I wanna run

Det blev aldrig någon tripp till morfar och mormor (superdåligt samvete) men jag måste hinna packa lite grejer och sedan är jag dödstrött. Kommer somna tidigt ikväll känner jag. Och så är jag sjuuuuukt irriterad just nu, så himla trött och irriterad så att jag tror att jag sprängs snart. Jag vill baara skrika rakt ut, ett riktigt ronja skrik...



Åh så har jag kommit på att jag tycker om en låt som nog klassas lite som country, hjälp vad händer? Hotchick kom och rädda min musiksmak!

Västerås

Tjoho! Tillbringat hela dagen i Västerås med Emma, myyycket trevligt. Alldeles förlängesen vid träffades och bara pratade :) Fikade två gånger och åt lunch. Sen köpte jag en skiva. Fick rekommendationen av Emma som också köpt en förra veckan. Jag har inte köpt en skiva på flera år. Men tänkte att det kunde vara bra att ha i bilen imorgon och eftersom våran cd-spelare i bilen vägrar ta brända skivor så fick det bli ett inköp.
Bara det att våran cd-spelare inte tar några som helst skivor! Bajs. Men sitter här en skiva rikare i alla fall.
När jag brummat hem från Västerås fick jag ett infall och drog med mamma till gymmet. Vi skulle ha gått på någon prova-på-dag för Arenan men det var något slags military fitness blabla som iofs verkade skit skoj, men det var ute! Vilket inte kändes som en hit i spöregn.

Så nu har vi gymmat klart och jag har ätit massor av mammas gudomligt goda tacopaj. Jag älskar min mammas tacopaj. Nu ska jag kila en sväng till morfar och mormor <3

Borde packa.. borde borde borde..

It's a quarter after one, I'm a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now

(kommer bli bildtomt i bloggen eftersom jag glömt kamerasladden, snark på mig!)


Hamnkrogen!:)

foto0073 (MMS)

Hamnkrogen!:)


Hamnkrogen



Bild från fjäderholmarna :)

Njutar av semestern till fullo. Har spenderat dagen först vid skärsjön med mammy och peppran sen vid simhallen med mammy, cassandra och adam. En hel dag i solen, är helt slut i huvudet och dricker lite vin. Mycket bra kombination..
Nu ska vi till hamnkrogen och äta god mat. Så himla hungrig.
Imorgon ska jag till Västerås och träffa Emma på dagen, ska bli riktigt skoj. Inte hunnit träffas ordentligt på riktigt länge.

Puss

Inför tjejmilen



Puuuuh 7,5 km avklarat i morgonvärmen (jag vet attjag borde springa en mil, men har någon slags spärr). Åhh älskar att det är varmt igen. Nu ska jag och mamma äta en brakfrukost och försöka få upp peppran ur sängen så att vi kan åka och ssola och bada, härligt :)
Sen blir det hamnkrogen ikväll, premiär för min del.

Puss



Morgonstund har guld i mun:)

foto0064 (MMS)

Morgonstund har guld i mun:)


saknat dig:) nu sushi i ludvika.

foto0063 (MMS)

saknat dig:) nu sushi i ludvika.


Söderbärke:)

foto0062 (MMS)

Söderbärke:)


Byxdress

Oh denna skulle jag vilja ha! Inte för att jag vet när jag skulle använda den men känner ett litet ha begär. Tur att den är dyr så att jag slipper fundera på saken haha.

