känns allt bättre. Och att komma hem till en underbar pojkvän som lagat mat till mig gör att jag känner mig väldigt lyckligt lottad. Jag fastnade för en serie när jag damp ner på rumpan i väntan på maten och insåg att det det var en riktig skitserie med aliens och sånt men ändå är jag fast, Linus berättade att den heter V. Aldrig hört talas om tror jag. Men folk som dödar varandra med en lång svans som ser ut som en stjälk är visst något som jag kan fastna för efter en sån här dag. 

Mitt nya linne från Zara i Cottonsilk, ruskigt skönt.

Headlines

Äntligen är det klart! I veckor har det diskuterats på jobbet och funderats. Men nu vet vi äntligen vem den nya ägaren blir och även om allt inte är klart för fem öre vart vi ska sitta och annat praktiskt så känns det riktigt bra att första steget är taget och att allt inte är lika ovisst nå mer. Helst skulle jag vilja sitta på Banérgatan, mitt inne i stan så klart men blir nog svårt att hitta plats för alla de konsulter som sitter i Stockholm där.


woop woop new beginning
Måste också visa vad vi köpte idag. Världens sötaste små uggs till lilla flickan.
När vi fick reda på att de väntade barn för några månader sen så sa jag till Linus att om det blir en flicka så måste vi köpa de där uggsen. Och sagt och gjort en tjej det blev och uggs vi köpte.


Vilken dag

Idag har varit en riktigt bra dag och jag älskar..
..att solen skiner och att jag fått sitta i solen och njuta
..att jag är helt slut efter ett kettlebells/core pass
..mitt nya linne från Zara
..att svettas lite under skinnjacka
..att vårat varmvatten kommit tillbaka (dock inte att det betyder att jag måste ta tag i disken)
..att nästa vecka bara är 3½ dagars vecka och att det kommer 4½ dagars efterföljande ledighet

Gillar att jag får använda mina senilsnören till solbrillorna :)

Löpande Lördag

Igår var en riktigt ute dag, först tog vi en cykelpromenad på morgonen, sen satt jag ute i solen medan Linus meckade med Vilgots cross och Vilgot lekte. Sen när jag och L kom hem till lägenheten gick vi ut och sprang, hurtbullar vi är! Löpa på en lördag.
Igår var det verkligen vår i luften, så härligt. Ska snart ut och se om det är lika härligt idag.
Om vi någonsin köper hus så har jag blivit lovad en häst! :)
Nu ska vi ner och köpa en present och flickebarnet och jag ska träna efter på Balance med Anna, det blir kettlebells och core.

Picadilly circus room

Idag tänkte jag ge er ett riktigt blogg inlägg och inget från mobilen, trevligt va? :) Lite bilder från avdelningsträffen, dock bara mitt underbara rum och sen kommer det lite vårbilder från igår.
Igår blev Linus farbror till en liten tjej och vi var barnvakt till en nybliven liten storebror :)
Åh vad jag längtar tills vi ska flytta. Får inredningstips överallt. 
Men detta rum var fantatiskt fint, trodde faktiskt att det skulle vara mer överdrivet..

Solar och är barnvakt med Linus :) helgen ...

20110416919 (MMS)

Solar och är barnvakt med Linus :) helgen blev inte alls som planerad men blev toppen ändå! :)


Åååååh här kommer jag ligga ikväll! Hade t...

20110414905 (MMS)

Åååååh här kommer jag ligga ikväll! Hade turen att få ett lyxigt rum, nämligen pernilla wahlgrens. Rummet är fantastiskt fint (bilder kommer imorgon) och visst en bieffekt är väl att jag kommer vakna imorgon och bara sjunga picadilly circus, meeeen vad gör det!


"flugan" på och lyssnar på coconut tree på...

20110414898 (MMS)

"flugan" på och lyssnar på coconut tree på väg till jobbet, känns som att det här kan bli en bra dag :)


dag 09 – en låt du kan dansa till

Det finns många låtar som jag älskar att dansa till. Och det stod i valet och kvalet med en gammal låt eller denna som jag tillslut valde. Åh så svårt att välja men denna låt gillar jag att dansa till och speciellt med Hotchick och våra moves haha.


Oh, forget, let me breathe, let me live!

Workout Wednesday

Idag hade jag himla svårt att ta mig upp ur sängen och gå till jobbet, var riktigt seg. Men dagen blev bra tillslut och avslutades med ett riktigt bra boxpass. Jag har sagt det förut men det tåls att upprepas, Emilia är en stark kvinna! My god den kvinnan kan slå. Det skulle vara ett träningspass att bara stå och ta emot hennes slag, and i like it! Plus att hon är riktigt bra på att peppa mig också, och tro mig det behövs när svetten rinner och jag skriker rakt ut av trötthet.

