Broken

Hittade en av mina gamla favorit låtar idag som jag råkat glömma bort.
Igår jobbade jag vilket var, kaos! Massa glaskross, borttappade jackor och sen ett slagsmål. Vad håller folk på med undrar jag? Okej det har alltid varit slagsmål. Men pepparspray? Vad blir det nästa gång?
För övrigt så kände jag mig gammal som en stofil när vi kom på att det är 91:or som får gå ut iår. Jisses vad jag gått och blivit gammal med mina 21 år räknade..!
Nämnde det för Jonas och han bara skrattade och frågade vad jag trodde att han kände sig då. Jo som från stenåldern haha. Men annars var det en rätt rolig kväll.
Idag har jag gjort allt förutom att räkna kalkyl vilket känns rätt bra faktiskt, inte ett dugg dåligt samvete. Däremot har jag styrt upp mitt rum, fixat alla mina kläder i garderoben och fixat till sängen och möblerat allt tillrätta. Det är fortfarande inte helt klart men på god väg. Känns riktigt skönt.
Även om det sägs att genier arbetar i kaos så var det lite för väl mycket kaos för att jag skulle trivas. Mamma tycker nog det är trevligt att jag växt upp.
Sen blev det en tur på längdisarna vilket inte var det mest stabila eftersom det var tö och lyset runt eskiln hade fått för sig att lägga av. Om snön är kvar blir det mer skidor imorgon annars Body Pump tror jag.
Igen skola imorgon, hur skönt som helst. Ska med Linus till Borlänge och lämna in hans teve och sen ska jag shoppa lite i Kupolen. Jag behöver två saker känner jag. Och nu rensade jag ur min garderob och slängde en hel del så egentligen borde jag få handla hur mycket som helst.
En riktigt jobbig sak är att måste köpa nya bh:ar, hur tråkigt är inte det? Trosor älskar jag att köpa men bh:ar är så jäkla tråkigt. Det är dyrt, jobbigt och bara besvärligt. Speciellt i vintertid när man måste klä av sig så mycket för att prova.
Nästa månad kanske jag kan ta mig i kragen och inhandla några...
Well dags att kila till tåget, quality time med L. Behövs känner jag. Plus att jag visst ska få mat när jag kommer, vilken karl.

Då var det helg igen

Vilket för min del betyder jobb, både idag och imorgon. Ser inte fram emot det så mycket ikväll, är alldeles för trött efter att ha stigit upp alldeles för tidigt och sedan stressat runt hela dagen. Men det brukar faktiskt kännas mycket bättre när man kommer dit - pga bra jobbarkompisar :)
Hela den här veckan har varit stressig, men det är sånt man får ta. Magsår? Nejdå min mage tål nog lite mer än det här. Inte ens hunnit lägga upp bilder från tänndalen eller skryta om hur många gånger jag bastat. Trots att jag är finn-unge så är jag riktigt klen när det gäller att basta, haha men Linus börjar lära upp mig. Det och äta grillad korv börjar jag bli bättre och bättre på, morfar kommer bli stolt!
Well, dags att skynda iväg igen. Hämta mamma, pepp å felicia och sen iväg till kära gamla gröna GM :)
Kanske åker och överraskar någon efter jobbet, vore mysigt :)


Generation FETT

Okej, jag tycker att alla ska se ut precis som dom vill och man får väga vad man vill så länge man själv är nöjd med sig själv. Men vad jag inte förstår är varför man vill kämpa för att bli världens tjockaste kvinna? Sen när blev det något att sträva efter? Inte för utseendets skull, se ut hur du vill. Sen om jag kanske inte vill se ut så, ja det är ju upp till mig.
Men alla sjukdomar? Kvinnan i dagens program hade barn och ändå utsätter hon sig själv genom att bli tjockare och tjockare att dö! Hon utsätter sig självmant att riskera att få diabetes, kärl- och hjärtsjukdomar, astma och andra sjukdomar som kan leda till döden. Hur man kan välja att göra så mot inte bara sig själv utan mot sitt barn!
Och mannen? Jo han vill ha en större kvinna, han matar henne så att hon får in mer mat.
För mig är det obegripligt hur man kan utsätta sig själv för något sådant. Att kalla det dödsönskan kanske är för långt men friskt beteende skulle jag inte heller kalla det.