Kusinkärlek

Åh haft en toppen helg. Först med Elin som kom i fredags och kan sammanfattas som toppen dagar med massa snack, skratt och regn haha. Lyckades konstigt nog att inte bli förkylda efter lördagens påhitt. Vi satt i totalt hällregn och tittade på sommarkrysset, men det var det värt ;)
Igår kom min kusin Cassandra. Vi spenderade dagen på stan med att spendera pengar. Höll mig rätt så bra faktiskt eftersom jag och mamma åker bort på fredag. Vi käkade thai och sushi buffe till lunch och jag fick Cassandra att prova sushi för första gången i sitt liv! :) Det gick bättre än när Sandra Hodzic provade ;)
Sen såg vi Knight and day på kvällen, den var faktiskt bra. Lite lättsam action komedi. Men jag har lite svårt för Tom Cruise, även om han är rätt så snygg och lite macho så är hela hans sektgrej lite läskig vilket förstör rätt mycket för mig.
Idag började vi morgonen med en 5 km's promenad sen en hemmagjord brunch och en vända på söder. Fyndade en riktigt snygg väska för 50 kronor. Perfekt storlek och priset är ju skamligt billigt. Men det är mitt andra fynd på secondhand, känner mig stolt :)
Snygga brudar med botox. Syns även lite av min jeansjacka som jag fyndade på rean.
Nu äter jag gulasch soppa och slappar. Cassandra har åkt iväg och ätit med sin kompis Michelle en sväng. Sen ska vi göra ansiktsmasker och måla naglarna - girls night. Fast linus kommer också hem snart, kanske kan få på honom en mask också, haha lycka till.
Gillar min semester!

Höst?

foto0060 (MMS)

Höst?


Haha sommarkrysset, vip på sean banans bän...

foto0058 (MMS)

Haha sommarkrysset, vip på sean banans bänk i spöregn!


SEMESTER!

Woho nu har den börjat och jag ska njuta av varje sekund. Började redan igår..
Bästa Elin <3
haha jag var redan på lyset? haha
tapas på ramblas!
Sen kom Alexandra, min jobbarkompis, och så drog vi vidare till gondolen där vi tog en goood drink.
Sen gick jag och Elin vidare till East. MYCKET lyckad kväll OCH vi fick komplimanger för skor och kavaj haha.
Vi fick lite gratis underhållning hela kvällen. Första delen av en alldeles för påverkad uteliggare som ställde sig och juckade bakom en levande reklamskylt vilket var lite roligt men också mest sorgligt. Sen av en alldeles för full gubbe på tunnelbanan (som min favorit chaufför körde!! yey).
Nu blir det lunch med Kalle på stan och sen Sommarkrysset ikväll.

På väg hem, godnatt :)

foto0056 (MMS)

På väg hem, godnatt :)


SMS-inlägg

foto0055 (MMS)


Haha hur häftig är inte denna bild? Läskig...

foto0049 (MMS)

Haha hur häftig är inte denna bild? Läskigt men tänk att lyckas ta en sån här bild!:) nu mot fjäderholmarna


Uäääk!

Mådde illa som tusan efter maten och min power nap (vilket mormor förövrigt tror är namnet på en drink, hihi) så det blev ingen löpning idag. Men lyckades gå på en 5 km promenad iallafall. Lite friskluft gjorde susen.
Tills vi kom hem och jag fick nå ryck och skulle göra rent vattenlåset för duschen. Fy tusan i pannkaka, trodde jag skulle kräkas 5 gånger om, uuuuuäääääk! så nu mår jag illa igen.
I surrender. Godnatt
ps. imorgon ska vi till fjäderholmarna på teatern "har ni fest eller?" med mamma <3 och peppran, kommer nog bli riktigt skoj :D

Mug shot

Nu har jag slutat jobba och snart ska jag och Linus åka och handla lite. Och förhoppningsvis äta sushi. Kommer bli mycket sushiätande nu under veckan känner jag, kommer se ut som en riskudde snart.