Imorgon väntar avdelningskonferens med övernattning på Hässelby slott. Jag hoppas på att få hamna i Marie Sernholts rum. Haha hur stor är oddset att det blir så? Men vore kul plus att jag tyckte att det rummet blev fint. Tror dock att det blir ett vanligt rum, men man kan ju alltid hoppas. Sen hoppas jag på stora besked imorgon, och då mina vänner ska jag även dela med mig till er. Vore skönt att få ett slut på alla fundering och bara veta.

Detta badkar hoppas jag få utnyttja imorgon.
(bild)

Travelling Tuesday

Min dag:
07.55 avgång med ett litet, litet plan mot Sundsvall
Efter några timmars resande och skogsvandrande så började vi bege oss hemåt igen och stannade till vid denna mäktiga paviljong. Mitt ute i no-where.
Hann med kören och tryckte en kokt korv innan vilket fick min mage att skrika rakt ut. Så väl hemma åt jag upp resterna från gårdagenssallad. Nu ligger jag och bara har allmänt ont. Jag brukar inte klaga speciellt ofta (faktiskt) men nu tänker jag göra det. Att få reda på vad man har för problem och samtidigt få reda på att det inte går att göra något åt det känns riktigt jäkla pissigt.
Så med en hel dags resande, kör och magont checkar jag ut för ikväll, godnatt

Sen jag flyttade till stockholm har jag bl...

20110412895 (MMS)

Sen jag flyttade till stockholm har jag blivit tidsoptimist. Just nu försöker jag hinna från bromma till kören via t-centralen. Har en halv timme på mig och det ser mörkt ut. Men jag hoppas, och livet vore ju väldigt tråkigt om man inte var positiv! :)


Sommar

Jag har en ny favoritlåt, detta ska bli min utltimata sommar låt. Jag tänker bara på sommar, blommig klänning och en jordgubbsdrink, eller ååh mango. Helt enkelt, denna låt smakar sommar.



Nu ligger jag nerbäddad i sängen och det enda som fattas är att jag ska stänga av Trinny och Susannah. Lättare sagt än gjort eftersom jag älskar dom där brittiska kvinnorna. Vart var jag när dom var här i Stockholm och letade efter folk? Men nej, nu måste jag sova.
Imorgon i Sundsvall ska det vara mellan 2-3 grader och jag fick höra att det är snö kvar (?!)

dag 08 – en låt som du kan hela texten till



Jag kan rätt så många låtar utantill, eller så länge man hör melodin men denna låt har jag nötit länge, länge och för något år sen nötte jag sönder den varje dag i princip.

Manic Monday

Idag hade jag velat se ut så här:
Istället missade jag min träning, åkte hem och fick en underbart god kycklingsallad som L styrt upp. Hur gott som helst. Är jätte sur på mig själv för att jag missade min träning, var så himla taggad men så kan det gå när man tror att man ska hinna göra allt man vill innan man går hem.
Men imorgon bär det av till Sundsvall, tur och retur på en dag med flyg. 
Spännande :)

Go' kväll

Har haft en kanon dag. Startade med frukost på scandic med mamma, peppran och Linus. Sen åkte vi ner och visade dom vart vi ska bo. Vi mätte också hur långt vi kommer ha till tunnelbanan och in till stan. Det var mycket mindre än jag och L trodde och det känns bara så rätt. Vill.flytta.nu! Men inte så långt kvar, fast jag tänker nog lite väl positivt när jag säger till L att det bara är 1 månad kvar. Väldigt positivt tänkande med tanke på att det bara gått 10 dagar på denna månad.



Hade låga converse och skinnjacka...tog nog ut våran lite i förskott. Måste ha varit pga av Moas sms att det var 25 grader i London, fick för mig att det var varmt här också. Vilket det var, men inte skinnjacka och låga skor varmt. Inte än i alla fall för längst vattnet blåste det isbjörnar.

Nu blir det filmkväll med Linus och Madde. MYS!
Och jag har hunnit med lite jobb och träning idag. Känns effektivt.
Och jag har ingen söndagsångest! Känns bra :D

Made

Åååååh gud jag håller på att få psykbryt på tjejen på mtv just nu. Hon har anmält sig till ett progam, får allt serverat hur hon ska göra för att gå ner i vikt dvs nyttig mat och mycket träning och det enda hon gör är att gråta åt allt för att hon tycker inte om grönsaker eller att motionera. Ändå vill hon att gå ner i vikt men hon tror att det bara ska gå av sig själv. Om man aldrig försöker hur tusan har man då tänkt att nå sina mål?
Att bara klaga och klaga men inte göra något åt det fungerar ju inte. Och när man får allting upplagt så är ju det enda som saknas ens egen motivation och disciplin. Men har man inte den i huvudtaget så tror jag inte att man klarar det ändå tyvärr. Man måse ha lite motivation själv för att klara sånt där, inte bara tro att tränaren ska fixa allt åt en. 

