Just another manic monday

Läggdags snart. Hoppas ni haft en bra dag. Jag känner redan att vitaminerna börjat kika in. Köpte innan vi åkte till Lofsdalen och ska ta dom morgon och kväll. Eller kanske är solen och alla d-vitaminerna som jag fick i helgen. Vi hade strålande väder både fredag och lördag. Helt underbart. "Herregud vad vackert" sa jag ungefär 12 gånger om dagen. Det var så jäkla mycket roligt som hände denna helg, det började redan på väg upp. Men vi har bestämt oss för att tillämpa "Det som händer i Lofsdalen, stannar i Lofsdalen". Därför kommer ni inte få höra vad som hände på vägen upp, hur jag och Sandra svek våran störa moraliska fråga och massa annat. 

Men kul har vi haft och bildbevis kommer, men inte idag. För nu ska jag sova och ladda inför Zumban imorgon som är tillbaka på lunchschemat. 


Fått i mig lite lax och nu är det tränings...

20110131493 (MMS)

Fått i mig lite lax och nu är det träningsdags!


fiskar'n


god morgon

 ATT VAKNA UPP TILL DET ÄR JU INTE FEL. HELT UNDERBART. SOL, BERG OCH SNÖ. MED EN FÖRFRUSEN SJÖ BREVID. JAG DÖR, JAG ÄLSKAR BERG. NU FRULLE OCH BACKEN. I LOVE THIS PLACE!

Supertaggad



Ruskigt kallt idag!
Nu blir det att jobba hårt sen LOFSDALEN!


Lofsdalen

Imorgon efter ca 7 timmars jobb blir det avfärd mot Lofsdalen. Fy tusan vad skönt det ska bli. Både med långhelg och att få åka lite skidor. Och att få umgås med dom bästa. Jag längtar så enormt efter imorgon.
Kommer helt enkelt bli en toppen helg. 

Igår körde jag 75 min box mot Emilia, god damn vilken högerkrock den människan har.
Fick två presenter också, en av Emilia som jag tyvärr inte kan skriva ut vad det är eftersom en viss person ska få samma sak. Men jag blev löjligt glad! Så himla söt.

Sen fick jag en underställströja från Kari Traa av Linus. Han hittade en jätte fin uppe i Umeå som han tog med hem till mig. ♥

Nu har jag betalt alla dom där hemska räkningarna. Hämtat min plånbok. Äntligen fått hela min lön. Och känner mig helt enkelt vuxen igen.

Idag såg jag förresten en unge som satt mitt emot mig, sjukt söt med jätte långa ögonfransar, men som petade näsan och åt upp sina kråkor. 

Ha en kanon helg hörrni!

Min dag var kaos mot mig

Tjoho! Fy fan rent ut sagt vilken skit dag jag haft idag. Vaknade 05.30. Hade fått ett sms av mamma 05.27 där det stog "Fan hittade din plånbok i min väska nyss" Helvete. Och Linus skulle åka till Umeå idag, så där var jag utan pengar, kort eller ingenting. Försökte på alla möjliga sätt få hit min plånbok. Lånade L's Icakort till vårat gemensamma konto som dessvärre inte innehöll så mycket pengar. Så då skulle jag föra över pengar från min bank. Lyckas föra över till mitt gamla icakonto som inte ens finns nå mer. Ännu mer helvete. Men jag klarade mig bra ändå. 

Fick leta fram mitt pass så att jag hade legitimation när blod skulle ges. Inte min dag. Och igår så hade jag satt mig och rensat bland alla papper och strukturerat. Så skulle jag bara håla och sätta in i en pärm. Då upptäckte jag att hålarn bara gör två hål, inte fyra. VEM FAN TILLVERKAR TVÅHÅLARE? Sen NÄR blev det vanligare än fyra hål?! Så vanligt att det inte ens stod på förpackningen? Damn you Clas Ohlson!

Efter att ha beklagat mig för Hotchick så mötte jag upp Anna Gru på stan för en låååååång fika. Vilket var välbehövligt. Den jäkeln åker till Nya Zeeland snart, inte ett dugg avundsjuk här inte. Men det unnar jag henne. Samtidigt som jag förstår hur svårt det är. Men hon har världens resa framför sig. Var så himla kul att träffa henne, gud munnarna gick i ett.