Idag har det pratats väldigt mycket om Lindsay Lohan på radio (tom på p3). Jag förstår inte hur en bild kan skapa så mycket rubriker. Men hon passar faktiskt i oranget! Haha. Däremot kan jag inte hjälpa att tycka lite synd om henne, jag skulle aldrig palla att vara en offentlig person och få stå ut med så mycket skit som dom gör. Även om hon får skylla sig själv. Men ändå.. poor little girl! (Kan vara för att jag alltid varit lite svag för henne, ända sen föräldrarfällan, haha)


Mina älsklingar

Åh kan man göra annat än älska?! Har så många fina bilder på mina söta kusiner sen helgen. Dom gör så att man får ont i hjärtat.
Vi såg nyss på "Cop Out", haha jag skrattade så att jag grät. Jätte rolig film!
Igår såg vi "have you heard about the morgans?" Den var också riktigt rolig, men vet inte om jag ska rekommendera någon av dom, jag har ju superkass humor haha but i like it.
Nu sova, imorgon blir det storhandla och lite träning.
Puss
ps. jag saknar dig friend

That I'm a motherfucking P-I-M-P

Nyss varit ut på en pw med linus, nu blir det film time.
Bjuder på en bildkavalkad från helgen:

Häääärliga bilder från en härlig kväll. Rolig var killen som trodde att jag var synsk "vänta jag vet vad du heter i efternamn, nåt på p..nej r, du heter r*****!", eller sandras sätt att svara i min telefon "en piss telefon" haha i alla fall trodde min mamma att sandra sa det haha. Men kvällens top notch var när Sandra såg storleken på en syltburk och hårdrockaren bredvid oss satt och sjöng " I dont know what u heard about me, but a bitch can't get a doller out of me. No cadillac, no perms u can't see. That I'm a motherfucking P-I-M-P.
Igår gjorde jag ett test på aftonbladet om vilket parti jag tillhör, resultatet? Från och med nu är jag visst pirat, HAHA!

Dancing on my own


Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest! :)


Gissa vem?
Ni kan få en ledtråd och det är att det faktiskt inte är jag. Det ger er två att välja mellan! ;)
Nu har vi slängt i oss sushi, gränden och spicy! Snart mot staaaan ;)
Puss

Death by chocolate..bästa sättet att dö.

foto0039 (MMS)

Death by chocolate..bästa sättet att dö.


Vapiano med bästaste sandra:) <3

foto0038 (MMS)

Vapiano med bästaste sandra:) <3


You self distructive little girl

Don't you wish I had a time machine?
That way you could change history
Its the only way that you could be with me.
Fick bara se ett avsnitt av The hills, men då har jag något att se fram emot sen istället (försöker tänka positivt men är sjukt irriterad haha). Och sjukt nyfiken. Jag är alltid så himla nyfiken.
Dagens lärdom: Stek inte kyckling i bikini, it hurts!
Torsdag, Fredag +5 kvar! Jag längtar sååååå till semestern.
Betald semester, smaka på den ni!
Jag älskar Maria Menas röst, kommer aldrig glömma första gången jag hörde sorry.

Och för dom som orkar en till..

Jag är i fel bransch

Jag borde inte konstruera fundament till kraftledningar eller markprojektera för stationer, nix pix jag borde bli elektriker, haha.
Lagade nyss lite god mat och när jag satt mig ner för att äta framför teven så fungerade den inte. Efter mycket om och men lyckades jag lista ut att internet inte heller fungerade, men lampa gick att tända och airconen puttrade hong kong kyla förfullt. Sen letade jag mig ut i hallen till proppskåpet och då fungerade inte heller lampan i hallen så jag började ana ett mönster och öppnade proppskåpet. Som tur var hade jag mamma i örat så jag fick hjälp med vad som var fel och nu har jag eeeeeeeel! Riktigt härligt :D haha
Idag läste jag ut boken man fick av ELLE (hade inget annat att läsa) och betyg? Jag förstår varför den var gratis.
Ingen Jo Nesbo där inte. Hur skriver man ett danskt eller är det norskt ö?
Och det alla borde prata om idag är den grekisk youghurt-turken som ofrivilligt prydit yoghurt förpackningen i åtta år innan någon kom på att han inte var riktigt med på noterna, haha riktigt skoj!
Nej nu ska jag kolla på inte ett utan TVÅ avsnitt av the hills, sen diska. Måste se fint ut när jag får finbesök av Hottie imorgon.
Puss hajpa

Skippar träningen för det här!:)

foto0033 (MMS)

Skippar träningen för det här!:)


Ge mig blixt och under, magiska under!