Nej nog med funderingar och till ett mycket bättra program.. Criminal minds


skolan imorgon från 9.15-15, kul.


sommar, sommar, sommar

Idag kom mina nya bikinisar, känner mig riktigt laddad för sommaren.
Dom har du och jag rabatt på fritidsresor, vore absolut inte fel. Jag har ju varit hemma en månad nu, imorgon är det faktiskt exakt en månad. Så en resa utomlands att se framemot vore inte fel haha.

Var på boxning igår, fytusan vad kul men tuft. Var flera år sedan jag boxades sist och jisses vilken dålig teknik jag hade, haha men det kommer väl. Jätte bra tränare och grymt program iaf. Idag blir det Body combat, får väl se om jag är lika död efter det. Skakade i en timme ungefär igår, sen bar vi sängar, vilket gjorde att jag skakade ännu mer.


                    

Dags för kalkyl!

IQ

Okej, för 2 sekunder sen så tänkte jag skriva och berätta hur allmänbildad min pojkvän gör mig. Jag kan nuförtiden det mesta om både hockey och om hur man tvättar bilar...tills för 2 sekunder sen så skulle jag säga att han nog gör mig lite mer smart (vardagssmart), tills han öppnade munnen och sa att det ser ut som att han kan zooma in mig när han gör en kikare med handen.
Idag har jag byggt ihop garderober och fick bittert erkänna att jag ljugit, det var inte min dolda talang. Fast den andra gick det rätt fort, men gud vad tråkigt. Kan inte IKEA bygga ihop grejerna så är det bara att hämta sen?
Efter det så städade jag Limpans bil och hoppades på att jag skulle få spruta med högtryckstvätten, men nej jag fick hålla mig till dom tråkiga sakerna som dammsuga. Det gick visst för sakta när jag använde den.
Idag kom också min Kalkyl bok, en bok på 1100 bibeltunna sidor ungefär, jippi. Boken väger ungefär 3 kg - jag ska väga den - och det kommer kännas när den ska släpas fram och tillbaka till skolan. Jäklar om den förstör min väska!
Denna kurs kommer döda mig, om inte av huvudvärk för att jag inte fattar så kommer jag halka och få boken i huvudet. Jag bara känner hur detta inte är en bra kurs för mig, svider lite att jag valt den frivilligt.

Well, imorrn drar vi till Tänndalen. Om jag lever när vi kommer hem så skriver jag mer :)
Brädan och längdskidorna here I come!
Film dags nu

Det är så här smärta känns

Min gamla idrottslärare R.Kronlund sa jämt när jag var liten 'träningsvärk ska tränas bort'. Det var även han som myntade 'smärta är skönt' för mig'. Jag kan nu säga att han har fel om båda.
Träningsvärken blev värre efter träningen igår och smärtan är inte ett dugg skön. Kan ju förfasen knappt gå, och när jag går ser det ut som att jag är antingen väääldigt gammal eller gjort på mig. Inget alternativ är roligare än det andra.
Däremot var passet igår rätt skoj, och nog svettades jag. Och till en början var det skönt att träna bort den redan innan hemska träningsvärken, men nu idag är det mindre skönt. Kom knappt upp ur sängen imorse när klockan ringde 6:45.
Japp för idag började jag pendla, lagom tungt att komma upp och efter ännu en natt med mardrömmar så hade jag väl inte direkt sovit super djupt.
Det stör mig. Riktigt ordentligt faktiskt. Att folk kan påverka än så mycket, att folk kan vara så falska. Eller vänta nu? Vadå folk? Det är ju faktiskt bara en person som jag kan sätta fingret på..riktigt ordentligt också.
Men okej jag har inte velat erkänna men det stör mig riktigt mycket, men dags att get over it. Vissa personer är inte värd dina tankar, men så fort jag slutar tänka på det så letar det sig in ändå. Och egentligen vet jag inte varför, antar att det är självkänslan som är rubbad. Trodde ju att jag visste vart jag hade dig, men ack så fel!
En annan sak som bekymrar mig är också ett av mina nyårslöften. Jag håller det faktiskt och jag är riktigt duktig, men man kan inte råför vad man tänker. Även om jag inte säger något så tänker jag det. Och det är dom mardrömmarna som är värst. Kul att dom kommer varannan nat i alla fall. Nej jag sover nog inge vidare bra, trots att jag sovit 3 veckors nätter med dig vid min sida. Dags att getta over det där med kanske? Jaja det kommer väl..