"She needs to grow up a little bit"


Hel bra lördag

Idag hade vi en toppen dag med god mat och en riktigt bra bio. Eftersom att vi inte riktigt kunde komma överens om vilken film vi skulle se så gick jag och mamma på "Min låtsas fru" och Linus och Peppran gick på "im number 4", våran film var en riktig hit! Jag rekommenderar den starkt. Jag hade läst att den inte skulle vara nå bra men jag förstår inte hur dom kunde tycka det. Denna film var otroligt rolig, på gränsen till pinsam men den höll sig på en bra nivå. Skrattade så att jag hade ont i magen och höll händerna för ansiktet ett par gånger (bara för att jag inte klarade av att se pinsamheterna). Men det var en feel good film på det viset att man hade ont i mag(rutorna) efter allt skrattande haha.



haha L och P skulle hoppa..gick sådär
Nu ska vi iväg och äta frukostbuffé, yeeey favorit måltiden

SmoothieSaturday

Vilket tråkigt väder på en lördag, tur att jag har ett mamma&peppran besök att se fram emot. Igår blev det en lugn kväll, jobbade rätt länge sen åt vi god mat och tittade på...Harry Potter 2. Haha eftersom jag inte sett så många så tyckte vi att det var dags, dock insåg jag efter halva att jag visst sett 2an.

Bjöd L på smoothie imorse



Yoghurt, överdrivet mycket frysta hallon och linfrön.





Nu ska jag försöka jobba lite tills mamma och peppran kommer sen blir det stan, middag och bio ♥


dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

Påminner mig om hela förra sommaren, men mest när jag och Sandra var på bröllopet i somras och alla andra hade gått hem och vi stod mitt i kungsan och lyssnade på denna låt med massor med folk runt omkring.
Denna låt gör mig glad och alldeles varm i hjärtat.



She´s just a small town girl..

Great!

Idag provade jag en ny grej på jobbet. 



Det var faktiskt helt okej, hemmagjord gröt är absolut godare men om man vill ha något som är relativt nyttigt och tex innan träning så var det helt ätbart. Dessutom var den gratis eftersom vi fick den av "mat på jobbet". Fick även prova på den där keso med massa grejer i vilket jag inte provade (cottage cheese säger väl allt haha), men den fick också helt ok betyg.

Nu blir det soppa och american pancakes.
Riktig torsdags mat med andra ord.

Tacopaj

Helt slut idag efter först en hel dag ute med gummistövlar (det är fasktiskt jobbigt att gå i det)
och sen ett box pass MOT Emilia. God damn den kvinnan är stark, kände hur gäddhänget studsade när hon boxade på mig. Men det gillar jag haha.



Ohet i gummistövlar


Skakig bild pga av skakiga armar, plus att jag och Emilia knallade därifrån i lika tröjor och lika converse.
Matchymatchy.





Bild på dagens mat (som smakar godare än vad det ser ut) : tacopaj. Jisses denna gång lyckades jag verkligen. Mamma hade varit stolt, och Moa hade önskat sig denna i födelsedagspresent..enda till London. Den blev superb om jag får säga det själv, och min blogg, så det får jag! :D



T t t tisdag!

Idag har jag varit på kör igen. När man kommer hem därifrån är man som en enda stor sol och full av energi. Men upp som en sol, ner som en pannkaka för nu är jag fruktansvärt trött och ligger nedbäddad. Imorgon ska jag vara tidigt på jobbet för att hinna greja innan vi ska ut i fält igen. Hoppas, hoppas, hoppas det blir sol imorgon.

Idag skulle vi kört Stark Ute på jobbet men vi kunde inte anmäla oss så när vi väl kom ut var det ingen där så ja vad gjorde vi då? Gick in och struntade i det? Nehejdå! Vi löpte några kilometer och sen körde vi armhävningar, situps och utfall. Riktigt härlig lunchträning eftersom solen passade på att visa sig.
Och imorgon blir det box med Emilia, träningen är igång igen efter lite dålig motivation.





Tog en promenad igår och insåg följande:

Antingen är L en dålig hoppfotograf eller så är min mobilkamera en dålig hoppkamera.

my place

Där borta på udden ska vi bo, kass bild men svårt att ta på tunnelbanan genom fönstret, nu ska jag och sjunga!  

dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Denna låt påminner mig om Eskiln varje dag hela sommaren typ 04-05 med Moa och Sandra. 
Det var på den tiden då jag hade hang ups på smörgåstårta, skagenröra och vindruvor.
Och att Moa jämt fick äta upp resterna av min glass.