Nu skulle jag vilja visa hur min tränings-bh såg ut efter löpningen hahaha men det ska jag inte göra (vill ju inte förlora läsare pga av avsmak haha). Istället ska jag visa en hoppbild till, cant get enough.
Jag törs knappt säga det här av rädsla att få fult väder på semestern, men det vore lite nice med regn över natten. Ett riktigt blixt och dunder väder behöver jag, måste få andas friskluft.
Nu har jag dragit ut alla kontakter och ska krypa till sängs, utan att ha hunnit måla naglarna. Men whoooo cares, det lär ju inte torka i denna hetta ändå! :)

Bildbevis

Bildbevis på min tvätt kompetens! Buhu nu saknar jag min vit och blårandiga bikini.
BAJS!
aja nu ska jag försöka sluta sörja min bikini och hålla med mamma "ingen annan lär ju ha en likadan iallafall"
snart ska jag ut och löpa i värmen, eller power walk, men borde springa. Men denna värme...

GRÅTT

Hej hopp.
Dåligt bloggande av mig men jag befinner mig fortfarande i "landet" koma. Det kan vara värmen men jag känner mig helt matt hela tiden och längtar så till semestern. Bäst det är lika varmt då :)
Så idag ligger jag inne och pumpar kall luft och kollar på beverly hills på fyran, woho när började dom visa det igen?! Anledningen till att jag dissar det fina vädret är i alla fall för att jag har tvättstugan. Snark, så himla tråkigt. Men behövde verkligen tvätta. Och lyckades färga alla mina vita underkläder (inklusive min favvo-bikini) grått. Jippie vad lyckad jag känner mig, haha. Fast det positiva är att det faktiskt blev jäkligt snyggt. Jag vet inte riktigt hur jag lyckades (kan ha varit något i sköljmedlet, haha) men klantig är jag. TUR att det inte var mina klänningar och min andra vit tvätt, då hade jag legat och tjurat.
jag och älskade mormor
och denne stiliga karl är min morfar <3
steker i greklandshatten :D
free falling
Världens sötaste bjuder på ett hopp! :)
Älskar linus kamera som numera innehåller 7000 bilder på samma blomma haha
Lekte med Kajsa :)
Mycket bra helg med andra ord

vi bor på landet:)

foto0028 (MMS)

vi bor på landet:)


She's just a small town girl..

Goooodnatt, imorgon drar jag till stuuuuuugan! :) L o v l e y , eller till landet som jag borde säga haha.
Längtar efter morfar och mormor, och Linus såklart! Är kanske en liten toffel, men jag saknar verkligen Linus när han är borta, man vänjer sig sjukt fort att bo ihop. Plus att jag bor ju med en som är världsbäst, tack för att du stog ut med mig förra veckan när jag var en tjurig grinig bitter bitch :D jag skulle aldrig orka stå ut med mig själv, du måste ha ett tålamod som tusan :) <3