Nog om det negativa! Förutom dödlig träningsvärk och allt annat huvudbry så har det faktiskt varit en riktigt bra dag idag
- Lea tappade bort sina nycklar i jackan...och då menar jag i jackan. Gömda i dunet hittade vi dom tillslut, mycket roligt!
- Fick mitt VISA kort, wiho jag är vuxen igen!
- Mitt rum blev klarmålat och nu är morfar här och tapetserar! Ikväll ska jag använda min dolda talang?
- Köpte pendlar kort och växte lite till. Vuxenpoäng? tror nästan det.

Annars så lyckades jag nog först skrämma en okänd kvinna på stan som jag trodde var Annas mamma och sedan skrämde jag Maria som faktiskt var Maria! :) Min syn har rätt 50% av gångerna..dags för glasögon?
Fast å andra sidan tror jag inte det hjälper, haft detta fel sen jag var liten när jag och Moa gick vid mimerlaven och jag ser två folk (inga namn nämnda, inga förolämpade) som jag tar helt fel på. Och tro mig man kan faktiskt knappt säga/se mer fel än vad jag gjorde.

Well, dags att ta tag i matten så att jag sen kan få pyssla med något mycket roligare som bygga IKEA möbler och klippa och klistra mitt album (:

Todag was a good dag.


Creeps

Hela världen är full av dom! Fy tusan vad arg jag blir, och att befinna sig en hel värld bort känns inte ett dugg betryggande. Önskar det fanns något jag kunde göra.
Något kul som hände idag var att Norge ringde, hur kul som helst att prata med min lilla norska. Som förvörigt pratar bra svenska fortfarande, eller så var det jag som är så van vid Nick och Axels norska som inte uppfattade om det ens var norska. En anna super rolig sak är att Lilian ska ha sin praktik i Spanien istället, kan någon säga 'Hóla here I come´' måste öva upp min ringrostiga spanska sen bokar jag biljetten! Vore så himla roligt.
Om bara ekonomin tillåter, men med två extra jobb och hemmaboende så borde jag väl klara det?!

Kalkylen tar redan död på mig, myyyycket tråkigt. Men får sätta mig lite igen innan träningen. Har dödlig träningsvärk sen igår, kan knappt sätta mig ner på golvet. Och varför vill jag sitta på golvet? Jo för att måla vid listerna.
Japp nu var måleriet igång. Vitt och vackert är det just nu. Tapeten ska också upp snart men efter en konsulation med Morfar the proffs så kom vi på att en till rulle behövs så mamma får åka iväg imorrn och inhandla, kanske byter mot den andra färgen som jag ville ha från början isf. Det visar sig,

Nej dags for food lite mer plugg och sen träningen igen. Imorgon börjar jag pendla med tåg, not funny.
Men på fredag åker vi till Tänndalen, mycket mer funny.

Adios amigos / VS

Beach 09??!

Idag började skolan, Ingen kommentar om det, butter som en butterkaka ungefär. Insåg att idag var ungefär dagen då hela världen inklusive mig själv gick tillbaka till verkligheten och glömde att jag någonsin varit i HK och levt i paradiset.
Men HK skolan började visst idag också så det är väl inte allt för synd om mig.
Kom dock att tänka på hur lustigt det var att höra läraren prata på svenska, kändes helt fel att dom inte bröt på engelsk-kinesiska. Kom också på att jag ska köpa en present till mig själv för att jag klarade alla kurserna i HK, nåt kul, nåt klädesplagg eller nåt som jag önskat mig länge...mobil? Det visar sig.