Favorit låten just nu:


När jag var liten så brukade mamma dansa mig till söms med La isla Bonita.
Så varje gång jag hör den låten och nu den här så tänker jag på henne.
Vilket gör att jag gillar låten ännu mer.
Min mamma är underbar

dagens goda gärning

 

Only girl in the world

Haha fick denna film idag av min kära vän Emma, hon vet precis vad som får mig att le.
Älskar den här killen, charmigare får man leta efter.
Plus att jag blir partysugen, weird!


Love and other drugs

Bion var kanon! Den var både sorglig och ändå en sån fin känsla genom hela filmen. Och Gyllenhaal är ju inte direkt osnygg och inte Hathaway heller. Hon ska visst spela catwoman? I alla fall läste jag det i tidningen. 


you meet thousands of people and then you meet one person and your life is changed

Vi överdrev nog.....

20110122453 (MMS)

Vi överdrev nog.....


Home

I like

Min mamma är uppkopplad

Imorgon fyller min mamma år men vi passade på att fira henne idag. Och av sin extremt snälla pojkvän så fick hon en mobil Så nu har vi styrt abonnemang, internet och spotify. Min mamma kommer bli ett tekniskt geni. 



Av oss fick hon boxningshandskar och en vattenflaska. Tyckte det passade träningsfreaket. Hälsade på min morbror på sjukan igår och fick det glada beskedet att han får komma hem idag. Dom har äntligen hittad vad som är fel, kickat in rätt penicillin och nu är han nästan helt frisk. Livet går helt klart i rätt riktning.

Men imorgon var det tänkt att vi skulle och titta på en lägenhet, magnifikt fin. Så gick vi ut och tittade igen imorse då stod det ett fett SÅLT på sidan. Så var det med det, men det kommer fler. Och vi hade ju inte tänkt att köpa just den kanske, är ju ett tag kvar tills vi får börja ge oss in i budgivningen.

Här står jag

I morse läste jag många intressanta saker i Metro:

- Orsa Björnpark ska få tillskott av en ny björn, nämligen kodiakbjörnen och inte bara en utan två. NU måste jag åka dit.

- En kvinna äger i genomsnitt 15 par skor till ett värde av 1828 kronor om året. Jag vet att jag spenderar mer än så på skor. Men som sagt bara genomsnitt. Men det roligast var "Var 5:e man anser att hans partner har för många skor". Linus, du är med andra ord inte ensam..

- Appen "Angry birds" ska bli film! Eller sen står det att den ska bli tv-serie. Hursom, ruskigt roligt att favvospelet ska bli film. Anna jag vet att du är given att gå med mig på premiären i så fall! ;)

- Dom har fångat en 5 m lång anakonda som varit lös i ett bostadsområde i Brasilien. FYY vad glad jag är att vi inte har sånna djur i Sverige.

Imorgon blir det bion Love and other drugs. Kan ju inte bli bättre. Älskar Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal.


Provar macarongs till lunch!:)

20110121447 (MMS)

Provar macarongs till lunch!:)


Drömma bör man

Nu är jag packad..färdig packad. Väskan är packad. Jag är trött.
Borde sova nu på studs men väntar på att L ska komma hem.
Han åkte aldrig till Umeå den här veckan så jag har fått sällskap varje dag.
Trevligt.

Jag är kär i bild nummer två. Vill ha. Vore perfekt i sommar.