VARNING: ej för pessimistiska människor

Idag ska jag vara riktigt osvensk och säga att livet är underbart, jag har haft en sån himla bra dag och jag är faktiskt värd berömmet som jag fick idag!
Dagen började med lite stress på jobbet sen iväg på möte resten av dagen. Jag älskar möten, man känner sig alltså så kreativ när man sitter och spånar på idéer och olika förslag. Åt förresten världens godaste ceasarsallad till lunch, en sån där sallad som för en gångs skull inte innehöll rötterna på salladen! Me like.
Sen åkte jag ner på stan och fyndade som tusan, sen köpte jag världens godaste smoothie med frozen yoghurt och mango (och en touch av förbrännings boost, HA! funkar det?!)
Sen kilade jag till SATS på Odenplan, åh jag älskar Odenplan, blir alltid så nostalgisk när jag kommer dit. Svettades ett tag på löpbandet och sen ännu mer på body pumpen. Nu känner jag mer än någonsin att jag måste kolla upp min axel/rygg eller vad det nu är. Skulderblad?
Sen kommer jag till det bästa på hela dagen; min resa hem. Möts av rösten från SL's i särklass bästa tunnelbanechaufför. Han hälsar alla välkomna till hjärtat av Stockholm vid T-centralen och pratar lite vid dom flesta stationer. Önskar alla som rest med honom en trevlig resa och välkomna tillbaka! Det är kärlek till sitt jobb, hoppas jag. Och det är så himla skönt med någon som lättar upp, man åker med ett leende på läpparna hela resan hem.
Så dagen kunde faktiskt inte bli bättre, damn vad det är skönt att leva idag! :)
Ps. Vädret är ju också gaaanska så härligt va.

Gott gott gott!:) nu mot träningen;)

foto0025 (MMS)

Gott gott gott!:) nu mot träningen;)


Död

Idag är jag heeelt död, två träningspass denna vecka är helt enkelt för mycket. Haha märks att jag kommit ur form. Idag har jag i princip bara jobbat och tränat och nu ska jag sova.
Godnatt

Sitter och väntar på tunnelbanan,svettas s...

foto0023 (MMS)

Sitter och väntar på tunnelbanan,svettas som att jag vore i klimateriet..lovely! Ge mig helg och ledighet


Hopp-sa-sa

Jag och Anna har käkat tacos så att jag fick träningsvärk i magen (!) och sen istället för en promenad (det började faktiskt regna) så tog vi massa hoppbilder, vilket borde räknas som träning faktiskt.. i alla fall om ni visste hur många bilder vi tagit.
Graciösa som få!
Hahaha snacka om humor! Mitt i språnget
Come to mama!

Stockholm

Bevis på att du blivit en 'riktig' stockholmare
1) Om du får vänta mer än 5 minuter på tunnelbanan så känns det som att hela din värld gått under. På 5 minuter kan man faktiskt hinna göra rätt så mycket..
2) Du börjar säga e på alla ställen där det borde vara ä..
3) Du springer till tunnelbanan för att hinna med och ropar till din mamma i telefonen "vänta jag måste bara .." när du landat på sätet frågar hon "och hur längde hade du behövt vänta på nästa?"..."3 minuter!!"
4) Du har en speciell stil när du går; väldigt snabbt och med armbågarna utåt.
5) Du frågar den du ska till om du ska vara långt fram eller bak i tåget.
Jag uppfyller inte allt än men några punkter kan jag pricka av. Men jag kommer nog aldrig säga e istället för ä- Däremot säger jag beige istället för bääärs, men det hävdar jag bestämt att jag sagt sen jag var liten! Stockholm-wannabe redan då kanske.
Hursom så älskar jag Stockholm, jag älskar pulsen i en storstad (vilken klyscha), jag älskar att det alltid finns något att göra, närheten till vattnet och SHOPPINGEN:

ps. detta gäller dock inte alla stockholmare..det finns säkert många som inte säger e istället för ä ;)

ps2. när jag ligger här och väntar på anna så får jag helt plötsligt en finne i ansiktet, jippie. måste vara datorns fel, inte allt moffande i helgen, nej helt klart datorns fel! fan

Idag..