Idag är det slut med mottot 'mer att älska'. Dags att börja träna hårt nu inför tjejvasan och inför allt annat. 4 pass denna vecka, sen tänndalen till helgen. Så blir en hel del.
Dags att leta reda på träningspjucksen, beach 09 here i come!

Allmänt kaos

En dag i effektivitetens tecken? Njaa eller beror på hur man ser det.
Kom hem från Limpan, skypade med Claire - wünderbar! Sen började vi flytta ut grejerna från rummet för att slipa och spackla. Men vid spackel-stadiet hade jag flytt fältet och gått på promenad med Cassandra.
Längesen vi pratade ut om allt kände jag, och nu blir det många tillfällen. Riktigt kul och välbehövligt, men snorhalt, Cassie höll på att dratta på rumpan haha men lyckades hålla sig uppe som tur var.
Känner att jag måste röra på mig mer än mina springrundor och det får jag tillfälle till i veckan.
4 träningsdagar inbokade. Jippie!
Längtar tills rummet blir klart, ser så mycket fram emot det. Hoppas att det blir riktigt fint, alltid kul med nya saker.
och idag tog jag tag i mitt liv igen och beställde ett nytt visa-kort. Har gjort lita småa ta-tag varje dag. Ringt om pendlar kort, skrivit ut scheman och så vidare.
Imorgon börjar skolan, hurra! Lite iaf för jag får träffa Elin, Josefine, Emma och Lea :)
Igår bastade vi och då kom jag att tänka på att det lär ju vara riktigt bra för kroppen, ut med allt gammalt och äckligt och in med nytt och fräscht. Vet inte egentligen om färscht stavas med sch, ser ju hel konstigt ut men vad jag vet är iaf att Sweden stavas sweden och inte schweden...på engelska ;)
nej dags att äta fil och pilla med mitt album, godnatt

förövrigt ser det ut som ett kaos i hela vårat hem, vardagsrummet består av två sängar (varav ena är en dubbelsäng) och hälften av alla mina möbler. I hallen trängs min byrå med min nya garderob som inte byggts ihop än och i mitt sovrum finns en dubbelmadrass och en stor teve och med tanke på hur litet mitt rum är så är det alltså proppat, kul att vakna till det här imorgon...

No more hanging out cause we're on a different track

Moa och Sandra, jag saknar er. Kom hem!

Teknikens under

Ibland är det lite förvirrande att vara tillsammans med ett teknisk geni när man själv inte är så high-tech. Sitter just nu och blir yr i skallen av att titta på två olika skärmar, för ja mitt tekniska geni till pojkvän tycker att det är kul att ha två skärmar till datorn.. medan jag tycker att det är en aning förvirrande.
Idag flyttade jag ur det där förbannadeförrådet, äntligen! Och jag hade inte behövt ha mardrömmar för det gick hur bra som helst, blev klart på två timmar. Så lättad, nu är den hemska flytten från förrådet över.
Men flytten tog kol på mig, helt slut. Sen sitter jag å skakar nu eftersom jag gav mig fasiken på att jag skulle springa idag (bestämde detta igår för då trodde jag att jag skulle ha ork) och sen är jag ju envis som en get så fick gott ge mig ut och springa. Fick en 7 storlekar för stor reflexväst av linus pappa, mycket snällt. Slapp jag bli påkörd.

Och idag vann jag på buzz! Jippie! däremot förlorade jag pengarna som jag vann på trisslotten som jag köpte med TP igår, buhu. Men vinst hit, förlust dit, kvittade sig ju i slutändan haha.