Dolce & Gabbana

glada grisen

HALLO. NI FÅR STÅ UT MED STORA BOKSTÄVER, JAG ÄR INTE ARG! LOVAR. MEN KAN INTE FÅ SMÅ BOKSTÄVER AV NÅGON ANLEDNING. HAFT EN KANON DAG IDAG. KÖPT EN..ELLER BLEV 2 AV MAMMAS FÖDELSEDAGSPRESENTER. SISTA SKA INHANDLAS IMORGON. MÅSTE JU SKÄMMA BORT HENNE NÄR MAN HAR JOBB OCH KAN. EFTER SHOPPANDET ÅKTE JAG HEM TILL MADDE OCH ÅT SUSHI. KOM PRECIS PÅ ATT JAG MÅSTE PACKA. ATTANS. JAG SOM ÄR GRISTRÖTT. MIN KOMPIS HAR SVIT I EGYPTEN, DET UNNAR JAG HENNE! SKULLE GE BORT ALLA MINA KLÄDER FÖR VÅR NU, ELLER OKEJ...EH KANSKE VAR ATT TA I.

Like a punk

So if you feel like this, don't follow the rest!
What they do is irrelevant

Money see, monkey do

Idag är jag super full av energi. Har varit på toppen humör hela dagen och idag gick jag och Karin en promenad på lunchen. Måste försöka ta tag i rutinen igen. Det hjälper så himla mycket att komma ut i 20-25 min, man blir mycket mer effektiv resten av eftermiddagen. Tror att min energi har med den härliga solen att göra, vårsol! 

Hade sån energi på jobbet och extra peppar av all bra musik på radio att jag på väg in på toaletten tog några danssteg och slog i elarne så att jag såg stjärnor. Så fick lugna ner mig resten av dagen och ta ut all min energi på spinningen. Och vad har jag lärt mig av dagens träning? JO, att inte köra pump dagen innan spinning, jisses vad matt jag var i benen. Men jisses vilket bra pass det var, ojoj. Svettigaste på länge.

Supertaggad och svettig, så det ska vara!

Imorgon är det torsdag. Då blir det fika med Madelene. Tittar på mästerkockarna (?) och det är riktigt bra. Vet inte om jag borde följa denna serie, känns som att jag kommer gråta om jag blir för fäst vid deltagarna. Världens sötaste lilla man från Hägersten som gick vidare, redan min favorit. Damn already hooked. 



Lilla missen

Jag har ont i hjärtat. Det sitter världens sötaste katt och jamar utanför våran dörr. Vet inte vad jag ska göra. Släppa in? Inte släppa in? Gud vad han jamar. Nej nu måste jag göra nåt. Stackars kisse. Vi tror att det är grannens.
Vad ska man göra?

Humor

Två finsksvenska kvinnor befinner sig vid ett ute dass.
En inne, en utanför.

- Ser du månen klarna?
-Va? Kommer det karlar?
- Ser du månen ler?
- Va! Kommer det fler?!
- Äh håll käften och skit..!
- VA kommer dom HIT!!!

Varje gång det är fullmåne kommer jag att tänka på denna historia som min mamma berättade för mig förut. Man måste dock bryta på finska annars är den inte lika rolig ;)

OCH eftersom det är fullmåne så förstår jag till fullo varför jag drömde inte bara en utan två mardrömmar inatt.


vår, vår, vår

Idag är jag inte bitter och har vaknat på rätt sida. Känns bra. Tack söta vänner ♥. Denna vecka är halv åtta hos mig i Västerås, behöver jag säga mer? Hoppas alla tittar. Fast bästa avsnittet var nog idag. Gillade colaburksstatyn som han köpt för några tusen. 

Efter halva dagen på jobbet upptäckte jag att linnet jag hade på mig var ut och in. Kände mig lyckad. Tur att jag hade en blus över och en kofta så det syntes inte. Så jag gick klädd så hela dagen.

Träffade en väldigt störig tjej på gymmet idag. Sen visade det sig att hon skulle på samma pass som mig OCH hade skåpet bredvid mig. (Okej, kanske inte helt blivit av med min bitterhet...)
Jag ett klick ifrån att beställa hem massa fint från HM, ett litet, litet klick.  Så sugen på vår.



Ju mer snön smälter desto mer vill jag ha vår.
dvs, minusgrader håll er borta! 
Hört att ni ska koma, men gör inte det. Tack

Go away...and take me with you

Idag är jag så sjukligt bitter så att jag skulle behöva hålla till på ett ställe långt, långt, långt bort ifrån alla andra människor. Är så less på allt och alla. Här borde jag befinna mig nu så att alla slipper min bitterhet.