Silver

Ååååh jag har visat denna underbara klänning förut men inte riktigt fastnat för någon av de färgerna som funnits. Förrän nu, det finns en i svart (vilket går bort eftersom min motivering till varför jag ska köpa den är att kunna ha den på bröllopet) MEN den finns i silver. Jag har sådant vill ha begär nu så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men kan man ha silver på bröllop? Det är frågan, kanske är för likt vitt. Åh eller tänk om det kommer fler färger, typ ljusgul. Då är jag såld, får skriva till Acne och fråga haha.


http://kenzas.se/2011/04/01/im-in-love-2/
i silver, stora vill ha!

Tips

Dagens tips:
Jeans från Lindex. Köpte dom för någon vecka sen och de är gudomligt sköna. Hur mjuka som helst och klarar testet "Fungerar de att sitta i en hel dag?". Viktigt med sköna byxor på jobbet och så dom rekommenderas.



LEAN jeans från lindex 299:-

dag 05 – en låt som påminner dig om någon



Denna låt påminner mig om dig. Om hur vi träffades vid fel tillfälle i livet men hur det ändå inte gick att motstå. Om hur vi låg i din säng och lyssnade på denna låt om och om igen.
And I didn't mean to fall inlove,
but I did.
And you didn't mean to love me back ♥

Löve

NU är han hemma, så nu bir det mys och inget bloggande.
Min ring är bra att ha på sig när man går hem själv tex coh är rädd för att bli överfallen.
Måste ju vara bättre än pepparspray och allt annat.

Aint no sunshine

Just nu är jag kär i Världens längsta man. Undrar om han har facebook, skulle lätt bli vän med honom. Vilken person! Tänk att vara över 2 meter lång? Och tänkt då att vara över 50 centimeter till?  Åh, hoppas han träffar en tjej. Det enda han vill är att ha en fru och barn. Nu ska han på sin första dejt och är supernervös, så nervös att jag också blir nervös. 

Regnet bara öser ner och jag som skulle behöva en promenad. Men om jag känner mig själv så kommer jag inte trotsa vädergudarna och gå ut. Mycket skönare här i sängen framför teven. Väntar på att L ska komma hem från Lofsdalen, saknat honom. 


Sitter på tåget tillbaka mot stockholm. Sp...

20110402830 (MMS)

Sitter på tåget tillbaka mot stockholm. Spotify i mobilen lär ju vara bland det bästa! Bjuder på en bild på emmas dukning från igår. Hon hade styrt det hela riktigt bra! :) och engelsk/indisk buzz var en succe haha.


dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Idag är jag allt annat än ledsen så skulle helst vilja lägga upp en glad låt, en riktig party låt. Men så klart finns det flera låtar som jag blir ledsen av att höra, men detta är nog den som jag blir mest berörd av.




Den och Nothing compares 2 u så klart. Men denna låt gör ont på riktigt.

Men nog om det, nu är det fest. Eller inte nu men om 4 timmar. Så jag ska iväg till tåget nu.
Ha en kanon lördag! :)
Ps. Vart är solen?
Men det är i alla fall 6-7 grader varmt!

Oh oh I want some more

Tjohooo, fy tusan vad kul det var igår. Riktigt bra kväll. Vi började hemma hos en kollega där vi körde lite tapas, youtubeklipp, bra musik och så klart var jag tvungen att spela min favoritlåt och visa lite moves. Haha. Sen vidare till berns där dom spelade hyffsat bra musik. Ja, det var verkligen en kanon kväll. Och nu är det bara att börja göra sig iordning för ännu en grym kväll. Idag ska vi fira Emma som fyller 20+ ;). Smörgåstårta (YEY!), vin och ännu mera dans. Så jag lär sätta igång att göra iordning mig, packa, diska och plocka undan lite så att det ser ok ut när L kommer hem imorgon. Förresten, när man vet att man ska flytta så blir man så osugen på att göra något i lägenheten. Men städa bör man ju göra, men ändå..så segt.


Glad tjej :D

dag 03 – en låt som gör dig glad

Idag är det fredag så då behövs det inte så mycket för att göra mig glad. Men om jag ska välja en låt som gör mig glad just idag då är det helt klart denna:



Lite tråkigt eftersom jag la upp den bara för någon dag sen men jag blir så glad av att höra den. Och av att se videon. Deras frisyrer, kläder, dance moves.. me like!

Idag blir det aw med jobbet.
Med andra ord, hörs imorgon.
Hajpa!


Oooh måste visa er dagens aprilskämt enligt mig:
Sweden Head, Rock and Shoulders festival
Tyckte det var jätte roligt :D


RSS 2.0