Saker jag lärt mig idag
- Jag ska aldrig någosin i hela mitt liv flytta på vintern. Flyttar gör man på sommaren, om man vill ha några fingrar kvar

 hm okej det var nog det enda jag lärt mig idag, men bättre det än att inte ha lärt mig någonting alls (:

I don't know
How to feel
Let the words
Come easily to me

förövrigt så har jag blivit beroende av sailor moon igen, var fast när jag var liten och råkade youtuba det så nu är jag fast igen
Sailor Moon min vän
Ödet är dolt, går ej att se
Vad som väntar dig, står i stjärnorna
Ibland kan verkligheten va' rätt jobbig och tung
För en fjortonårig tjej, hon e' ju så ung
Då kan drömmen om evig kärlek dold bakom månen, i stjärnornas sken ge lite tröst och mod i hjärtat
Tänk om han finns, kärlekens kung
Uti månens sken
Där finns det hopp, där finns det ro
Men på kärleken, törs du inte tro
Sailor Moon min vän
Ödet är dolt, går ej att se
Vad som väntar dig står i stjärnorna


Fagersta



Jahapp från imorgon då kommer jag kalla mig fagersta-bo igen, på riktigt. Känns skumt, fast samtidigt inte så deprimerande som jag trodde. Det är faktiskt inge fel på Fagersta egentligen, förutom att alla mina vännervänner har flytt staden. Fast några finns faktiskt kvar och det är inge fyskam på dom inte.
Nackdelarna med att bo hemma kommer vara pendlingen men fördelarna är istället många så får väl tänka positivt. Får mer pengar över, slipper ta studielån, får träffa mammy lite oftare, närmare till limpan, närmare till träning (gång avstånd för en gångs skull!!), närmare till extra knäcket...ja det fanns ju rätt mycket positivt med att bo hemma ändå.
Och jag har fått erbjudande om att sova hos Elin när jag vill på hennes extra säng som hon inhandlar bara för min del, om inte det är vänskap då vet jag inte, haha.
På tal om vänskap så kan jag ha dom underbaraste vännerna i världshistorien. Hellre några som man är väldigt nära en många som man inte kan vara sig själv med. Men jag har lärt mig en sak genom åren, lyssna på Moa. Haha insett det nu att du vet tammetusan bäst jämt ungefär. Det är fortfarande me and my gang, VOFF (inside humor så ge er inte på att förstå ,det är rätt långsökt) som gäller och har gällt enda sedan 6:an på mellanstadiet. Det var då vi lärde känna varandra på showdans och sedan dess har vi varit oskiljaktiga. 10000 mil emellan och vi lyckas ändå hålla kontakten och när vi hörs är det som om att vi pratade igår.

Mjaa idag är jag rätt uttråkad och orkar knappt lyfta ett finger, tog mig till Adam (fick skjuts av mamma) och fikade med honom och snackade massa skit. Kul att bli upplyst om vad som hänt här hemma, vilket iofs inte var så mycket men mest trevligt att bara träffa honom. Nu sitter jag mest och pillar mig i naveln och fasar för imorgon, jag vill verkligen inte flytta ur mitt förråd. Jisses vad jag inte ser fram emot det. Mamma vet vad hon ger sig in på men det vet inte dom andra som ska hjälpa mig, stackare. Plus att jag blivit otroligt klen sen jag kom hem från HK haha.
Men ska iaf handla färg, garderob och lite diverse sen kan jag flytta in i mitt nya rum, jippie!
Hur kommer det sig att man mår så himla bra av att renovera? Det är nästan roligare än att shoppa, (nästan!). Speciellt när någon annan betalar. Men det är mest att se resultatet som är roligt. Jag borde ha blivit inrednings desginer istället..
På måndag borjar skolan och jag har redan varit hemma i 2 veckor, tiden går fort. För fort, måste hinna med massa saker. Mest ångest för att söka jobb, dock ett tag kvar men ändå. Snälla det enda jag ber om är att slippa gå arbetslös som alla andra just nu, okej det är rätt mycket begärt när arbetsmarknaden ser ut som den gör. Men hörde nå positivt på radion förra veckan: att i pajala skulle det finnas möjlighet för 1500 arbeten då 2 nya gruvor ska öppna! Wiho dags att skola om sig och bli gruvarbetare i Pajala?! ..eller inte!