Idag hade jag behövt en promenad med dig, en låååååångt pratpromenad. Men istället ska jag krypa in i famn av kärlek och försöka sluta vara bitter. Men ser fram emot en bättre dagar, kan ju inte bli värre än så här, med fika med Madelene och träffa Emilia. Och träning. Skulle ha tränat med Anna idag, men hon avbokade och eftersom jag har noll karaktär så gjorde jag det också. Men en kväll med kycklingsallad, halv åtta hos mig, vänner och Linus vinner lätt över en kväll på gymmet. Och imorgon åker han till Umeå, jag vill också åka runt lite i mitt jobb.

I am small and needy

Det gör ont i hjärtat när jag hör den här låten. Ont. 
Hon har sån fantastisk röst. Och man borde defintivt
inte lyssna på den här låten när man är glad.
Då blir man ruskigt deppig.



Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

She won't ever get enough

Har träningsvärk i hela kroppen. Såg ni Solsidan? Så sjukt bra. Sveriges bästa serie, utan tvekan. "Spelar du in vad jag säger? Det är ju perverst!!" Går bara att älska denna serie.
Har jobbat lite och lyssnat på musik. Förutom en rast för Solsidan.



Jag har så många favoritlåtar nu som jag nöter sönder.

Lasange till middag.

Nu blir det vänner, apelsin och sova. 

With my fingers in your hair, Baby, this is it

Run you fool

Igår så sa Linus att han hade några presentkort jag kunde få så vi traskade till NK, min plan var att köpa något fint till mig själv, hans plan var att jag skulle köpa något som jag behövde. Så det slutade med ett par sjukt snygga och sköna löparskor och en mössa från KariTraa. Har jag sagt någon gång att jag har världens bästa kille? Eftersom han själv inte hittade något så fick jag ta alla presentkortspengar. Snacka om givmild! Så nu är jag världens gladaste och snällaste flickvän som kommer springa som en galning. Och om det fortsätter att töa och regna i den här takten så kanske jag kan premiär använda dom snart.



Dom är så vita och fina att man blir bländad. Och att dom hade ett par kvar i 36 2/3 var ju som ett tecken på att dom skulle följa med hem.


Det töar och jag upptäcker att mina vinterskor inte pallar trycket.
Gummistövlar nästa.

Nu ska vi åka till Söder sen stanna på IcaMaxi på vägen hem, favoritaffären haha. Jag är så pensionär...

The tourist

Igår åt jag lunch och fikade med Emma och Åsa. Hur trevligt som helst. Sen mötte jag upp L för lite shopping. Jag har världens snällaste pojkvän, ni ska få se senare vad jag fick! 
Sen åt vi världens äckligaste kyckling, gick på en halvbra bio och tittade på Vänner. Skön lördag.
Nu måste jag skynda mig iväg för lite spinning, sen blir det en sväng till söder för att hjälpa morfars bror med hans tv. Sen tvättstugan. Snark. Men nödvändigt ont.


Heading down town

Helt skakis i hela kroppen. Bra pass. Men en rolig sak, när vi står i typ höftböjarposition och kör axlar (ni som kör body pump vet vad jag menar) så tycker jag att det lät som att tränaren frågade "några som ska ut och knulla ikväll? Isåfall har ni försmak här" Hahahaha han kan inte ha sagt det? Kollar mig runt på alla andra men ingen verkar ha reagerat. Hela vägen hem gick jag och tänkte på vad han kan ha sagt istället som lät som knulla. Men kom inte på något. Any ideas?
Nu ska jag mot tunnelbanan vidare mot stan för lunch med Emma och Åsa. Bio ikväll med hjärtat. Funderar på the tourist. Ha en kanon bra dag! :)

Get faster, get stronger

God morgon! Dags att gå upp hörrni! Om ni inte redan varit vakna ett tag :) Solen skiner...inte. Så egentligen ingen mening att gå upp. Men nu ska jag och träna! Känner mig super taggad. 