.. har jag jobbat 7,5 timme (älskar sommartid på jobbet)
.. har jag ätit sushi
..har jag lyckats få min kamera att vilja föra över bilderna på datorn, yey!
..har jag lyssnat på eminem feat. rihanna - love the way you lie 711 gånger ungefär, jag kan verkligen tekniken med att nöta ut en låt. Men bra är den :D
.. har jag varit grymt trött, mamma hörde tom hur trött jag var, så då måste jag vara mycket trött.
.. har jag kommit ihåg att ta ut soporna när jag gick till jobbet (lägenheten luktar gott igen!)
.. har jag äst ut världens sämsta bok (okej nu överdriver jag, men slutet var så dåligt) av Thomas Bodström - rymmaren. Jag hade inga direkta förväntningar men den var faktiskt helt okej till slutet. Jag hatar dåliga slut. Speciellt eftersom jag låg vaken halva natten och läste plus hela vägen till jobbet, bara för att få ett kasst slut. Så ingen sömn och besvikelse, inte en bra början på dagen. Jag ger boken 2 av 5 toasters alltså!
Nu väntar jag på att Anna ska komma och sova över, såå mysigt! Tur att Linus åkte hem just den här veckan :)
Bjuder på lite bilder (dock inga i gummistövlar än.. men det kommer, haha)
mmm mango
min bästa pissie
Svettigt väre på Strömpis, men kylande drinkar ;)
Hajpa!

Love the way you lie

Åååh jag älskar musik. Har lyssnat på massa bra musik hela dagen idag på jobbet (och jobbat så klart), favoriten just nu är helt klart:
Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
Eminem feat Rihanna - love the way you lie.
Så himla bra låt. Sen fick jag tips av Hotchick om en låt med Justin Timberlake och Esmée Denters - Love dealer. 
Snacka om söt tjej! Och för att inte tala om het kille. Jag blir sugen på lugg igen när jag
 ser hennes frilla.

Nu lite bilder från min örebro helg som kan sammanfattas med orden: sol, kaloriintag i
mängder, bad, mera sol, dans och mycket mycket mycket tjejsnack :)

Hepp min kamera strejkar så blev inga bilder, står bara "one moment" och det momentet
verkar vara riktigt långt.

Godnatt

Vad är det med mig å ha sönder solglasögon?!

foto0014 (MMS)

Vad är det med mig å ha sönder solglasögon?!


Ramblas

Precis kommit hem från aw:n med jobbet. Så himla bra initiativ av några tjejer att styra en tjej aw. Vi gick till Ramblas som är ett tapas ställe på söder vid Hornstull. Det var så himla god mat, trevlig stämmning och jätte billigt. En rätt kostade ca 50 kronor och allt var vällagat och såååå gott. Rekommenderar det starkt! Sen blev det även lite sangria och rosé. Sen gick vi vidare till strand, men där var det fullt på uteserveringen så vi hamnade på ett ställe som hette 'bara ute' vid tantolunden. Riktigt lyckad kväll som jag avslutade lite för tidigt för mys med limpan och packningn inför örebro.
Ska blir så sjukt kul att få åka till Pissie och jag åker tidigt så att vi får steka ;) I veckan väntar jobb, träning och sleepover med annaru. Jag är särbo heeela veckan. Men det gör inget för jag kom hem till en fläckfri lägenhet (där tom räkningarna är sorterade i mappar) .. what a man!
Förstår inte vad han ser hos en så oorganiserad och slarvig tjej som mig :D
Godnatt, see you in öret!

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Idag är jag schizofren, eller lider av mild schizofreni i alla fall. Ena sekunden glad, andra sekunden sjuuuuukt irriterad. Och jag försöker vara glad, men är bara irriterad. Stackars Linus som måste stå ut med mig, haha.
Imorgon blir det aw med jobbet och sen åker jag tidigt på lördag till min bästa Pissie, det behöver jag. Tjejsnack, mys och säkert en del vin ;) Så längensen jag träffade henne.
Usch jag är trött på allt, fast ändå inte jag är samtidigt jäkligt nöjd. Fast trött, nöjd men trött trött men nöjd. Och full of shit just nu som jag 'babblar' på.
Nee ska gräva ner näsan i min bok och helt enkelt tycka extremt synd om mig själv, då mår man alltid lite bättre! haha

RSS 2.0