Nej nu ska jag äta fisk och potatis, älskar svensk mat, slipper ris!


Can't you see, this is where you belong

Igår gjorde jag å Limpan dagens goda gärning och hjälpte Emelie packa upp sin lägenhet. Mycket skruvande och upp-packande och sen fick jag den brillianta idén att jag skulle flytta på hennes teve vilket slutade med att jag fastnade med handen under teven och ramlade på golvet, mycket graciös landning lyckades jag till och med. Fick återigen höra hur klumpig jag är! Vilket jag inte är! Jag har bara lite otur..
Men jag fick min hämnd sen när vi kom hem och skulle bygga ihop våra ställningar som vi köpt på IKEA. Någon visste inte vad som var upp och ner och lyckades fästa uppe nere delen på tvärtom på en sida, HA! och med tanke på hur skadeglad jag är så var det inte jag :D haha

Igår gjorde vi också ett besök på IKEA...eller tre snarare. Okej visst jag älskar IKEA och alla andra möbelaffärer men tre gånger på en dag var lite väl. Sista gången lyckades vi iaf komma ihåg vad det var vi skulle ha på IKEA egentligen och kunde äntligen åka hem. Fast ett litet stopp gjorde vi och jag köpte mig ett par snowboard skor, Tänndalen here we come!

Blä idag fick jag också den galna idén att jag skulle ut å springa. För första gången saknade jag HK riktigt rejällt. Tänk att kunna springa i shorts å t-shirt och slippa pulsa fram i snön. Jisses vad tungt det var, men jag klarade mig runt men benen kändes som bly! blä blä blä. Får ta tag i det där rejällt nu, tjejvasan knappar in på mig. Iofs hinner jag öva lite uppe i norr innan vilket är nice, bättre än förra året då jag åkte en gång innan. Haha men tog mig runt iaf på rätt tid :)
Men rätt ska va rätt och detta år vill jag ha en bättre tid.
Aja efter att ha både svettats och frusit tänderna av mig så kom jag hem och klickade hem två bikinisar. Tyckte det var helt rätt säsong för det. Farligt när vår katalogerna börjar komma och jag var ju faktiskt tvungen att slänga mina bikinisar. Eller okej...egentligen har jag bara slängt en. Den andra råkade slinka med hem fast den inte borde ha gjort, kan bara inte ta farväl än. Men det vet inte mamma om än :) Fast egentligen, bikinisar behövs alltid!

Nej nu ska jag lyckas packa ihop vilka kläder som ska få bo hos Linus. Riktigt svårt, jobbigt med delad vårdnad av kläderna. Men så är det när man inte har en tillräckligt stor garderob och för mycket kläder. Hallelulja på onsdag flyttar jag in i rummet bredvid och får min maxi-stora garderob från ikea, thanks mammy..å peppran :)
Då går också den stora flytten från förrådet. Ser verkligen inte fram emot det dock, det förrådet är min största mardröm. Helt proppfullt med grejer. Tur att jag har hjälp, inte för intet som jag hjälpte Emelie igår ;) mohaha.

Well, dags att fixa iordning sig och kila till jobbet..

2008

Året då jag:
- Flyttade till en annan kontinent. Lärde mig att jag nästan klarar mig på egna ben långt bortifrån alla nära och kära. Men bara nästan eftersom Lea stog bredvid min sida genom hela resan. 4½ månad i Hong Kong ändrade mitt liv och var bland det bästa jag någonsin har gjort och det som har varit den största delen av mitt 2008.