I'm still running



Gillar den svenska versionen mer. Men favoriten just nu är Baksmälla.
Imorgon blir det träning, lunch med Emma och Åsa och bio med Linus.
Kanon lördag med andra ord!

Fredag

FREDAG!

Imorgon

Om lite mindre än en timme infaller "Goda gärningars dag". Hoppas någon gör en riktigt god gärning mot mig! 
Nu är jag helt slut och helt fnittrig och kudden lockar. Men imorgon mina vänner, då är det fredag!
Så härligt. "På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst".
Idag åt jag ärtsoppa (och brände mig), imorgon är det fredag och på lördag kan det bli fest. Fast efter denna vecka känns det som att jag nog nöjer mig med att möta upp Emma och Åsa på stan för att vara social ett tag, men vem vet när lördagen närmar sig. 

Hoppas ni haft en kanon vecka. För mig har det knappt känts som att denna vecka hunnit börja innan den snart är slut..arbetsveckan det vill säga. Nu väntar helg. Eller ja, först några timmar på jobbet och några timmar på kursen. Men sen. Jaja ska sluta prisa fredagen, eller nej. Det är det lilla som gör det! :)

learn, learn, learn



Poppar musik på högsta nivån och plockar undan. Laddar inför 6 timmars kurs.
Idag brände jag min tunga på lunchen, gör fortfarande ont. Satt mitt emot en kille
på tunnelbanan som hade den roligaste rösten, lät som att han var på snabbspolning
när han pratade. Såg en tjej i låga converse. Undrade vart dagens ungdom är på väg?
Gick jag också klädd så när jag var 15? Förmodligen...
Eller nej vänta jag hade nog sånna där skateskor, MEN jag hade i alla fall inte buffalos.

Sov middag och vaknade tio över fyra. Trodde att det var morgon och att jag försovit mig.


Hold it against me



Hade tänkt att bjuda på min nya favoritlåt som dom spelar sönder på the Voice. Och eftersom den inte finns någon annanstans i bra kvalité utom på the Voice's hemsida så tänkte jag gå in och sno den där men möttes av detta meddelande. Haha humor!

Push it

Dödstrött. Men jisses vad jag lär mig. Även om sånt sm jag inte ens trodde att jag skulle lära mig. Men imorgon måste jag vara tidigt på jobbet så blir inte mycket sömn inatt men har ju hela helgen på mig.
Saknar dock min bättre hälft. Förra veckan var Linus borta onsdag-söndag och nu tisdag-fredag. Vilket passar bra eftersom jag har kursen men tråkigt, så himla tråkigt att sova själv. Man blir van och bortskämd att ha någon mysig bredvid sig.

Jaja nog om det, nu borde jag sova så att jag orkar vara pigg och fräsch imorgon. Imorse var det osminkat och oerhört skrämmande haha. Imorgon är det möte så då måste jag se presentabel ut.

Hoppas ni har lite mer liv än mig denna vecka! ;) Men jag klagar inte, mitt val. Men jag läser era bloggar my friends så håll mig uppdaterad även om jag inte kommenterar så mycket denna vecka! :D



Me and you

Liten break

Kort bensträckare i kursen. Passar på att göra lite te. Kallt i våran lägenhet igen, känns som att dom stängt av värmen i "stora" rummet. På med fleecetröjan och tofflorna. 

Igår förnyade jag mitt kontrakt på SATS. Fick tom billigare än förra året och så får jag tre instruktionslektioner. Pretty happy. Älskar sats. Jag är satsfrälst, töntigt men så länge jag är nöjd så.



Det är dags att jag gör något insåg jag idag. Har inte vågat, varit rädd att det ska bli värre. Men det kan inte bli värre än så här. Vem gör något sådant? Vad är du för en psykopat egentligen?

Hemmakontoret är fixat, då kör vi!

20110111429 (MMS)

Hemmakontoret är fixat, då kör vi!


Lördagens

I lördags var det som sagt fest. Det var trevligt.








