åh regnet det bara öser ner..

Jahapp idag har jag och min resekumpan inte fått mycket gjort. Igår blev vi varnade för att det skulle komma en tyfon inatt och att vi skulle hålla oss inne. Men den kom aldrig inatt så nu har vi fått höra att den ska komma snart, men utanför regnar det bara litegrann. Ungefär som det har gjort hemma hela sommaren utom två veckor, så vi är inte nå rädda vi inte :) Däremot försöker vi fördriva tiden lite med att lägga upp bilder på http://actionj.bilddagboken.se och leas facebook. Sen har jag skickat mejl till hela släkten och varit in några gånger på facebook...lea några fler ;) haha

Så man kan väl säga att vi har lite tråkigt, men vi klagar inte eftersom vi inte törs gå ut ändå så. Nyss fick vi se på internet att den är på väg in över kusten, ser inte nå farligt ut men vi skulle aldrig sätta våran fot utanför hotellet. Inne är man säker, det är ute som saker kan hända. SÅ oroa er inte, vi håller oss inne med stänga dörrar och fönster.
Tyfonen Nuri heter den och hela staden är stängd, flygen inställda och MTR (tunnelbanan) går men färre resor.
Vi har laddat upp med chips, godis och dricka sam lite vindruvor såklart :)
Det här är rutin för dom så vi fick lite tips igår.

Det finns inte så mycket att berätta nu med tanke på att vi inte gjort något mer än att uppdatera allt. Men igår kollade vi upp lite saker vi ska göra och har hitta massa spännande utflykter som vi ska på :) sett lite saker som vi ska ta med våra föräldrar till också. på tal om föräldrar (för dom har vi faktiskt saknat lite, i alla fall då vi bodde på det där hemska boendet) så finns det många jag saknar. Önskar att alla kunde vara här och se hur vi har det :)
Så fort det blir fint igen, imorrn sägs det, så ska vi ta oss till Ocean Park & Water World, där det finns massa akvarium, pandor och massa saker att roa sig med en hel dag.
Sen skulle det bli 33 grader å strålande sol på söndag-måndag (längre har vi inte sett) så då funderar vi på att dra till repulse bay för lite havsbad och sen ligga å steka vid poolen där vi bor :)
låter inte helt fel va?

men nej nu ska vi nog traska ner till hotellrestaurangen och äta en bit, börjar bli hungriga.

Over and Out



L.A - behöver jag säga att jag saknar dig?:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0