- Insåg att jag är otroligt naiv och nej man kan inte lita på alla människor. Lärde mig att jag borde ta det lite försiktigare med vad jag anförtror vänner . . eller nej, sånna som jag trodde var vänner. Det var iofs en läxa som jag lärt mig varje år nu men jag börjar lära mig.
- Och i samma veva insåg jag vilka mina riktiga vänner är. Kom vissa personer närmare än vad jag någonsin trodde var möjligt. För er skulle jag göra allt och jag kan med säkerhet säga att jag faktiskt tror detsamma om er :)

- Hade den roligaste sommarfesten på Kåren med Elin, Josefine, Emma och Lea.  Och dom bästa Gossip girl tisdagarna, livet var riktigt bra. Ni betyder otroligt mycket för mig och nu när vi faktiskt bara har ett halv år kvar i skolan tillsammans så är det förståligt att jag får lite smått panik-ångest.

- Träffade dig. Allt kanske inte har gått rätt till varken från början tills nu. Men det jag vet är hur mycket jag tycker om dig. Allt är inte lätt men du gör mig lycklig som jag aldrig varit förut och jag är inte bara kär i dig utan du är en av mina bästa vänner också.

- Reste länge bort än jag gjort i hela mitt liv. Philippinerna, Shenzhen, Beijing, Hong Kong u name it. Och det gav mersmak för mera resande. Nästa resa håller redan på att planeras det enda som jag vill ha efter examen är ett jobb så att jag kan resa.
- Lärde känna folk över hela världen. Som sagt, HK var en stor del av mitt liv men jag trodde aldrig när jag åkte att jag skulle träffa folk som skulle komma att betyda så himla mycket. Min Koreanska Princessa, min HongKongska Chanel tjej och massa andra som tagit sin plats..

- Skolan gick bra. Ja ärligt talat med tanke på hur upp och ner min vår var. Vilka jag fått lov att ha samtal med och i slutändan lärde jag mig nog inget om mig själv som jag inte redan visste? Men iaf, skolan har gått riktigt bra. Största triumfen var en 5:a i konstruktionen, och jag vet att jag skryter just nu men det är inte ofta jag är stolt över mig själv. Men det var ett tillfälle.

- Detta är året då jag lärt mig väldigt mycket om mig själv. Jag vet att jag är min egna största fiende och att allt egentligen har att göra med min livliga fantasi. Samtidigt vet jag att det inte handlar om att glömma och gå vidare, för jag kommer aldrig glömma, utan det handlar om att lära mig att leva med det. Jag vet inte vilket som kommer bli svårast men det får 2009 utvisa. Jag har lärt mig att det egentligen inte finns något som man inte klarar av det enda som krävs är modet att våga, vilket inte är så lite ibland. Men jag tror och hoppas att jag faktiskt lärt mig en läxa och att jag faktiskt äntligen växt upp.

- Blev kusin till en liten bäbis som jag träffade först på julafton då hon redan hade blivit stor.. hela fyra månader!

- 2008 var också året då jag hoppade bungyjump, flyttade hem till fagersta igen..eller flyttade en hel del (egen lägenhet, anna å klas lägenhet, emmas lägenhet, hem, Hong Kong, hem igen å delvis Linus), klippte lugg, saknade Moa och Sandra som mest, kom på hur mycket jag faktiskt trivs på GM med alla personal, lärde känna Lisa, insåg att jag faktiskt är otroligt klumpig, att det alltid finns någon som delar dina bekymmer, att livet faktiskt är riktigt riktigt riktigt bra ibland och att i slutändan spelar det ingen roll hur mycket pengar eller hur mycket man shoppar det som gör en lycklig är det personer man har runt omkring sig.. även om det är himla roligt att shoppa!:D hahaha

Så 2008 har nog varit ett rätt bra år ändå men jag hoppas ännu mer på 2009 för detta kommer vara året då:
- Jag tar examen å skaffar mig ett riktigt flashigt höjdar jobb som 'arkitekt' nu eftersom arbetsmarknaden är så bra!
- flyttar ifrån fagersta, västerås kanske tom västmanland till något annat spännande ställe förhoppningsvis med han som säger 'jag vill flytta någonstans med dig'
- åker utomlands igen, dock inte i fyra månader. men 2 veckor vore skönt.
- utför tjejklassikern
- åker upp till åre för att hälsa på majken
- ...och förhoppningsvis massa annat skoj


RSS 2.0