Bra dag. Trött dag

Idag var jag trött. Så trött att jag flexade och kom till jobbet vid nio. Inte ofta det händer. Men skönt var det.
Kanske blir nio någon mer dag den här veckan eftersom jag kommer jobba kanske runt 60 timmar eller mer denna vecka. Jag kommer inte ha något liv. Varför? Jag ska gå kurs hemma i lägenheten. Ett program som jag sett fram emot att lära mig och dom som är bäst på det och erbjuder kursen sitter i USA därför blir det onlinekurs tisdag-fredag 17-23. Nice. Nästa gång kanske jobbet bjuder på en resa till stället där kursen hålls istället?! ;P Skulle inte tacka nej till det inte.

Körde att svettigt spinningpass med Emilia och Anna idag. Det var något fel på luftkonditioneringen, måste definitivt ha varit det för även om man brukar svettas på spinning så fanns det ingen som helst luft. Men kul mix av musiken.

Men det har varit en viktig dag för två personer i mitt liv. Person nummer ett gjorde sin första dag på sitt nya jobb. Nya utmaningar, stolt över dig kusin. Person nummer två är jag också sjukt stolt över, hon fick körkort! 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Du är bäst!



Så idag hörde jag en bra låt på the Voice när jag satt på jobbet. Det visade sig att det var Britney Spears nya låt Hold it against me. Så jag tänkte dela med mig av den till er, för den var faktiskt riktigt bra. Men finns inte att få tag på och står att den släpps imorgon? Men hur kunde då the Voice spela den idag? Very strange. Bara massa fejkade versioner på youtube. Sen stör jag mig rejält på en sak på Spotify. När man söker på en ny låt och den inte kommer upp, utan istället kommer det upp massa kassa covers och tributes av andra som dom gjort av låten? Var så med Bruno Mars - Grenade. Och nu samma med Alexis Jordan - Happiness. Snark.

Öööh spinning?

20110110427 (MMS)

Öööh spinning?


Gårdagen

Tjopptjopp. Nu ska vi snart kila till t-centralen och ta bussen ut till Arlanda. Fram och tillbaka för mig. Man kan tro att jag älskar att åka buss, men nej. Men vad gör man inte? :)
Igår kväll var kanon. Inflyttningsfest hos kusin Madde och sen gick vi till Imperiet. Aldrig varit där men var impad. Gillade verkligen stämningen. Avslutade kvällen med en french hotdog och kom i säng alldeles för sent. Men nu har vi ätit en brakfrukost och ska nog klara den här dagen också. Jag tänkte göra nå galet efter att jag lämnat av henne.
Träna. Men eftersom jag inte drack så mycket så tror jag det går bra. Känner för att göra av med lite energi.
Eller en promenad i solen.



Em, jag och Lili :)

Kör på fluga! :) ny favorit :D

20110109424 (MMS)

Kör på fluga! :) ny favorit :D


I can feel the tea. I need to pee. I agree!

Nu är det fest.
Jag kör på fluga, typ damfluga. Ni får se sen.
Kan inte sluta tänka, tankarna mal.
Men är riktigt pepp, kommer bli bra!
Kusin Madde, see you soon!
Haft en slappisdag på stan med både lunch och fika. Trevligt. Nu blir det fest!

Dagens lunch! :)

20110108421 (MMS)

Dagens lunch! :)


Jag ser det snöa...igen?!

Ny dag - nya äventyr. Idag ska vi gå på gamla stan lite mer och köpa souvenirer och shoppa lite. Äta en god lunch och vänta på att Emelie kommer. Då blir det lite sparkling och mat. Kommer bli riktigt trevligt. Lea är tyvärr sjuk vilket är jätte tråkigt.

Oh no, nu vräker snön ner här. Nooo vi som hoppades på en snöfri dag.
Igår tittade vi på film, pratade, pratade, pratade och åt marabou. Måste ju bjuda gästen på det bästa.*

Jahapp bara bege sig ut i snöovädret i matchande jackor! :D

Kunde det inte ha varit i alla fall en dag med sol när jag har en kompis från Tyskland här? Hallå vädergudarna?

Today

Hello! Haft en toppen dag idag trots snön. Shit vad det snöade, vi var som två vita snögubbar. Men vi trotsade vädret och tog oss till Skansen för lite älgspaning. Och älg såg vi, och järv, varg och säl. Men ser var det mest bara snö.
Sen blev det en sen lunch följt av gamla stan och så lyckades vi ta oss upp i Gondolen. Som tur var hade det slutat snöa då så Lili fick se lite mer av Stockholm. Avslutade dagen på Muggen på söder. 

Hur mysig dag som helst. Och är helt slut. Dels av träningsvärken från Body Pumpen och av allt traskande. Imorgon blir det nog gamla stan en sväng till sen kommer Emelie och förhoppningsvis Lea (bli frisk!). 


Visar utsikten från Skansen


Lili hoppar av glädje..eller för att hålla sig varm



Snö? :)







Rabarbergrädd te

Det snöar visst

20110106419 (MMS)

Det snöar visst


Mooseboth



Min tyska vän Lili är här, så himla kul! Och jisses vad rostiga mina engelska kunskaper är, god damn! I alla fall när det gäller att prata. Tog en tre-fyra timmar fika lång på stan och sen hem för lite tacos. Snabbt och gott.
Sitter och bloggar lite medan hon skickar in en skolgrej. Lite glad att man inte pluggar ibland, fast ibland kan man ju sakna studentlivet så klart. Imorgon ska vi nog kolla älgar, gamla stan, slottet, djurgården och bara traska runt.

Dagens frukost! :)

20110104403 (MMS)

Dagens frukost! :)


STID

Im inlove. Fick välja en nyårspresent när vi var på kryssningen och jag valde en foundation. Sist jag hade en så kom den från Mary Kay och sen dess har jag inte velat ha någon annan och jag har helt enkelt varit för lat för att beställa en eftersom dom bara säljs av säljare MEN nu har jag hittat en ersättare SOM går att köpa i butik! Im inlove, den är perfekt. Blir alldeles len och den luktar gott. Gud sen när började foundations lukta gott?



Lancome Teint Miracle

Push it

Nu ligger jag nerbäddad i sängen under värmefilten och klockan är inte ens nio! Rekord, dock ska jag inte sova titta på Vänner. Jag och Linus håller på att tittar igenom alla säsongerna. Det är så jäkla bra, fast jag sett nästan alla så skrattar jag så att jag gråter till nästan varje dag. 

Linus skaffade en tvdosa till våran tv idag. Vi köpte ju en tv som L inte tyckte dög så vi lämnade tillbaka den och nu är vi i valet och kvalet vilken vi ska köpa så då har vi en lån tv från L's föräldrar (tack!) men det finns ingen dosa till den. Så Linus fick en tvdosa idag. En touch tvdosa, har ni hört nå så befängt? Fast den är sjukt rolig, men touch? Jag som inte ens kan skriva på en touchmobil. Han kommer hela tiden på fler tekniska saker att köpa den jäkeln :)

OOOH idag såg jag solförmörkelse! Såg ni? Så himla häftigt. Månen tänkte solen till 85% (enligt tidningen) och det var riktigt häftigt.



Amazing.
Imorgon kommer min vän från Tyskland, ska bli super roligt! Hon stannar tills på söndag. Sen kommer även Lea och Emelie på fredag, treeevligt! Imorgon är det 'fredag', woho.

Så hääääääär lycklig efter bp!

20110104417 (MMS)

Så hääääääär lycklig efter bp!


Tjockis?

Ni har väl inte missat centerpolitikerns uttalande om tjockisskatten? Vi diskuterade det på jobbet idag och trodde definitivt att hans blogg blivit hackad av någon super rolig hacker. Men icke.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2276924/jo-anmald-for-utspel-om-tjockisskatt
Förutom att betala tillbaka pengarna och sitta i fängelse skriver Hanna att de ska "stå utanför våra shoppingcenter med en hyenadräkt och en lapp där det står 'jag stal pengar från de svagaste i vårt samhälle'"

Hur kan människan vara seriös? Det sista tycker jag är humor, eftersom det faktiskt låter hysteriskt skoj. Men tjockisskatt tycker jag är bland det dummaste jag hört. Istället för en kommuntabell över skatten ska vi ha en BMItabell? Haha jag hoppades verkligen att det var en hacker för ingen kan väl vara så dum att skriva det i sin blogg som politiker. Ajöss karriären.

Idag

Idag hade jag tänkt att lägga mig nio. HA! säger jag bara. Där fick jag. Kom hem till en underbar pojkvän som lagat middag och en mindre underbar disk som väntade. Så efter flera samtal med best of friends och en moster disk plus en dusch så har nu klockan blivit rätt så mycket över nio. Jag som tänkte ta igen lite sömn. Var riktigt tungt att gå upp imorse. Men det är en mjukstart den här veckan på jobbet eftersom jag bara jobbar 2,5 dag. Men det betyder då inte att det finns massor att göra.

Men fick riktigt mycket energi efter spinningen som jag och Anna var på. Jisses vad jag svettades, det var ett riktigt konditionspass men sådär musik. Nästa gång kanske vi provar ett annat pass som Annas kompis tipsat om. För när det gäller spinning är typ 70% musiken, 20% viljan och 10% tränaren. I alla fall för mig. Även om i vissa fall, när tränaren är dryg så kan tränaren vara 90% och inte få en att komma tillbaka. Typ sånna som pratar för mycket eller ibland för lite!



Det gick att vrida ur mitt linne efter...blä

Those were the days

På nyår körde jag på svart och rött. En riktigt bra sak med kryssning? Att man kan gå med ballerina inne. Mycket bra eftersom jag hade sån träningsvärk i vaderna från all skidåkning att heals inte hade varit tänkbart.




Glad över ett nytt år med nya utmaningar. 
Och glad över ett great 2010!

Karl Alfred

Sitter och väntar på att spenatsoppan ska bli klar. Visste ni att spenatsoppa kan bli giftig? Jo så är det, dock inte så farligt. I lagom mängd. 

Rester av spenaträtter ska ställas in i kylskåpet genast efter måltiden. Om det har blivit mycket mat över kan man först kyla ner den i ett kallt vattenbad. Det går bra att värma resterna vid ett senare tillfälle, och man kan även äta maten kall.

Orsaken är att spenat, både färsk och fryst, kan innehålla bakterier som bildar sporer. Bakterierna dör vid tillagning, eftersom de inte tål värme, men sporerna överlever. Om spenaträtten står i temperatur mellan 20 och 60 grader kan sporerna växa ut till nya bakterier på några timmar. Bakterierna kan omvandla det nitrat som finns naturligt i spenat till nitrit. Ibland kan nitrithalten bli hög. Detta innebär ingen risk för vuxna, men kan vara skadligt för små barn eftersom de är mer känsliga. Det är också anledningen till att man ska vänta med att ge spenat till barn under ett år.


Men gott är det. Och stark blir man (?) 



Fixar dag

Idag är det tvättar, städar och fixar dag. Tråkigt men nödvändigt. Och lite roligare med sällskap.

1a januari

GOTT NYTT ÅR!

Lite i efterskott men visst känns det härligt med ett nytt år och nya möjligheter? Jag ska göra 2011 till ett grymt år. Känns som att det kommer bli ett bra år också. Detta år hoppas jag på att bli lägenhetsägare, åka till London/Skottland under sommaren, en resa med Linus på hösten och mest av allt hoppas jag att en person i min närhet kan få må bra, bli frisk och få allt han förtjänar. Och att en av mina kompisar får jobb. 

Nej detta kommer helt klart bli ett bra år och i mitt horoskop stod det att jag skulle ha tur om jag gav min in på fastighetsmarknaden. Kan ju inte bli bättre.

Hoppas ni hade en bra nyårskväll! Min var i alla fall riktigt mysig men lugn. Dock har vi lärt oss en stor läxa, om man ska åka på nyårskryssning så ska man nog inte göra det med familjen. Det var all-time-high fest vilket var trevligt tills folk började spåra rejällt och slog sönder allt som fanns i deras närhet. Bland annat en hyttdörr några rum bort från oss...i 2 timmar stod dom och sparkade på dörren. Jag var arg. Haha men annars var det kul!



RSS 2.0